BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kılıçdaroğlu darbeyi ne zaman öğrendi?

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda yaşananları anlattı. Kerimoğlu, Kılıçdaroğlu'nun darbeyi uçakta indiğinde öğrendiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
gencoglu

alenen yalan söylüyor koskoca belediye başkanı parti örgütlerine talimat verilmiş miş hadi ordan kesinlikle darbeye destek vermek için talimat verilmiştir çünkü chpkkkkkklıların %90 ı evlerinin villlarının balkonlarından elleri çatlarcasına alkışladılar darbeye destek verdiler MARKETLERE PETROL İSTASYONLARINA BANKAMATİKLERE KOŞTULAR fetocülerle bir olup sela okuyan imamları dövdüler sonra neymiş bildiri hazırlanmış bildiri neydi biliyormusunuz DARBE BAŞARILI OLUR ÜMİDİYLE KESİNLİKLE DARBE KARŞITI BİLDİRİ DEĞİLDİ ÜSTÜNE ŞUAN İZLİYORUZ deyip ortaya karışık söz ettiler bu chpkkk lılar bütün darbelerin müdavimi ve APAÇIK DESTEKÇİLERİDİR. NOKTA

halil aydın

televizyonlara bağlanmış ta hangi televizyona bağlanmış bağlandığı televizyon konuşmasını biz niye duymadık. darbenin rengi değiştikten sonra açıklamasını duyduk.

Misafir

birde hala BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ YOK diye BİR YERLERİNİ YIRTARLAR YA ona gülerim

Misafir

Bırakın 15 temmuzda neler yaşandığını da bi daha bu vatanı böyle riske atmak istemiyorsanız 15 temmuz öncesinde neler yaşandığına bakın, 15 temmuzun hainlerine ne kapılar açıldı ne kadrolar açıldı ne ihaleler verildi neler verildi de koskoca T.C. ni ele geçirdiler, bak aradan 1 yıl geçmiş hala ohal devam ediyor ve hala temizleyemedik hainleri, kim yönetiyor bu ülkeyi, Allahını vatanını seven varsa bu soruyu sorar

d

iyi sıvışmış ama kemal :D.ödlek.

SERKAN SELVİ

1991 sovyet darbe girişiminde Boris Yeltsin, tankın üzerine çıkarak rejimi kurtarmıştı. Demirel''e 12 Eylül''de niçin Yeltsin gibi davranmadığı sorulduğunda "Ben Gorbaçov''dum; yani beni devirdiler. Siz,Yeltsin olmalıydınız" diye nasihat etmişti.

la tahzen

ne komik açıklama:) yav bütün halk bile 9-10 arası tvler bangır bangır bağırıyor,arkadaş 21.50 uçağı kaçta iner? 11 e doğru. hadi indin darbeye karşısında hava alanında fetöcü şerefsizlerle ne pazarlığı yaptında yolu açtılar onu anlatın.darbeden siz ne çektiniz birde onu anlatın. sizler hep darbeden nemalandınız bunu bilmiyor mu bu halk? milletin aklıyla alay etmeyin artık.

Abidin

Istanbulda programi vardida, ona önceden yatacak yer ayarlanmadimi? Darbe olmasaydi nerde yatacakti?? Acikla ey Kilicdaroglu?

Misafir

CHP'nin darbeye karşı kararlı ve net tutumu: Eve çekilmek!

salhor

TV'lerde KÖPRÜDEKİ ASKERİ TANKLAR gösterildiği anda, "Ulan bir şeyler yapıyor bunlar" dedim. Partili sayısız generali (paşa demiyorum) olan Kılıçtaroğlu nasıl uyandırılmaz. Olacak şey mi bu. Açık hakikattir şu: CHP "Aha gene yaşadık" dedi ve mesela İzmir'de sokağa çıkıp tencere tava takırtısı yaptılar. Sala okuyan imamlara saldırdılar. Ve beklediler ki milliyetçi müslümanlar evlerinden toplansın. Tam aksi olunca, pısıp oturdular. Ben CHP'ye hiç bir müsbet icraat konusunda güvenmem. Ondan, ancak belalar gelir.

Misafir

Darbe günü hareketlenme başladığı bilinen köprüden geçip evine giden/tünelde emniyete alınan sayın Başbakan... aynı uçakla gelip tankların arasında geçip evine giden sayın H.Yazıcı, gecekonduda olduğu söylenen sayın gökçek vd. ve de havaalanında emniyete alınan sayın CB TANK ÜZERİNE Mİ ÇIKMIŞ...

Ali Yavuz

Bütün darbelerden sonra siyasi olarak rant sağlayan tek oluşum CHP dir. Önceki darbeler bunun en net kanıtı. Ayrıca darbe olursa tankın önüne ilk ben çıkarım diyen bir siyasi bu dediğini yapmalıydı.

Misafir

Sayın genel başkan darbeyi yanında bakan olmasına rağmen uçaktan inince öğrenmiş.Bunu bakan YAZICI da doğruluyor.Şimdi hiçbir bürokrata emir verme yetkisi olmayan bir insan ne yapar belli bir yere oturur gelişmeleri izler KILIÇTARĞLU da bunu yapmıştır.Yanında bulunan bakan ve hatta başbakan o gece acaba ne yapmıştır.

Misafir

Darbe günü hareketlenme başladığı bilinen köprüden geçip evine giden/tünelde emniyete alınan sayın Başbakan... aynı uçakla gelip tankların arasında geçip evine giden sayın H.Yazıcı, gecekonduda olduğu söylenen sayın gökçek vd. ve de havaalanında emniyete alınan sayın CB TANK ÜZERİNE Mİ ÇIKMIŞ...

Misafir

Girişteki tanklar nasıl çekildi? Bir de onu açıklasanız.

  • 1