BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında bir çok ilde son dakika operasyonlar düzenlendi. Operasyon düzenlene iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Karabük var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
İŞTE İŞTE

ADALET 15 YILDIR NASIL İŞLEMİŞ.. ÖRNEK: ''Bacağı kopan yolcunun davası 15 yılda bitmedi, davalı şirket iflas etti. Amasya'nın Merzifon ilçesinde 2003 yılında devrilen yolcu otobüsünde bir bacağını kaybeden Saniye Lale Sayar'ın (33) 250 bini manevi, 310 bini maddi olmak üzere toplam 560 bin liralık tazminat istemiyle açtığı dava, 15 yıldır sonuçlanmadı. Sayar, şirketin iflas kararı almasıyla birlikte bir kez daha mağdur oldu.''

Misafir

Bir de şu meclise, özellikle de AKP ye bir operasyon yapsanız ya.

Önce Vatan Millet

Yetti gari! FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulsun artık!? TSK'yı rahat bırakın!

Yeter ama!

Ama artık inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz! Fetö ,Fetö.....sıkıldık artık. Adam kalmadı piyasada ya! Bitsin artık şu muhabbet.

DİĞERLERİNİ DE YAKALAYIN...

ÇALINAN SORULARLA YERLEŞENLER,FETÖ KAMPLARINDA YEMİN ETTİRİLDİĞİ SÖYLENEN KİŞİLER BİRER KRİPTO FETÖCÜ DEĞİL Mİ? O NEDENLE KAMP ALANLARI VE KATILANLAR NEDEN YAKALANMIYOR? KENDİLERİNİ BAŞKA CEMAAT,PARTİ,DERNEK ARKASINA SAKLAYARAK FIRSAT MI KOLLUYORLAR?

Misafir

hakan 36 ay ile yirtmis gibi, papaz iadesi ise yaradi; bu arada enflasyon kac olmus; acaba tr de sari yelek vukuaatlari olacakmi; i mellik istanbul belediyesinin basina gelecekmis

1000

1000 yıllık sürecek gibi ...

  • 1