BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.400,55

İYİ Parti'den Twitter'da Meral Akşener'e ilginç yanıt!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ''Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir'' diyerek son kararını açıklamıştı. Bugün ise İYİ Parti'den yine Twitter'da Akşener'e ilginç bir yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Demir

Ben bu parti neden kuruldu, ihtiyaç varmıydı anlayamadım.Siyasi yelpazenin neresinde olduğu bile net değil.Bu partiyi yaşatacaksınız da elinize ne geçecek?Hadi vekilleri anlarım.Ne kadar uzun süre vekillik o kadar kar diyorlar.Peki ya akşener.Ne cumhurbaşkanı ne milletvekili.Haybeye bunlara neden yönetici olsun.Sefasını vekiller sürsün cefasını akşener çeksin.Buldular yağlı bir kapı bırakmak istemiyorlar.

Ahmet

Kusura bakmayın ama Tansu Çiller'de denendi, bir kadından lider olmaz ve tarih boyu tek örneği yok. Deneyenler herşeyi berbat etmişler... Gidip o çok aşağıladığı zavallı kocasına MENEMEN yapsın. Bu daha İYİ!

Okur32

Önce KK dan aldığınız ödünç vekilleri bir ödeyin bakalim.Bak adam sizi meclise sokacağïm diye neredeyse koltuğundan olacak.Siz hala madam peşindesiniz.Akşener gibisi her zaman bulunur ama K K gibi sizi sīfirdan meclise sokacak dost bir daha bulunmaz!

hadi ordan

yav aday olacak burayada yazıyorum değilim demesine bakmayın ortalık kızıştırıyor zaten istemem yan cebime koy demişler onun misali kılıçdaroğlu bırakabiliyormu onun için akşener de bırakmaz BIRAKMAZ BIRAKMAZ

Misafir

İyi Partililerde anlama zorluğu var sanırım.

ali

Biraz fazla uzamadımı bu iş sıktı artık.Meral hanım nasılsa geleceksin sende uzatma işte.

mazlum

bunlardan ülkeye ne fayda gelir ki? Allah korumuş bizi.

Misafir

Partide başkan olabilecek başka adam yok demek ki!

salih kara

Tam bir traji - komedi: Geri dön, geri dön, ne olur geri dön... İlkesi, hedefi, programı olmayan uzaktan kumanda bir parti....

ömer

Yazık. Kafayı yemiş koca koca adamlar. Beter olu.

delege

Kimin genelbaskan olacaginı ben bilmem ulusal ve küresel toplum mühendisleri bilir

raif

Ip sp hdp chp birlikte papaz bronson için adalet, izmire bir yürüyüş yapmayacaklarmı

53lü

Doğru ya , yoksa memleket batar(!) Bütün dert kervanı yürütmek . Memleket değil yani. Belki tülbent olabilir. Çünkü projesi sadece Erdoğanı devirmek olanların niyeti ne olabilir ki.

Misafir

Tiyatro devam edecek daha anlaşıldı

Misafir

sanmayınki bu sancılar içerdeki anlaşmazlık! bu partiyi maddi sıkıntılar dan ve adil olmayan seçimler vede sayın akşanarin kaprislerinden olmuştur. israra ne gerik var ,bırakın giden gitsin ,yok mu başkanlık yapacak bir babayiğit vardır?

beyler beyi

geldikleri gibi gider 2. seçimde silip toz olurlar.

Misafir

İstemem yan cebimeeeee

  • 1