BIST 10.370
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.407,43

İşte Ankara'nın İdlib formülü! İkna yoksa nokta imha...

Türkiye, Rusya ve Esad rejiminin İdlib’e başlatması beklenen askeri operasyonuna karşı farklı formüller üzerinde çalışıyor. Ankara, kapsamlı bir operasyon yerine ‘Rusya’nın istemediği radikal unsurları ikna ederek bölgeden çıkarmak’ ya da ‘iknaya yanaşmayan unsurlara yönelik nokta operasyonu’ formülünü masaya getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

selhattin demirtaş 4 yıl öncehtş terürü örgütüdür diyordu deneki selhattin demirtaş bu hükmeten 4 yıl önce olayları görüyor hükmet yatıyor yuhh.

Misafir

Rusyanin istemedigi derken? Esed in istemedigi demek istediniz galiba. Yani coluk cocuk musluman ve muhalifker

Misafir

Bize doğru multeci gelirse açın.sınırları trakyadan avrupaya gitsinler .bize ne avrupa dusunsun.salın gitsinler.biz avrupa birliğine suriyeliler girsin.velet dalın Amin.

Misafir

allah,tan müslüman türk ulusununyar ve yardımcısı olsun askerimizin burnunun bile kanamasına musade etmesin askerlerimize her daim güçlü ve aynı zamandada koruması için dua ediyorum allah yardımcıları olsun düşmanımızın daha aslında kim olmadığını dai bilinmeyen bir çoğrafyada kimin ne bok yediği kimin eli kimin cebinde olmayan orta doğunun mazlum halkınada allah yardım eylesin akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyorum.teröristleri orta doğuda kardeşi kardeşe düşman yapanlarında allah belalarını versin aynı zamandada orta doğudaki petrol kuyularının içinde boğulmalarını nasip eylesin ve dünyayada bunu göztersin amin,

Misafir

idlibde binlerce terörist var. bu teröristler halk arasına dağılırlar. nokta atışı bir işe yaramaz bence..mütefikler iyi düşünmeli(rusya, iran, türkiye, suriye)

SİVASLI

YOK YA BİR KAÇ MİLYON DAHA SURİYELİ ALIN NASIL OLSA BOŞ YERİMİZ VAR BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR. BİZ AÇ DURUR SURİYELİLERE BAKARIZ. BU SURİYE MESELESİ ABD NİN GAZI İLE O BATAKLIKDA ÇIRPINIP DURUYORUZ.

  • 1