BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İstanbul-Sivas 5 saat! Açılış tarihi belli oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın en geç 2019'da tamamlanacağını açıkladı. İstanbul-Sivas arası 5 saate inecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
A.L

BU HAT NERDEN NASIL AYARLANDI? YOZGATTAN GEÇİYOR MU? M.VEKİLLERİ ROLÜ NEDİR?

Misafir

Türkiyemizin her iline gelmeli Başka illere yapilanlar bir Karadenize yapilsaydi K aradeniz birbas ka K aradeniz olurdu.

Misafir

Bati Karadeniz illeri hep ayriliy or.herseyde oyle.Hizli tren Bolu B artin KastamonuSinop Sa msunOrdu Giresun Trabzon,Artvine kadar sahil boyu yapilsa ne kadar guzel olurdu.

Misafir

Türkiyemizin kalkin m ası ve gelişmesi adina yapi lan guzellikler tabiiki sevindirici.ama bu eşit ve ayrimcilik yapilmadan olursa cok daha iyi olur.turkiyemizin herkosesine yapilsin ayrilmasin.mesela Bati Karadeniz il leri Bartin ,Kastamonu Sinop

Misafir

arkadaslar canla basla calisin baska ülkelerden medet umayin 500 yildir türk halki hizli tiren bilmezdi ama simdi Allah sükür biniyorlar yetmez tahrimizi koruyarak her ile her saatte tiren gitmeli cöpm atmiyalim cadeye! AVRUPALI OLMAK BIZIM ELIMIZDE! SAHTE IS YAPMAYIN YAPAN OLURSA BILINKI SIZIN VERDIGINIZ VERGILERI CALIYORLAR MUDALE EDIN calissin üretin

Hasan Kaza

Bursa Bilecik hattı 2011 den beri bekliyor. Bu bizi gerçekten üzüyor.

Misafir

Chp lilerde binebilir... hizmet görsünler :))

Misafir

Samsun Ankara hızlı trenden hiç haber yok nedir durumu bir bilgi yazın. kim engelliyor bu hattı.

  • 1