BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kılıçdaroğlu o kışlaya sokulmamalı!..

Kılıçdaroğlu askerleri ziyarete gidecekmiş. Ben askerlerin yerinde olsam, beni ziyarete gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu kapıdan içeri sokmam.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 101 Adet Yorum
Misafir

Sen ve yorumunu beğenenler de okumuş

m.e.a

haklıs sayın öz ışık yerden göğe kadar haklısın,söylediklerinin yanında olmamak aptallıktır ,ama ülkenin birlik ve beraberliği herşeyin ve herkesin önünde gelir,bu ülkenin kimliğini taşıyan herkes birinci sınıf vatandaşıdır.

ERTUĞRUL OĞUZ

T.C DEVLETİNİN ORDUSU HİÇ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR.ANCAK ZIR CAHİLLER VEYA PROVAKATÖRLER BÖYLE SAÇMA BİR SÖYLEMDE BULUNURLAR.

eeee

ülkemizde AKP gibi bir sorun varken bunlar tartışılmamalı bile.

Misafir

ayrıca kışlada babasının çitliği değil,askeri kışkırtmanın ne faydasını göreceksin,onlar Atatürkün askeridir,öyle banallik yaaapmazlar zaten.

Mersinli Hasan

Maalesef haklısın, keşke haksız olsaydın Sayın Özışık... Hafta sonunda CHP üst düzey yetkililerinin katılımıyla Mersin'de bir toplantı düzenlendi.Adı: Eşit Koşullarda Birlikte Yaşamak.Toplantının moderatörlüğünü ve açılış konuşmasını A. Özer adındaki HDP'li bir kişi yaptı...CHP gibi yüz yıllık bir partiden bu kadar gaflet...Yazıklar olsun.Anlaşılan pkk'nın hamallığını yapıp huzuru dinamitleyecekler.

Misafir

Ataturk un kislasina kimin girecegine sen mi karar vereceksin?Ataturk dusmanlari girecek kislaya Ataturkculer giremiyecek oyle mi?

Misafir

CHP nin içindeki çürükler nedeniyle yazdıkların çok doğru...Sana can-ı gönülden katılıyorum! Ancak AKP nin yanlışları konusunda da bu kadar duyarlı olduğun gün gerçek gazeteci olacaksın... Dürüstlük bunu gerektirir. İmza:Siyasetçilerden nefret eden adam...

Misafir

senin gibi dün pkkyı alkışlayıp ergenekon diye bir tarafını yırtanlar o kışlaya alınırsa kılıçtroğlunun bastacı edilmesi gerekir

Misafir

Sayın ÖZIŞIK! Hep savunduğun ve doğrularını övdüğün ama bir türlü yanlışlarını göremediğin hükümetini uyarır mısın lütfen! ELAZIĞ Double Tree by HILTON Otelimizde...SaunaiHamamiBuhar odasi,Yuzme Havuzu ve Full Body Masaj 99 TL REZ:0 424 XXX XX XX www.navitaspa.com İstemediğim halde bu mesaj bana ne hakla gönderiliyor ve neden onu reddetme adresi konulmamış? Bu hükümet istenmeyen mesaj gönderilmesi halinde 40.000 lira ceza uygulayacaktı hani? Kanunları uygulamak çok mu zor,uygulamakta aciz mi?

ecnk

Ooooldu cnmmmm.Görüsem süleeerim.

Misafir

yandasliksa yandasligi askerden yana. asker dusmanindan yana degil. ben de yandasim bu baglamda.

mimsah

bir yazar bu kadar politik olmamalı yazılarınız topluma yön vermekten öte buram buram yandaşlık kokuyor

Misafir

iktidar bi değişsin kimlerin kovulacağını iyi hesap edin.

Misafir

askerler türk ordusudur sizin gibi çakma müslüman kılmıklı hain fetöcü isyancı değildinr. o ordu kutsal müslüman türk ıordusudur. atataürkün izinden ayrılmayan ordudur. ordumuz sizin desteklediğiniz fetöc ülerden bıktı artık ve gerçekleri anladı. arkandan sallama

erol sevim

sen git komedi filimlerinde oyna çok komik adamsın

Misafir

Her gün acılar içinde kıvranarak milyonlarca gözyaşı dökülen Türkiye , yaşanır olmaktan çıkartılıyor.

ahmed

süleyman kardeş kk,fetö ve bilumum vatan hainlerini yazınla yine zıplatmışsın aynen devam

Misafir

Memleket cezaevi olmuş durumda.....Hala bir şansınız var Sayın Kılıçdaroğlu, Edirne Cezaevi’ne gidebilirsiniz

ali

SİZ YPG NİN ESKİ LİDERİNİ DEVLET MERASİMİYLE KARŞILAMADINIZMI TÜRBEYİ ONLAR TAŞIMADIMI SİZLER TEŞEKKÜR ETMEDİNİZMİ.

Misafir

Ben de.Ama gülmekten katılıyorum.

Misafir

Süleyman,MENZİLCİLERİN aşırı fanatik bir mürididir.

Misafir

BİRİLERİ AÇIKTAN;"BİZ ATATÜRK VE CUMHURİYET DÜŞMANIYIZ" DİYEREK,TÜRKİYEDEKİ ASIL MESELEYİ NET OLARAK ORTAYA KOYMUŞ OLUR!

Misafir

:))ben de cevabı yazara yazmıştım daha doğrusu öyle sanıodum:)yanlış yere yazmışım sanırım:)

uçmuş..........yazık.

Bu kadar kötü ruhlu olma,kendinede başkasına da zarar verirsin ve bed dualar sahibine döner mutlaka,gene de temenni etmeyiz aklını başına devşir.