BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İtirafçı yüzbaşı Burak Akın'dan sonra 4 subay daha teslim oldu

Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle serbest bırakılması sonrası Kara ve Deniz Kuvvetlerinden 4 muvazzaf subayın daha polise teslim olduğu öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

O irade HUKUK SİYASETİN KÖPEĞİDİR diyen ve Mustafa Türk örneğindeki gibi mağduriyetlere yol açan hukuksuz yargı süreçleri için, büyük bir sevinçle, TÜRK YARGISI SON 50 YILIN ALTIN DEVRİNİ YAŞIYOR diyenlerin iradesidir.

Misafir

mahkemeye çıkardığında ona “İspat et bakalım, bu suçu işlemediğine bizi inandır” denilmez..

Misafir

Yol bulunca böyle oluyor demek ki... Teslim ol dışarıdasın... İtiraf et dışarıdasın... Yahu suç ya vardır,ya da yoktur! Ceza da öyle... Yalama olduk,yalamaaaa...

mevhibe inal

Yurtsever Kürt Politikacılarımızdan Sn. Kamran inan, "Bu topraklar kadar hain çıkaran toprak azdır" der. Nasıl yabancılarla iş birliğini kılıfına uydururuz inanılmaz.

üzülüyorum :( -

Nasıl olsa Erdoğan'ın Hiçbir Yasal dayanağı olmayan Sözlerinden başka, akli ve mantıki delil yol!... Benimle dalga geçiyorlar çok üzülüyorum :( -

halil

Demek ki Gulenci askerlerin cogunun darbeden haberi bile yokmus!

Mehmet

Oyun içinde oyun olabilir. Farklı yerlere yönlendirme yapmak için kurulmuş bir tiyatro olabilir mi? Sorgulayanlar dikkatli olmalı.

Misafir

Oyun Oynuyorlar!.... Alay Ediyorlar diye düşünmemek imkansız hale geldi....

hakkı

bu itirafçılara çok dikkat etmek lazım. sanki düğmeye basılmış gibi toplu olarak teslim olup itirafçı oluyorlar. sakın akıllardan çıkmasın bunların çok iyi birer takiyeci olduğu.

Misafir

bunlar namaz kılan bası secdeye gelenler değil mi????

  • 1