BIST 10.336
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.460,28

İşte Erdoğan'ın ikinci 100 günlük eylem planı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk 100 günlük eylem planının ardından hazırlıkları süren ikinci 100 günlük eylem planını önümüzdeki günlerde açıklayacak. İkinci 100 günlük planda şehirlere ve bölgelere yönelik özel projeler yer alacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Konut kredisi faiz oranları çok yüksek.mağduruz.

MİSAFİR

DIŞ GÜÇLERİN OYUNU SÖYLEMİ ERDOĞANA SALDIRANLARDA VAR

Misafir

İlk yüz gün harika geçti..ikincisi daha çok geçecek!!!

Misafir

erdoğan,sözde 100 günlük icraat proğramında neleri yapamadığı açıklamıyor.söylemleri sadece sözde kaldı.açıkladığı icraatlar yerine getirilemedi.elinde sadece, ''dış güçlerin oyunu'' söylemi var.

Misfir

Devlette öncelik israfın önlenmesi

Misafir

sayın başkanım askerlik süresini düşüreceyiniz söz vermiştiniz hala yasa çıkmadı bedellimesaiyi yapıldı hemen olup bitti sizden bu yasayı biran önce çıkarmanızı istiyoruz bizide sevindirin ben asker annesiyim tüm asker anneleri adına

Misafir

İyi eylem planı yapıyoruz, o kadar...kıskananlar çatlasın...

EYT mağduru

1.ciden birşey anlamadık.2.den anlayabilmek için EYT nin çözüme kavuşması gerekir.yahu herkese var bize yokmu diyelim yani.tam aralıksız 28 yıldır devlete prim ödüyorum,ama yaşa takılıyorum.dile kolay, ömrün yarısı devlete prim ödemekle geçmiş,hiç olmazsa kalan çeyreğinde maaş alalım, kol gibi bu primden kurtulalım.yasada 25 yıl prim ödeme der, ama sırf yaş nedeniyle niye takılalım.biri bana bunun mantığını desin.herkes 80 e kadar yaşıyormu ki?niye yaş olarak erken olsun.anlamiyam gardaş...

Misafir

Birinci yüz günde çöktük, ikinci yüzbinde yok olacağız...

Balaban Beyi

Birinci 100 günlük faaliyet sonucu PEK İYİ OLMADI..!! Dövizdeki artış ve enflasyon şahlandı..? İnsanlar GEÇİM DERDİNE DÜŞTÜ..Domates 4 TL.nin altına inmedi Soğan ve Patatesi SURİYEDEN , ETLERİ ARJANTİNDEN İTHAL ZORUNDA KALDIK..!! Aman ha dikkat!; bu 2.yüz günde birincisi gibi olursa Yanarız vallahi..!! DİKKAT..!

Misafir

Sayın Cumhurbaşkanım buradan sizi bilgilendiriyorum, başta sağlık sektörü olmak üzere emniyet gibi kritik kurumları şimdi de MENZİL denilen tarikat ele geçirmekte, biz daha FETÖ nün hasarını ortadan kaldıramamışken Allah aşkınıza izin vermeyin bu yapılanmalara.

Misafir

İlk 100 Günlük Planda neler vardı ve ne kadarı hayata geçirildi doğrusu bilmiyorum, yani farkında değilim. Bir vatandaş olarak bana nasıl yansıyor ona bakarım. Şu ana kadar hiç bir alanda bana olumlu bir yansımasını göremedim. Ekonomiden bahsetmiyorum,bürokrasideki kalınlaşmış enselerin mağrur hallerini kastediyorum. Vallahi yeter, billahi yeter! Bürokrasiyi kibirden kurtarmadığınız sürece nice 100 günlük planlar boşa gider.

can

Birincisinden çok memnun kaldık, ikincisini heyecanla bekliyoruz.

OğuzTürk

Neden hep öncelik Ankara, İstanbul? Ankara , İstanbul öz şehirde diğer iller üvey şehirmi? Haa, yerel seçimler yakın doğruya! Anadolu çantada keklik nasıl olsa.

Misafir

Gecmis 100 günde ekonomi dibe dogru gidiyor. ikinci 100 günde de dibe vuracak. Sanayide çark lar yavaş yavas duruyor. Fauzler yüksek sanayici zor durmda. Sanayi durusa ulke durur. CB kalkmis istnabul ve ankaraya oncelik verilecek diyor. Millet artik yemeyecek.

Misafir

Eyt lilerin sorunu nu çözmeyeceksen hiç açıklama. Artık millet bunlara doydu. Kanalında senin olsun bahçende. Artık bizi kaybettin. Daha da biz yanında yokuz.

ddd

yeni saray ve uçaklar almak planında

  • 1