BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

IŞİD'in Türkiye'deki merkez üssü: Hacıbayram

Ankara'da IŞİD'in etkili olarak faaliyet gösterdiği Hacıbayram mahallesine operasyon düzenlendi. 12 Eylül darbesi öncesi sol grupların bulunduğu bölgede IŞİD yapılanmasının izleri böyle görüntülendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
erdemm

tayyip ankara böyle bir üs falan yok..iftira demişti...bu ne şimdi o zaman..

davudoğlu

Ankara nın göbeğinde. Bunlara izin verenler,göz yumanlar, devlet yetkilisi, bürokratı, emniyetçi ve istihbaratçısı akan ve akacak her kandan sorumludur. Sebep olan işleyen gibidir kaidesine göre.

bistuyek

akp olduğu müddetçe önünü kimse alamaz.

hasan dağlı

siz şehri hizbeliğe teslim ederseniz her türlü yapılanma oluşur.. tıpkı ankara ünivrs.pkk !!odtu de dhkp c gibi ünüversitelerde oluşan terörist gruplar gibi.. onlara tepki koymayanların ABD piyonu ısıd ı hedef almaları sırf islami düşmanlığıdır ki aslen bu adamlar islama en büyük zararı verenlerdir....

ardamarı

erdoğan başbakan iken işidliler için onlar iyi çocuklardır bana işidliler katliam yaptı dedirtemezsiniz demişdi yeri geldi hatırlatayım.

Murat

Erdoğan'ın tepkisi; İŞİD'in Hacı Bayramdan eleman devşirdiği belirtilen haberde kendilerinin Hacı Bayramdan çıkarken çekilmiş fotoğrafının kullanılarak Türkiye İŞİD e destek oluyor algısının oluşturulmasınaydı.

Toroslu

Bu utanmaz gazeteciler her yerde ISID görmeye basladilar , bu yazili bayragi Esad karsiti savascilar kullaniyor , mesela Nusra ve Islami cephesi. ISID'in kullandigi bayrak baska. Ikisindende muslumana ve Turkiye'ye zarar gelmez. Alevi itleri haddini asti.

görün artık yalancıları

tayyip erdogan ve davutoglu hacıbayramda isid var diyenlere: yalan söylüyorlar. ne isid i. bu iftirayı bile attılar demisti. resmen millete günde 10 kez yalan söylediler. her seferindede yalan ortaya cıktı. nato nun libya da ne isi var deyip carkedenlerden ne beklenir. isid asi birkac genc ne terörü diyenlerden ne beklenir. bunlar böyleler iste.

s.s

Bunların hepsini idamla asacaksınız. Aşırı dinci terör örgütleri Dünya'nın belasıdır! Bunlardan insanlığa,bu ülkeye fayda gelmez. Hepsini asacaksınız mahkeme kararıyla.

WWW

BARBAR İŞİD SONUNUZ GELDİ ATATÜRKE YAPTIĞINIZ HAKARETİN CEZASINI ÇEKECEKSİNİZ KEÇİ SAKALLILAR SİZİ

hacı

işit belasından kurtulun derim

millet affetmez

hacıbayramı öve öve bitiremeyenler ve bu ortamı işid'e sağlayanları millet affetmez.

  • 1