BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kılıçdaroğlu uyarınca Aziz Kocaoğlu çark etti!

Kılıçdaroğlu'nun uyarısı İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nu başkanlık konusunda çark ettirdi. "Başkanlık sistemi olmaz diye bir şeyim yok" diyen Kocaoğlu, gelen tepkiler üzerine "hayır" için çalışacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Değirmen

Çark pervanesiz olurmu.

tek başkan

önce izmir i düzeltin resmen evlere şenlik ne alt yapı ne üst yapı ne belediye ne çalışma işleri sadece göz boyama CHP yeter artık saman altından su yürütmelerin sırf muhalefet yapacağım diye komik oluyorsun . sonuna kadar evet referandum da evet oyu en az yüzde 60 bu rakamı unutmayın

Turgut Şentürk

İnsanlar değerlidirler. Sizin gibiler değer vermeye değermidirler.

Kasım

Misafir..nıckli yazan arkadaş..domates biber muhabbeti yapacağına 1 ay bunları alma, sen hiç yokluk görmedin galiba suriye de ırakta afrikada insanlar kuru ekmek bulamıyor. biraz insancıl olalım. vicdan merhamet sahibi olalım. Sizin yüzünüzden bende EVET diyeceğim.

Kasım

Güya chp de parti içi demokrası var mışş. Sevsinler senin demokrasini. chp önce şu 2 milyon TL. telefon faturası gelen vekilin hesabını versin. Üstelik 1/4 oranında indirimli kullanılan ücret 2 milyon, normal vatandaş gibi ücretlendirilse demekki 8 milyon telefon ücreti olacak.

Farklı Bakış

Çark edecek ne varmış.. Doğruyu söylemiş. GÜÇLÜ PARLOMENTO ve BAĞIMSIZ YARGI olduktan sonra GERİSİ HAVA CIVA. Ama yapılan HEM MECLİSİ HEMDE YARGIYI TEK KİŞİNİN EMRİNE VERMEK. İşte bunun için HAYIR DENMELİ.

Misafir

AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL 15 YILDIR ÜLKENİN İÇİNE DİNAMİT KOYAN AKAPE MAFYASI NASIL OLUYORDA EVET ÇİLERİ ÇOK OLUYOR ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM , YA Bİ İNSANDA AKIL FİKİR DÜŞÜNCE OLMAZMI BU MİLLET NEREDE YAŞIYOR ÇOK BASİT BİRŞEY ,, DOMATES 8 LİRA SALATALIK 8 LİRA BİBER 15 LİRA DAHA NE YAZALIM BU MİLLETE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN 15 YILDIR SANKİ ÜLKE REFAH İÇİNDE YAŞIYOR, EĞER BU MİLLET EVET VERİRSE BU MİLLETİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN..

erolk

Adam "şartlı" konuşmuş zaten. O dedikleri geldikten sonra hayır diyen zaten, başka bir şey arıyordur. Şu an o dedikleri gelmediğine göre, hayır için çalışacakmış, çark nerde?.

Misafir

Yahu bu sitede hep mi taraflı haber yapılır arkadas ya.Chp lisi de okuyor bu siteyi resmen linc ediliyor her haberde her yazıda Chp boyle mi habercilik anlayısınız ha???

  • 1