BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İsrail o bölgeye tanklarını yığdı! Neler oluyor?

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Suriye sınırına tank ve topçu birliklerin sevk edildiği belirtildi. Açıklamada İsrail'in Suriye'deki savaşa müdahale etmeme politikasını sürdüreceği ancak sınırlarını koruyacağı belirtildi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Güneş

Suriye Savaşında en çok kazançlı çıkan İsrail oldu ! En çok rezil olan İran oldu ! En çok perişan olan Suriye halkı oldu. En çok zarar eden malesef Türkiye oldu !

Misafir

Sahibinin sesi, bazı hahamlar bile İsrail'in azgın politikalarını kötülerken...

Musa

Katil Siyonist devlet israil. Kana doymamış İsrail'in sonu gelecek.hitler bunlar devlet kursun diye kovdu ezdi öldürdü bunları. Demek ki peygamber düşmanı bir topluluk olduklarıni ispatladılar

Atilla

Abd ve İsrail beraber aynı projeyi uyguluyor. Vadedilmiş topraklar. Türkiye nin de bir kısmını işgal planı var.bay kemal ve hdp ve fetö de aynı planda israil ve abd yle beraber. Ey Türk!!!. İşte iç ve dış mısralar. Gök girsin kızıl çıksın.

göktürk

ne israil nede suriye nede başka diger devletler zerre umrumda degil altında kalanın canı çıksın.

Iman yeter.

İstekli, imanlı ve silahlı 10 kişi siyonist yahudiyi yerle bir eder. Bu iş hayal degil. Sadece istek, iman ve silahlı 10 kişi. Bu kadar.

Galip

İsrail sınırları korumuyor.işgal ediyor.

bir basit vatandaş

Bizim ne kadar sınırlarımızı koruma hakkımız varsa, diğer bütün ülkelerinde aynı şekilde sınırlarını koruma hakkı vardır.

AKP İktidar Oldu Mertlik ...

Merinoslar kına yaksınlar.

mevhibe inal

Etnik-Mezhep tuzak ve provokasyonlarla insanları birbirine kırdırıp, Siyonist ağabeyleri ile birlikte topraklara, kaynaklara el koyuyor.

  • 1