BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.434,56

İran'dan flaş açıklama: 'Oradaki savaş devam edecek!'

İran, Birleşmiş Milletler Genel Konseyi'nın (BMGK) Suriye'de bir ay boyunca ateşkes ilan edilmesine yönelik kararına karşın Doğu Guta'da savaşın devam edeceğini söyledi. Rusya Devlet Başkanı Putin ise Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştü. Liderlerin Suriye'de ateşkesin uygulanması için işbirliği konusunda uzlaştığı ifade edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
mergen

bir gün sizede tepelleş olduklarında herkes görecek yakarışlarınızı allah canileri bildigi gibi yapsın.

ihsan

iran kalleşi gutadakiler Müslüman değilmi katil

Cevat

Suriye onarılması mümkün olmayan bir ülke olmuştur. Darmadağın olmuştur. KAN, NEFRET İNTİKAM Duygusu dışında insanlık namına birşey yoktur. Bu insan yapısı üzerine BİRLEŞİK demokratik bir suriyenin kurulması on yıllar alacaktır. Savaş için için devam edecektir. TÜRKİYE kontrol altına alacağı alanı doğuya doğru genişletmek MECBURİYETİNDEDİR. Ateşi TÜRKİYE ÜZERİNE sıçratma isteyen, Başta ABD VE AB Olmak üzere bazı ülkeler işbirliği içindedir. Bu oluşuma çok ağır DARBE VURMA ZAMANI GELMİŞTİR.. Konuşma dönemi bitmiş ASKERİ OPERASYON DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR.. NOKTA.

mevhibe inal

Artık herkes Bölgemizin NeoCon Cabal'ın projeleri, Bush-Blair gayretleri, İsrail ve 7 kızkardeş, Enerji Şirketleri menfaatleri için işgal edildiğini biliyor..

  • 1