BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Jandarma'ya FETÖ operasyonu çok sayıda albay ve yarbay gözaltında

Jandarma Genel Komutanlığı'na FETÖ operasyonu düzenleniyor. Ankara merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonlarda 25 rütbeli muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

İnşallah 11.000 kişiyi lekeledikleri gibi bir hataya düşmemişlerdir,kesin emindirler de sonrasında "pardon ya yanlış yapmışız" demek zorunda kalmazlar...Tabii hangi partiden olurlarsa olsunlar;ilişkili siyasetçilerin de içeri alınmaları ve ağır ceza almaları "olmazsa olmaz" bir şarttır.

Cengız kurt

Kanı bozuk katillerin sonu gelmeyecek hala akılları kendlerind dğil fetonun talimatıyla Siyonist uşaklığı ile övünen biyojik yaratıkledan ne beklenir

Misafir

Bir de şu AKP'nin içine bakın, Fetö'cü kaynıyor...

Mağdur polise

Göreve getirenler de aynı kafadan olunca senin dediklerin sorgulanamaz. Yani anlayacağın tuz kokmuş artık

Misafir

Hadi ordan sapık imamın peçetecisi ne olduğun belli. Hepiniz hayinsiniz

Akgl afrin

Fetöş ün çakalları birer birer enselenecek, hak ettiklerini mutlaka görecekker

mağdur polis

Daha önce yazmıştım; İzmir Angels Night Clubte Rus Revü hayat kadınları ile basılan 2 Emniyet Müdürü yardımcısı kim? Asayiş operasyonu sonucunda polislere direnen hatta tayinlerini çıkaran bu emniyet müdürleri kim? Görevini yapan polisler neden kıskaca alındı tehdit edildi. Bayan komisere tokat atan A.S. hala neden görevinin başında? Konu Ankara'ya aktarıldı mı? Ankara bu kadar özveri ile Gece kluplerindeki çalışan müdürlerini biliyor mu? HAİN FETÖ Darbesi sonrasında göreve getirilen bu müdürler mi ülkeyi savunacak soruyorum size???

  • 1