BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İsrail'den iş savaş çıkaracak adım! 600 bin sivil silahlanıyor

İsrail yüz binlerce kişinin silah ruhsatı almasının önünü açan yeni bir silah düzenlemesini hayata geçirdi. Değişikliği savunanlar bunun ülkedeki güvenliğini artıracağını savunurken, muhalifler bu adımın şiddet olaylarını yükselteceği görüşünde. Yapılan düzenlemeye göre 600 bin sivilin silah labileceği belirtiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Karadenuzli Cesur Uşak

Ula allah senun cazani versun allah senu ıslah etsun

Karadenuzli Cesur Uşak

Namussuz herif ne istiysun o masum insanlardan da senun hiç mu vicdanun sızlami şerefsuz inşallah öbür dünyada cezanu fazlasuyla çekecesun 😂

Misafir

Tam bir iblis. Hepsi kahrolsun dünya huzura kavuşsun.

Misafir

Musevilikte Kurban Ishak tir ve Babamiz Ibrahimin onu kesmeye goturdugu yer ise Su anda Kubbetul Sahara nin altindaki kayadir yani Islamda Miracin oldugu yer dedikleri Muhammedin diger resullere namaz kildirdigi rivayet edilen yerdir. Ibrahim babamizla ilgili farkli bilgier var mesela Urfa degil Irakta daha guneyde bir yerde dogmus olmasi gibi.Tevrat ve Kuranda bunlarin hicbirine ait kesin ve tam detayli bilgi yoktur.Mirac dahi hadislere dayanarak ortaya cikmis bir rivayettir cunku Kuranda Miracin tam olarak ne oldugu asla soylenmez. Muhammed ile Allah arasinda bir sir olduguna isaret edilmis.Hahamlar ve Imamlar cok seyin aslini bozmus

Misafir

ERDOĞAN İLE ESKİDEN İYİ ANLAŞIRDIK AMA HERHANGİ BİR TAVİZ OLMAYACAK

EMEKLI GAZETECI

ARKASINDA ABD DEDESI VAR KOKKOCA PARA AGASI SUDIHANEDANI VAR...BASTIR Kim TUTAR SENI... Neticese ÖLDÜRECEKLERIN SAHIPSIZ Müslümanlar..

MiSaFiR

DÜNYA'yı DENGESİZ ve PSİKOPATLAR yönetiyor !!! Türkiye dışında birçok ülke bunlara SESSİZ kalıyor; kendilerine sıra gelinceye kadar tabi...

Ragıp Şentürk

KORKU DAĞLARI SARDI AMA BOŞUNA SAKLANACAK DELİK BULAMAYACAKLAR

Misafir

Herkesten farklı farklı kurban açılımları yapılır. Neden kurban kesilir? ...Musevilikte İbrahim’den Kimi Kurban Etmesini İstedi?..Bu İshak olacaktır.

Misafir

erdoağn ve bahçeli ne diyordu?türkler, asker millettir demiyorlar mıydı?israil de ,asker milletmiş demek.gocunmayın.

Misafir

Akp de 70.000 kişiye silah dağıtmışti ya.kime verildigi bilindiği halde silahlar geri alınmadi.israilden ne farkımız kaldı?

Misafir

Bize ne?............. Bak bizde ne var?..... Hem kadı, hem kral, hem sultan, hem Ayetullah!.......Yazlık kışlık saraylar, gemiler, uçaklar, milyarlarca dolarların lafı bile edilmez, koca memleket artık yalnızca Bir Kişinindir .

  • 1