BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kılıçdaroğlu'dan referandum açıklaması

Cumhurtiyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) yasa dışı referandumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu "Türkiye, İran ve Irak ortak çözüm üretmeli" dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Bu adamın kendisi kimi destekliyor anlamak zor. Ortak çözüm üretilmeli diyor. Türk Devleti' nin yıkılması politikası adım adım işlenirken yapılması gereken açıklama bu mu olur? Türkiye' nin bekası için Kuzey Irak, Irak Devleti aciz kalırsa, topraklarımızı askeri güç kullanarak katılmalıdır. Gerekirse 100 bin şehit verilmeli, fakat bir Kürt Devleti' ne asla müsaade edilmemelidir.

acaba

Boşver Kılıçdarı, Bak bunu dinle:Erdoğan ''Chp liler almışlar ellerine bir kağıt parçası, BOP muş bilmem neymiş Ortadoğu Projesiymiş diye sayıklıyor.Bunu ispatlamayan haysiyetsizdir'' dedi. Bir buçuksene sonra Erdoğan:''Türkiyenin ortadoğuda bir misyonu var.Biiiz Genişletilmiş ortadoğu projesinin eş başkanlığını üstleniyoruz'' dedi.Kim çelişkili? Kılıçdaroğlu mu Erdoğan mı?

Misafir

vallahi adam gibi adammış kemal bey. en azaından vatan haini değil barzani ile megri megri şarkıları söylemedi apo kökleriyle. ARTIK AKPYE ZERRE KADAR ÜLKEMİZ ADINA GÜVEN KALMMAIŞTIR.

Misafir

Söz konusu Kürtlük olunca 3 parti bir oluyor bunlar Türkiyenin sonunu getirdi.

ys

hep laf salatası. söyledikleri teoriden bile ibaret değil.

Balaban Beyi

Evet Kılıçdaroğlu bu konuda çok doğru söylüyor... Bölge ülkeleri IRAK + İRAN + TÜRKİYE aralarına SURİYEyi de almalılar.. Bu büyük oyun BOP ancak bu şekilde bozulabilir...

Misafir

Sayın kılıçdaroğlu yuvarlak konuşmayın.Net açıklamalarda bulunun.Yoksa korkuyormusun, net açıklamalar yaparsam referandumu destekleyen hdp,pkk sempatizanı kürt seçmenin oyunu başkanlık seçiminde kaybetmekten.

nurgul

cidden mi kk? mesela nasıl bir çözüm üretebilirler? hani bunu herkes söyler sen öneride bulunsana?

Ali

Türkiye, Lozan ve Ankara anlaşmaları ile hak sahibi.. Olay Irak ve Türkiye arasında çözülmeli derse anlaşılabilir.. İranı niye işin içine sokmaya çalışıyor bu adam?? İran, öcü şeriatçıydı hani??? Hani en büyük düşmandı??? Şimdi İran a, Kuzey Irak tan pay verme niyetine girmiş..

tt

yine tam olarak net değil chp..

Hakkı SORAN

Evet güzel bir öneri. Keşke Türkiye arabulucu vasfı taşısaydı da Ortadoğudaki her meseleyi çözseydi.

Yolcu

Bu nasıl bir kafa alevilik-bektasilik inançtır ırk deyildir.turkiyedeki alevîler in çoğunluğu türk-tur

Misafir

Wayy beee. Ben de 2 haftadır kara kara düşünüyodum. Ne yapılabilir acaba diye. Çözüm dahi keMALdan geldi. Hani lan bunlardan dost olmazdı. Niye şimdi git görüş diyorsun. Ortak hareket et diyorsun. Dostlar alışverişte görsün.

Misafir

Suriye Demokratik Güçleri’nin siyasi kanadı olan Suriye Demokratik Meclisi Üyesi Rezan Hedo, Kürtlerle Suriye hükümeti arasında çok olumlu müzakerelerin gerçekleştiğini açıkladı.

dahya

yahu hükümet nerede çatlak ses çıkarıyor yani nerde atma

ÇOK GEÇ ARTIK

ZATEN ONU YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR..AMA ARTIK ÇOK GEÇ..KAN GÖVDEYİ GÖTÜRMEDEN BU İŞİN SONU GELMEZ.

😊

Ya Alevilikte Aslini inkar Edene Haramzade Denir Pekiyi Soruyorum Bu kiliçdaroglu Türkmu ? Yoksa Soyledigim gibi Aslini inkar Edenmi ?

a.a.

yuh artik yani hinlik yapma deyenle misafir ayni kisi kalibimi basarim kendi kendine paslasiyor derdi herzaman oldugu gibi hükümete algi operasyonu fetö tirolü nün ?

HİNLİK YAPMAYIN

MAVİ MARMARADA ÖLDÜRÜLENLER İÇİN EN ÇOK CHP nin sesi çıktı daha baştan gitmeyin dediler,ama hükümet dinlemediği gibi öldürülenler için,İsrailden tazminat!! alınıp davalardan vaz geçildi,ya ayakta uyuyorsun,yada sallıyosun,ama gerçekleri de bilirsin.!!

Misafir

Buda her zamanki gibi boş boş konuşuyor.ciddi meselelerin görüşüldüğü şu günlerde lütfen daha çok magazine hitap eden şahıs ve söylemlerini daha sonraya saklayın.

DENSİZLİK

Tebiyesizliğin lüzumu yok,evet Kılıçdaroğluna haber verecekler,tek ses çıkacak Türkiyeden,tek başına harketle buralara geldik zaten,mecliste destek verildi karar da orta verilecek,parazitlik yapılmasın.Kimin komik oldugu yazıdan belli Misafir.

Misafir

Komiklik mi yapıyor?Sanki Gana veya Gabon'la konuşup çözüm aranıyor sanıyor.Görüşmeler zaten yapılıyordur,sana haber mi vereceklerdi.Şu saatte Irak'la,şu saatte İran'la şu saatte USA'la konuşuyoruz izin verir misin diye sana sorsalardı

a.a.

ne KERKÜK ne MUSUL nede TÜRKIYE nin ankara andlasmasi agzindan cikmaz gelde sen bu KeMAL a milli de ???:)

hak

cuzum kolay iki yuzlu saygi duyacaksin sahip baskasinin islerine karismiyacan iran dan kimseye hayir gelmez

LAF ETTİ BAL KABAĞI

HAY SENİN SİYASET BİLGİNİN İÇİNE...ULAN ZATEN ORTAK BİR KARARA VARILABİLMİŞ OLSA BU KRİZLER YAŞANIRMIYDI KAMEL BEY.