BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kırmızıgül'den çarpıcı operasyon mesajı

Mahsun Kırmızıgül'ün yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili attığı tweetler sosyal medyayı salladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 98 Adet Yorum
Bizim Hirsizlar mübarektir

Deniz Fenerinde Almanya dedik, simdi de israil diyoruz. Ama nedense, paralari hep biz yiyoruz.

Hirsiz sevmeyen

Hirsiz sevenler Akp secer. Hirsiz sevmeyen o kadar az ki....

Baran44

Ahmet kaya ya yaptigini unutmadik ve tek kelimede ozur duymadik.simdi insanliktan bahsetmen ilginc.bence don bir bak aynaya gerci utanmazsin sen..

d a

senrahat ol bizim icin degisen olmaz senin makarnan azalsa ben alirim asgari ucretimle esat aydin

Esat Aydin

Burada AK Partiye elestirenler sunu bilsin. Son 3-4 ay icinde Hakan fidan, Gezi olaylariyla baslayan, Ak partiye yapilanlari görmeyen kör gözler, tas kalpliler. Ak parti giderse su an cebinize giren 10 kurustan olursunuz, pkk yakarsi evlatlarinizdan, türkiyenin geleceginden olursunuz

61 den pkk lılara

Ahmet kaya yı da amma büyüttünüz haa.Ne içiyonuz da kafa yapıyor söyleyin bizde içelim.Ahmet kaya apo yu özledim diyen ve pkk lı olduğunu inkar etmeyen biriydi.Neyini savunuyonuz.

alicannn

ahmet kayanin katillerinden biri konusuyor hayrettttt

salih

ahmet kayanın katillerinden olan mahsun akp yi ayakta tutan on torba kömür iki kilo makarnaya oyunu satanlar olduğunu bilmiyor sanki.

hayret...

Bir çocuk Rüya'da görmüş'ki,mahkeme karar vermiş, TÜRBANCI Tayyip ve molla Abdullah.iksini mahkeme bir Tabuta yerleştirmiş ve En'son çiviyi,Devlet bahçeli ve Salih kabusuz çakmışlar' istikamet iran.Numan kurtulmuş' gitmiş görmüş Ne Tasviye, bu Cemaati mollalar,,,bu Vakit molla Cunalistler,,,bu AKP'li TÜRBANCI molla politikacılar' ile iranda'ki mollalar'ın Ne ? farkı var'ki. di AT'lari valiler bincekler,Tavla Tayyip kapacak,ucak halbe gicek,Deve göl varmi. sevgili musa21,senin bu süper yorum'a hayran kaldim.

musa21

Gururla okul taksidi hastane masrafı , kira, faturalar ödenmior lavv lavv mahsoo :) yiğit muhtaç olmuş kuru soğana,yani onurlu yaşamak horlanmamak azarlanmamak küçuk düşmemek için guru yetmiyor, az buçuk para lazım, galiba sen unutmuşsun yoksul günlerini ?

musa21

Bağlar'daki yoksul günlerini unutmuş gibisin artist ! Onurlu yaşamak için gururlu olmak yetmiyor maalesef ! ''Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana'' misali . Aslan yürekli yiğitler fare yürekli insanın emrinde asgari ucrete çalışıyorsa, azarlanıyorsa, çocuğuna bisiklet alamıyorsa, ev sahiinden fırça yiyorsa v.s.s onur'lu yaşam olabilirmi ?

sayın

Bu ülkede hırsızlık yapanın kolu kesilseydi bir kisinin kesilirdi diğerleri hırsızlığa cesaret edemezdi.hiç öyle kolsuz 300 kişiyle yonetilmezdik.hiçbir suçun cezası caydırıcı degilken bu ülkeye darbe yapanlar bile daha yeni serbest kalmışken biz böyle günleri cok yaşarız.

şeyhmus

mahsunun dünyadan bi haber olduğu nasıl da belli,islamla yönetıle ülke mı var?arabistan erkekse kessin bi amerıkalının başını uyuşturucudan dolayı,bana iranı zaten hiç demeyın alakası yok zaten,şimdi bu mahsunun dedıklerınıde haber dıye koymuşsunuz,emrahın bethoven istanbula gelse izlerim demesı gibi bişey,yanı tırışka

sevmem seni ama doğru söylersin

o islam ülkelerinin yasaları bizde olsaydı üçyüz küsür eli kolu kesilmiş kişinin devleti yönettiğine şahit olurduk herhalde.

haydi emri uygulayin bakalim

Allah´in emrini uygulamak icin iman gerek, yalan icin mikrofon. Basörtüsü emrini ciddiye alanlar HIRSIZLIK emri icin ne yapacak? iste imtihan buuu.

Alaycı

ortamcı mahsun çıktı yine... konuşurken solcu, yaşarken karambolcu.... Sol hükümet gelince Atatürkçü-solcudur, muhafazakar gelince dindar, milliyetçi gelince milliyetçi...

Tayyibe

AYAKKABI KUTULARI BANKAMIZ, HIRSIZLAR KANKAMIZ OLDU

MILLET

KARAR VERIN YA SEVIN YA DOVUN BIKTIK ARTIK .

AYNA

ADAMIN BIRI YOGURT ALACAKMI$ TADINA BAKIYIM DEMI$ KA$IGI FAZLA DALDIRINCA YOGURTCU FAZLA KARI$TIRMA GUBRE CIKACAK DEMI$ HERKESI AYNAYA DAVET EDIYORUM.

ne siirmis ama

MİNARELER, KUBBELER derken AYAKKABI KUTULARI DA BANKAMIZ OLDU

abdullah

seninde yazının altında imzam var

abdullah

yazının altında imzam var...

hamdi02

Daha ne söylesin ki akp konuşacak hic birşey birak madı hatta konuştukca artı batıyorlar bir günde kariz ma cizildi

.........salih

en başta senin kesilirdi nede olsa zinanın cezası belli sen ve seda sayanı unutmadık seni pis diyologcu

ya sabırrr

gezi deki haklı protestoyu destekliyenlere ALLAH SIZMI DİYORSUN günahı senin boynuna büyük günaha girdin ben 5 vakit namazımı kılarım bununda reklamını yapmam ben gezi protestolarını haklı görüyorum kıldığım namaz geçersiz ozaman ben allahsızım ozaman...geziyi desteklemekten vazgeçeyim cennete gideyim ozaman.... harbi beyinsizsiniz yaa