BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,77
ALTIN 2.408,84

KHK'yı eleştiren MHP'li vekile partisinden sert tepki

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'nın, son çıkarılan iki KHK ile ilgili tepkisine partisinden yanıt geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman, Kaya'nın rahatsızlığına bir anlam veremediklerini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

MHP hıyanet partisi olan akp ile aynı yola girmiştir. Bahçeli ve ekibi derhal partisinden istifa etmelidir.

Misafir

mhp yüzde bir bile olamayacak, bu çapsızlar çil cücüğü gibi ortaya saçılacaklar...

mniksek

ENGİN ALTAY'IN DEDİĞİ BİR SKANDAL SÖZ VAR YA, AK PARTİ DÜNYANIN EN İYİ İŞİNİDE YAPSA MİLLETİN BİZE VERDİĞİ GÖREV İCABI BİZ ONLARA İYİ DİYEMEYİZ DİYE, BURDA BİR ARKADAŞ VAR TAM ENGİN ALTAY VE CHP KAFASINDA, HAKLI YADA HAKSIZ HEP AK PARTİYE VE GENEL BAŞKANINA ÇAMUR ATIYOR, EDİTÖRDE SAĞOLSUN HİÇ ATLAMADAN BU ARKADAŞIN YORUMLARINI HEP ÖN PLANA ÇIKARTIYOR...

Misafir

mhpde çok az da olsa halen adam var demek ki, atilla kaya...

bilgili

böyle hassas bir konuda zaten parti görüşü olmaz insan görüşü olur.halkı ilgilendiren bir şeyi halka sormak daha doğru olur.

İNSANLAR ROBOT MUDUR?

CEMAAT VE TARİKATLARDA ŞIHLARINA TAM İTAAT VARDIR,NE DERSE ODUR,SORGULANAMAZ,ELEŞTİRİLEMEZ,BEYNİNİ ÇALIŞTIRAMAZSIN,EN BÜYÜK ODUR VS.VS.BAHÇELİNİN HİÇ HATASI YOKMUŞ GİBİ DAVRANAMAZSINIZ.'LİDER-TEŞKİLAT-DOKTRİN'FELSEFESİ HER YERDE İŞLEYEMEZ.DOĞRUYA DOĞRU DİYEMEYEN MİLLİYETÇİ-VATANSEVER OLAMAZ O KADAR...

misafir

Zavallı vekil zılgıtı yemiş.

EFE

ÇIKARTIKLARI CEZA YASASIYLA ZATEN SOKAKLARI HIRSIZA .YOLSUZA .SAPIĞA ,CANİYE TESLİM ETTİLER. İŞLENEN SUÇUN KARŞILIĞI OLAN CEZA VERİLMİYOR .HUKUK HAKİMLER HUKUKU OLMUŞ.VATANDAŞ MAHKEMELERDE ÇÖZÜMSÜZLÜĞE ALIŞTIRILMIŞ.KADERİMSE ÇEKERİM ANLAYIŞI HAKİM KILINMIŞ.TİPİK ORTADOĞU YÖNETİM ANLAYIŞINA DOĞRU ADIM ADIM İLERLEMEKTELER. HANİ 90 YILLIK REKLAM ARASI DİYORLARDI YA. İŞTE İSTEDİKLERİ YÖNETİM ANLAYIŞI TAM DA BU.YALAKA BİR BASIN. SEN ÇOK YAŞA BÜYÜKSÜN DİYEN EFRAT.ELEŞTİRİYİ TERÖRİST MANTIĞIYLA EŞDEĞER TUTAN BİR YANDAŞ MEDYA.MUHALEFETE MUHALEFET EDEN BİR MUHALALEFET.ALIN SİZE DEMOKRASİ..YERSENİZ...

ozan

Kısasa Kisas hemserim darbeciler terorisler beni öldürecek ben bakicam yok öyle bir muz cumhuriyeti beni öldürme hakkı varsa bende öldürürüm kimse kusura bakmasın ama KANUNA bile gerek yok ne dırlıyorsunuz.

Misafir

ülkesini seven, bu cendereden çıkmayı arzulayan tüm kesimler kendi ideolojilerini, kinlerini, etnik, dini hesaplarını bir yana bırakır demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına ve evrensel değerlere dayalı yeni bir düzen kurma noktasında ititfak edebilir ve beraberce çalışırlarsa çözüm münkün.

Misafir

Çözüm otoriter zihniyet karşısında yer alan laik, dindar, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, liberal, muhafazakar her kesimin amasız fakatsız bu zihniyete karşı birleşmesidir.

Misafir

Siyasetle sorun çözme yollarının artık tamamen tıkandığı ortaya çıkmış oldu.

Misafir

Son KHK ile ülkede otoriterleşme süreci bitirilip totaliter bir rejime geçilmiş oldu. TBMM’nin hiç bir hükmünün kalmadığı tescillendi.

Misafir

Herhangi bir adi suçlu, mafya elemanı işlediği suçu “terörle mücadele ediyordum”, “karşımda devlete başkaldıran kişiler vardı” ve ben bununla mücadele ediyordum diyebilir.

Misafir

Artık insanlar gördükleri şiddet, baskı, eziyet, gasp vb durumlarda kendilerinin “terörist olmadığını” ispat etmesi gerekiyor.

Misafir

KHK’ya “Resmi sıfat taşıyıp taşımadıklarına veya resmi bir görevi yerine getirip getirmediklerine bakılmaksızın” diye bir fıkra koymuşlar ki bununla dilediği katili, tecavüzcüyü, işkenceciyi “kahraman” yapma, “terörle mücadele eden birim” haline getirme imkanı elde ediyorlar.

Misafir

Koruma ve sorumsuzluk 15 Temmuzla sınırlı değil. Gayet muğlak ve kaypak bir ifadeyle “bunların devamı niteliğindeki eylemlerin” lafzı konmuş. Bu kapsamın içine herzaman herşeyi sokmak mümkün olacaktır.

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

Hiçbir kamusal görevi ve vasfı olmayan paramiliter, silahlı yapılara yasal yetki ve sorumsuzluk getiriyor.

Misafir

Son çıkarılan KHK Ergenekon ve ulusalcı yapılarla olası bir mücadelede kendi illegal yapılarına yasal koruma sağlamaktan ve yapacaklarını meşrulaştırmaktan ibaret. Son KHK tam da böylesi bir çatışma durumunda kendi örgütlediği paramiliter yapıları, SADAT’ı, HÖH’ü korumaya ve cesaretlendirmeye yönelik.

salih

Devlet bahçeliyi Rahmetli severmiydi asla...ona göre karar verin

Misafir

Partide 5-6 Muhalif vekil kaldı.Onlardan birisi Atilla Kaya, Bahçelinin partisi birkez daha bölünebilir

Misafir

Alman vakıflarıyla abd düşünce kuruluşlarıyla ingiliz kraliçesinin müritleriyle tesevle tüsiadla saf tutmak kişisel kitlesel beka için önemlidir

Misafir

beğenmiyorsan almana gitt almana

Misafir

ATİLLA KAYA MHP Yİ HDP NİNDE İÇİNDE BULUNDUĞU %60 BLOĞA YAKIŞTIRANLARA KARŞIDA BİR DEMEÇ VERMİŞMİYDİ YOKSA SUS PUS MUYDU