BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İsrail'den Erdoğan'ın Kudüs açıklamalarına sert yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü grup toplantısında Kudüs'ün İsrail'in başkenti ilan edileceği iddialarına ''bu adım İsrail'le diplomatik ilişkilerimizi koparmaya kadar gider'' diyerek tepki göstermişti. Erdoğan'ın açıklamalarına İsrail'den kriz çıkaracak bir yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Misafir

kalleş arapların derdiyle uğraşmaktan ülkemiz mahvoldu hepsinin canı cehennneme biz kendimize dönmeliyiz güzel ülkemiz mahvolacak

Sevket s

Islam alemi daha neyi bekliyor her sey ortada amac buyuk israil top yekun hareket etmenini tam zamani birkez olsun allahin emrini dinleyelim

arif

Rest değil ilişkileri keselim

kundemacı

Adamlar şimdiye kadar kimi dinledi ki, herkes İsrail' i eleştirir ama ne hikmetse karşılarında kimse dik durmaz, ya da duramaz.

cenk

Herkes şunu iyi bilsin ki, İsrailin sonu gelmek üzeredir...

one mınıt

one mınıt one mınıt...

ey müslüman

uyanın ey gafil müslümanlar,yularınızı artık batılılara tutturmayın,saltanat bokuna susmayın,gün müslüman dayanışma ve birlik günüdür,artık fobilerimizi atma zamanı gelmiştir...

misafir

Yarın yeni bir açıklama duyarsanız şaşırmayın,yok ben onu demek istemedim yanlış anlaşıldım diye.

Misafir

Bir kere de rest cekme! Bir icraat yap , siz boyle damar yapiyorsunuz bize. Biz ileri hucum diyoruz siz geri vites yapiyorsunuz.

misafir

Sayın başkanım hatırlıyalım kudüste namaz kılacaktın halen bekliyoruz....abd sert çıktı sustun

Misafir

canım benim almanyaya gidenlerin kimliğinde türk yazıyor ırkına baktığın zaman meseleyi anlarsın bu mevzu derin üstelik almanları överek konuşma edepsizliği bizim insanlarımız onlardan öğrendi

Misafir

diplomatik iliskiler kopsa ne yazar

Misafir

zaten diplomatik ilişkiler kopartılmıştı.diplomatik ilişkileri israil'e ihtiyacımız var deyip,bilmediğimiz tavizlerle tekrar sağladınız.unuttuk bunları galiba..

Misafir

valla o yalan bu yalan dediniz bizi uyuttunuz, akp.ye oy veren biri olarak artık fikrim değişti. her şeyi fetöye kumpasa bağlıyor bize oyun yapıyorsunuz siz akp.li kurmaylar.

Müslüman Hali

1994 Hamburg tren garı saat gecenin onbiri ankesörlü telefon önünde yirmi kişi sıra bekliyor yandaki telefonlar boş .Dikkatimizi çekiyor kuyruk olan telefonda sıra bekleyenlerin hepsi Türk .Soruyoruz nedir diye telefon takılmış Türkiye ile bedava konuşmak için bekliyoruz diyorlar.Bir tane alman yok. Almanlar hiristiyan biz Türk orda utandim bu yaptığınız günah Müslümanlığa sığmaz dedim ayıp dedim kimse kulak asmadi sıradan ayrılmadan bedavaya konuşmaya devam ettiler.Malesef İslam ülkelerinin bu rezil durumlarının sebebi muslumaniz diyoruz amma İslam'ın dürüstlük ve ahlak kurallarını uygulamakta yerlerdeyiz..

metros

Atsız___ Aynen dediğin gibi.Kız çocuklarının da adını Büşra koyarlar.Bushra dan yani İncilin müjdecisi anlamından geldiğini bilmeden.

Misafir

İslam’ın Mekke’de ilk tebliğ edildiği günlerde bu dinin en önemli ibadetlerinden biri olan namazın Mescid-i Aksa’ya yönelerek kılınması İslam’ın ilk kıblesinin bulunduğu Kudüs şehrinin önemini açıkça gösterir. Müslümanlar bu ilk kıblenin kutsiyetini idrak ederek tarih boyunca buraya sahip çıkılması gerektiğinin bilinciyle hareket etmiş ve bu mukaddes beldeyi her zaman koruyarak tevhit inancının bayrağı altında bulunması gerektiğine inanmışlardır. Kudüs ebediyen İslam’ın ilk kıblesi olma özelliğini koruyacak ve Müslümanlar buraya sahip çıkmak zorunda olduklarını hep idrak edecek ve bu beldenin Haçlı veya Yahudiler tarafından işgal edilmesi hâlinde tarihte olduğu gibi mutlaka kurtarılması gereğine inanarak çalışacaklardır.

Atsız

Bir Kudüs meselemiz eksikti o da oldu. Kardeşim Kudüs adamların 3000 yılık başkenti.Çocuklarınıza müslüman adı diye koyduğunuz Davut,Süleyman,İbrahim,İsmail vb adamların ya kralları ya da peygamberleri( şimdi sivriler çıkacak bizim de diyecekler tabi sizin de) Kudüs'ün kutsallığını Yahudiler ve Hristiyanlar için anlıyorum da müslümanlara ne oluyor anlamıyorum.

Misafir

"one minute" "one minute" BANAMI SORDUNUZ

Misafir

kudüs ve filistin topraklarının ,musevilerin arz ı mevud,yani Allah tarafından vaad edilmiş kutsal toprakları olduğuna dair; kur an dan ayetler var.inceleyin.

Misafir

sağolasın büyük adam Kılıçdaroğlu, bazılarının hoşuna gitmesede uykularını kaçırmaya yettin. Saygıyla eğiliyoruz önünde yürekli adam.

misafir

arapların derdi onlar düşünsün bize ne

Misafir

Muammer Güler kayıplara karıştı................. Egemen Bağış nereye kaçtı... Gören varmı? KKTC ile AB ve ABS'nin Suçluların iadesi yükümlülüğü a geri verme anlaşması yok!.................

YILMAZ MUYANOĞLU

Bu durum kılıçDAROĞLU NU NE KADAR MUTLU ETMİŞTİR.ERDOĞAN KARŞITLIĞI VAR YA

ATMACA

ARAP HALEMİ TÜRKİYENİN YANINDA DİK DURUŞ GÖSTERSE BUNLARIN BUNU BIRAK YAPMAYI AĞIZINA DAHİ ALAMAZLAR ARAP HALEMİNİN KAYMAĞINI YİYEN ABD LERİ BUNLARI KONUŞTURUYOR