BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İşte AK Parti'deki krizin iki sebebi!

AK Parti ile Cumhurbaşkanı arasında yaşanan krizin perde arkasında ne var? Adil Zozani açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
prodoktor

internet haber Ak partinin mi sandı ah-mak

broder

erdoğanın tek projesi faşistliktir.

vatandaş

komedi başladı

arkadaslar

hakkiyla calisip alin teriyle atanan adaylarin hakkinin korunmasi gerekir. cok insan hakkiyla atandi ve buna guvenip borca girdi, bir duzen kurdu. bu insanlarin magdur olmamasi gerekir. sorulari alan adaylarin sinavlari iptal edilsin, onbinlerce masum insan magdur edilmesin...

bulbay

Kim ne derse desin gemi su alıyor

Degerli Yalnizlik

Tayyip Baskan olamazsa siz o zaman gorun surec dene tiyatroyu. Besleyip buyuttugu siz terorisleride paralel ilan etmekten cekinmeyecektir. Iste o zaman korkun cunku siz de biliyorsunuz ki bu ihanet surecini baslatan da O dur, KANDIRILDIM deyip bitirecek te O dur.

vatandaş

akp de sular kaynamaya başladı

İlker

Çözüm süreci Erdoğan'ın projesidir, kelle koltukta bu işe girişmiştir, artistlik yapmayın hdp bozuntuları. Kürtleri kullana kullana bitiremediniz be!

yorum

adil zozani doğru söylemiş . sorun belli. RTE cumhurbaşkanı oldu ama akp deki misyonunun bitmesini istemiyor. onun amacı belli. ancak bu durum partiyi parçalanma sürecine ğetirdi haberi yok. böyle yapmaya devam ederlerse akp deki apocu kürtlerde ayrıldımı akp dım dızlak ortada kalır. hatırlarsanız mehmet ağarlı dyp tarihten silinmeden önceki seçimde barajı geçen sayılı partilerdendi. yaptığı bir hata yani cumhurbaşkanlığı seçiminde meçlise girmemesi mehmet ağarlı dyp yi bitirdi. şimdi ne alaka diyeceksiniz rte nin ve akp nin bu kadar hatada ısrar etmesi ve bencillik duyğularının ön planda olması partiyi bitirecek. inşallah ta biter. hadi hayırlısı. sekiz martta akp siz yeni siyasete merhaba

elinoglu diyor

tamda abidik gubidiksin ha, arkadas toplum neleri atlatip nerelere gelir senin gibi abidinlerde nelerlen ugrasir

aykuttam

hakkari hdp milletvekili açıklama yapıyor. siz sanki akp sözcüsü açıklama yapmış gibi yayınlıyorsunuz.

ZMC

AĞZINA SAĞLIK EKSİK OLMA NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR AYNI GÖRÜŞTEYİM. PARTİ KURULU AMA ERDOĞAN GİBİ LİDER BULUNMAZ. ZORDUR.

ZMC

GELDE BUNLARI CİDDİYE AL. ONCA YIL TÜRKİYE DÜŞMANLIĞINI BEN YAPTIM SANKİ. BAŞKA KAPIYA SİZİ GİDİ KÜRTLERİN CHP Sİ.

Abidin

Sorunu çözerken millete kaçak elektrik vermekte bunun içinde mi acaba? Yok yani evi hakkariye taşıyayım. Elektrik su vermeden gül gibi yaşarız.

Rıdvan

Akp ve hdp kürt sorununu çözemez ikiside terörist kurtarmak için çalışıyor. Çözüm süreci diyorlar pkk habire ülkeye ucaksavar sokuyor bu yaman çelişki

efendi

sen bu kafa ile anca Colemerikte çamur temizlersin adıl efendi...

resit

Recep amcanin sorununun sebebide o degil mi. Is guvenlik uzmanlari is mufettisleri isini yapmiyor mu saniyorsunuz. Onlarin isini yapmasi isine gelmeyenler var. Olay bu

hasan Daglı

katil pkk gencecık genclerın katılı kurt turk yuzbınlerın canını alan pkk nın uzantısı ve onu desdekleyen bızım milletimiz öylemi ellerine bulaşan bu kanı nasıl temizleyeceklerö o gencecık fidanların kefenlerine ellerını surerekdenmı...Yazıklar olsun sıze..

marvan

Bülent efendi ve ekibi bir denesin kendini seçime 3 ay kaldı millet size gösterir milli görüşü. millet RP yede gösterdi milli görüşü

Bilal

Mesele şu: Cemaatle kavga eden aslında sadece Teyyip Erdoğan ve suça bulaşmış dar oligark yapı.Fakat Erdoğan, cepheyi genişletmek ve daha çok kişinin kavgaya girmesini sağlamak istiyor.Akıllı ve namuslu adamlar Akp nin içinde daha uzun süre kalamazlar.Arınç,babacan gibi insanlar patladı patlayacak.Kürt sorununa gelince, niçin Apoyu kürtlerin tek önderi göstermek isteyen bir MİT var karşımızda?Niçin Öcalanın kayınbabası MİT emeklisi.Niçin Öcalan gençliğinde gözaltında iken MİT tarafından çıkarılıyor?Niçin MİT başkanına Erdoğan sır küpüm diyor.Niçin Beşir Atalay: Apo kürtlerin lideridir diyor.Niçin niçin?

Burak

Kusura bakma ama Erdoğan daha suya bırrrhhh derken Bülent Arınç milli görüş kanadında mücadele ediyordu. Bülent Arınç gibileri olmasaydı Erdoğan en fazla pabucumu alırdı seçimlerde. Koca bir ekibin başarısını bir kişiye mal etmeye kalkmayın.

Kızıl Elma

Olay şudur: Siz benim ( Cumhurbaşkanı ) istediklerimi yapmazsanız,yani başkanlık için adım atmazsanız,ben de size kolay kolay hükümet yaptırtmam. Şimdi Arınç ile Sn. Cumhurbaşkanı yıllardan beri arkadaşlar. Aralarından su sızmıyor. Bülent Arınç bu son günlerdeki açıklamaları ile belki Erdoğan'ı eleştirmiştir ama partisini daha zor durumda bırakıp,bir nevi aba altından sopa göstermişlerdir. Bu da benim bakış açımdır. Ama Başbakan yetkilerinin kendinde olduğunu farkında ve güç kendi elinde. Sonuna kadar da bu gücü kullanacaktır. Bence önümüzdeki günlerde hükümet ile Cumhurbaşkanı arasındaki çekişme daha da artacaktır. Bu gerginliği kullanarak ta çözüm sürecini atlatmak istiyorlar. İşte gerginlik vardı da bir türlü zaman bulamadık ona. Bütün mesele gündem değiştirerek olayları kontrol altına almak. Çünkü AKP'nin oyları eriyor. Bakınız Sn.Cumhurbaşkanı sürekli kürt sorunu yoktur,milliyetçilik,Türk kelimelerini kullanmaya başladı son günlerde. Neden?

marvan

evet krizin iki sebebi var. bunlardan birincisi Erdoğan cumhurbaşkanlığına Abdullah gülü seçtiği zaman ikincisi ise Erdoğan Başbakanlığa Ahmet DAVUTOĞLU nu seçtiği zaman Arınç ondan sonra çıldırmaya başladı kıskançlığından ERDOĞAN a saldırmaya başladı ve bir türlü Parelelcilerle ilişiğini kesmedi. ARINÇ hasedinden çıldırmak üzere ERDOĞAN aslında onun gerçek yüzünü bildiği için onu cumhurbaşkanlığı ile başbakanlığa seçmedi. Bülent efendi ERDOĞAN olmassa siz bir hiçsiniz. ERDOĞAN işaret vermesse günahımızı sizlere vermeyiz. sıkıyorsa A şener gibi kendinizi deneyin boyunuzun ölçüsünü alırsınız kendi memlektinin manisanın belediyesini alamadın hala konuşuyorsun bunu unutmayın ERDOĞANIN ölüsü dahil % 45 eder. Erdoğan olmassa sizlere günahımızı vermeyiz kabahatinizle yerinizde oturun.

samet

mezera koltuk götürülmüyor bu kadar koltuk sevdalısı olmak bir koltuk sevdasına milyonların hakkına girmek ne kadar acı

Derya

AKP'nin üçüncü dönemi krizlerle dolu bir dönem... bu da kriz mi... ekonomi çöktü helvasının pişmesini bekliyor... asıl kriz bu..