BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17

İşte Taşeron kadro başvuru formu ve Güvenlik arşiv formu

Taşeron işçilerin kadro başvuruları için bugün bitiyor. 12 Ocak'ta belediye ve kamu taşeron kadrosu hak sahipleri listesi ilan edilecek. Taşeron kadro başvuru formu ile birlikte güvenlik soruşturma arşiv formu internethaber.com sitesinde yer alıyor. Taşeron kadro başvuru formunu sitemizden indirebilirsiniz. İşte gereken belgeler ve başvuru formları.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
yunus şimşek

cezaevine girenler alınmıyor bizde istiyoruz kadro yıllardır çalışıyoruz kabul etmiyoruz haksızlık bu bize başka bişi değil

doğrusu

ya taraf olacaksın ya bertaraf zamanı tam anlamıyla gelmiş oluyor hayırlı uğurlu olsun.

k.k.k

Kadro diye birşey yok kardeşim. Sadece tek bir şirket altında toplanıyor taşeronlar;o da kurumun kendi şirketi olacak. Devlet garantisi altında oluyor herkes, tek farkı bu. Bundan sonra işkurdan işçi alımı yapılacak bu kurumlara. Bu da demek oluyor ki bu kurumlara devlet kimi uygun görürse onu yerleştirecek. Olay bu. Anlayın artık ne amaçla bu sistem çıktı !

Mine taş

Kpss yle kadrolu olanlara haksızlık olmaması için, sınav fikri adil olmuş, usulen bir sınav olacağını düşünüyorum. Kalite odaklı, sınırları zorlayan bir sınav olsa daha ideal olurdu, ancak şartlar uygun değil

hasan erdur

sınav ücretleri ne kadar olacak.yine olan garibana olacak.500 bin işçinin sınav ücretleri trilyonları buluyor.sınava ne gerek varki.

Misafir

taşeron işçileren 50 binin üzerini kırmızı kalemi çekmişler.bunların akp den torpilleri yok.taşeronlar da bile yandaşlık sistemi var.

  • 1