BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81

İYİ Parti'de deprem! Üç kurucu üye istifa etti

İYİ Parti'den son dakika istifa haberi geldi. İYİ Parti'de Kurucu üyeler arasında bulunan Nevzat Bor, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
SAMET

SİZ KİMİN AKLIDA UYDUNUZDA BULANIK SUDA AVLANANLARLA BERABER OLDUNUZ.KENDİNİZE YAZIK ETTİNİZ.KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZMIŞ.OH OLSUN SİZİN GİBİLERE.....

Misafir

Tarih kurumu başkanı idi ve herkes tanıyordu ayrıca MHP milletvekili

ekonomiden ne haber

yakında ak partiyi görürüz .ekonomik kriz bitmezse ortada kimse kalmaz.çil yavrusu gibi dağılırsınız.100 tl 46 gürcistan larisi yapıyor.Gündem değiştirmek için bu haberleri yapıyorsunuz.ama nafile.... güneş balçıkla sıvanmıyor .

Misafir

NEDEN NE ANLADIĞINA BAĞLI AMA BOŞ YAŞAMIŞSIN.

hakan

meral akşener ortaya çıkamasaydı kim bakardı len sizin sıfatınıza..kaldı ki meral akşenerin durumu ortada sizin esameniz bile okunmaz.

Misafir

Bütün partiler şıpır şıpır dökülüyor.Demokrasi yalanı da çöküyor.ABD+AB hem müttefiklerini hem de kendini uçuruma götürüyor...Dünya çok hızlı değişiyor.Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Sadi Soylu

Vah vah vah!!! Güvendiğimiz,sevdiğimiz 2 Prf.sırf dışarıda kaldık,seçmediler, seçilmedik veya seçilemedik diye,gemiyi ilk terk edenler kafilesine katılmışlar.Bir umuttur diye; bizler 45 yıllık Partimizi istemeye-istemeye terkederek gerçekten sizlere güvenerek İYİ nin yanında yer almıştık.Partide kalıp mücadele etmek varken, çareyi kaçışta bulan sizlerin böylesine egoist olacağını tahmin etmemiştik.

yamtar

çıkar ve bir gelecek beklentisi için bu davada olunmaz serdengeçti olmayanlar ait oldukları yere gitsinler,bu dava cesaret ve yürek ister

kkkkkkkkkkkk

bu ve benzeri virüsler partiden temizlenmesi lazım iyi olmuş

Bülent

BOR madeni bulamayan YENİÇERİ ler ayaklanıp İP partisini HALAÇ pamuğu gibi savurdu... Bundan sonra iflah olmazlar.

dede

Ben de sandım ki Millet Vekilleri istifa etmiş. Boşuna sevindim. Bunlar zaten iyi partiye alınmamışlar ki.

Misafir

Fareler belli olmayabasladi

NE FARK EDER?...

HER PARTİDE OLAN ŞEYLER BUNLAR.DİĞER PARTİLERDE DE SIRASINI BEĞENMEYENLER HİÇ ÇALIŞMIYOR VE ORTADA GÖZÜKMÜYOR.HA İSTİFA ETMİŞ,HA SEÇİMLERDE ÇALIŞMAMIŞ NE FARKI VAR Kİ?

Misafir

SEN DAHA İTTİFAKIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUN.

İYİLER ÜZÜLMESİN!....

YAPMAYIN BEYLER,SIRALAMAYA GİRMEYİNCE BAHANE ÇOK.ÖNCE MİLLETİM VE VATANIM SONRA BEN DÜSTURUYLA HAREKET ETMEYEN HERKES BENCİL DAVRANIYOR DEMEKTİR.KAYSERİ'DEN BİRİNCİ SIRAYI İSTEMEMENİZ SONRASI BU KOPUKLUK OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR,NE OLURDU KAYSERİ 1. SIRAYI KABUL ETSEYDİNİZ?TABİ Kİ BAZI EKSİKLİKLER YANLIŞLAR OLABİLİR AMA PİREYİ DEVE YAPMANIN ALEMİ DE YOKTU.

MİSAFİR

YUVAYA DÖNÜN KARDEŞİM BU ABD VERSİYONU PARTİYİ ACELE TERK EDİN BU PARTİYLE GİDECEĞİNİZ EN SON NOKTA CHPKK

Misafir

Evet iyi partiye oy verenler partinizi son anlarını görüyorsunuz... İte kaka kurulan hulleci ve zoraki ayakta tutulamaya çalışılan bir parti haline geldiğini herkesin görmesi başlı başına hayal kırıklığı olduğunu bir ne daha kanıtlamıştır.

Misafir

Atı alanın Üsküdar'ı geçtiğini herhalde yeni anladı

xtr

Ne olursa olsun, istifa etmek için ne gibi güçlü gerekçe olabilirdi ki. Bence etik değil. Neyi grurlarına yedirememişler? Partide herkes, memnun olmayan, istifa edip dursun ozaman. Ayıp arkadaş.

MUTEDİL YURTTAŞ

Bir araya gelirken çok güzel şeyler söylediler. Ama ayrılırken sebep kendilerine yer bulamamaları, yani çıkarları mı? oluyor. Anlamak çok, çok zor...

Ali Kaygusuz

Ülke yangın yeri dolar olmuş 5.14 tl siz hala iyi parti derdindesiniz.

Misafir

BUNU AKP'YE NE ANLAMI VAR?............ MHP YOLUN SONUDA AKP'DE ERİYOR!.. KONU EKNOMİK.........

Misafir

Memleketin bu kadar sorunu varken,iki de bir haber olmanız canımızı sıkmaya başladı.Sizden bir halt olmayacağı belliydi de,nasıl oldu da yüzde 10 barajını aşmadan meclise girdiniz,ayrı bir merak konusu.?.

Misafir

bunlar iyi partini daha iyigünleri....bekle gör......

Misafir

Iyi partiye iyi gunler