BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55

İran'da gerginlik tırmanıyor! Ölü sayısı arttı

İran hükümetinin protesto edildiği gösterilerde dün itibariyle iki kişi daha yaşamını yitirdi. Gösterilerde toplam ölü sayısının 10'a yükseldi. Eylemler artarak devam ediyor. Askeri üsleri basan silahlı eylemciler püskürtüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
UltraZeka

Aramızda Çikolotalı gofrret sevmeyen varmı,

Misafir

iran seçime gitsin derhal çözüm seçimle biter

çaça

bizim gezi gibi iran türkiyeye tam güvenmez ve staretejik ortaklık yapmazsa sonu kötü gibi , VE İRAN BUNUN KARŞILIĞINI VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Misafir

suriyede böyle başlamıştı arap baharı diye abd nin batının kayığına binerek çok yanlış yaptıklarını görecekler ama çok bedel ödeyecekler belki milyonlar ölecek ülkeleri mahvolacak batılılar kana doymak bilmiyor zevkle seyredecekler müslümanı müslümüna öldürtmenin yolunu iyi keşfettiler akıllarını başlarına alırlar inşallah batılılara bu zevki yaşatmazlar hiçmi suriyeden ıraktan libyadan vs ders almamışlar diye düşünüyorum

Misafir

Herkez tutturmuş bir batı siz memnunmusunuz zamlardan hayat pahalılığından işsizlikten her akşam bir kadın cinayetinden sokak ortasında birbirleriyle öldüresiye kavga eden kendi adaletini kendisinde gören toplumdan bakın nerede bir müslüman ülke varsa yöneticiler saltanat sürüyor halka gelince şükredin diyor bir bakın krallar gibi yaşıyor bizim devletimizi yönetenler işverene teşvik bize vergi artışı zam üstüne zam..

Yasemin

kirmizi elbise giyimis kadinlar ne zaman show yapacaklar. bunu da yaparlar.yada sokakta duran adam showlari. bunlarin Ardinda USA olmasa sokaga bile cikamazlar.

kurt-ay

en büyük teröristler konuşmuş iran halkını destekliyorlarmış bizde yiyormuşuz öylemi değil işte heryerden çıkıyor bu emperyal teröristler bıktık artık bunlardan.

mevhibe inal

Tek Dünya Emperyalistleri ülkeleri PAZARLIK yapmak için karıştırıyor. Yoksa oraların insanları umurunda değil. Olsaydı işine gelen Kralı, Şeyhi desteklemez, Irak'a Demokrasi götürürken milyonlarca masum insanı bombalayıp, Ebu-Gureyb, Guantanamo işkencelerini yapmazdı.

Misafir

Brooking Düsünce kurulusu..Türkiye Iran Pakistan cizgisi..Hedef hükümet yönetim degil..Bu bölgenin HALK´larinin kafalari degistirmek.

Misafir

iran daki mollalar,kendi insanlarını katlediyor.kendi insanalrına merhameti olmayanların hiç kimseye karşı merhameti olmaz.darbe ile geldikleri iktidardan darbe ile devrilmeleri ve molla rejiminin düşürülmesi gerekir.iran a ,demokrasi yakışır.baskı rejimi asla yakışmaz.kongo,pakistan,venezuela,malezya baskı idareleri yok edilip demokrasi hakim edilmelidir.demokrasi savaşçılarına başarılar,saygılar.

MİSAFİR

BU DA RESMEN AMERİKAN OYUNU ..KARIŞTIRMADIĞI YER Mİ KALDI ? DEMEKKİ SIRA İRAN-A GELDİ ..TABİKİ KÖRÜKLEYİSİCİDE İSRAİL ..BANA GÖRE ÜLKELER ÇOK UYANIK OLMAK ZORUNDA ..AMERİKA -ORTADOĞU PROJESİ..İÇİN HER YERİ KARIŞTIRACAK BU GİDİŞLE..

Ali Ciguli

biz dönüp önce kendi ülkemizede bakmalıyız,,,akp ye sesleniyorum bizdede hayat pahalılığı ve yolsuzluklar son dönemde artmış durumda bir vatandaş olarak görevimi yapıp sizi uyarmak istiyorum...iran a bakın ders çıkarın. türkiye halkı olarak daha fazla demokrasi özgürlük ve refah istiyoruz...

Misafir

Kesinlikle bu eylemleri cia tetikliyor. ABD olayların artması ve yayılmasını destekliyor. Bölgeyi karıştırmak için herşeyi yapıyorlar. Başka devletlerin parçalanması ile ayakta kalmaya çalışan ABD bir kaç yıl içinde kendi aynı duruma düşecek inşallah.

Abdurrahman

IrN 90 li yillarda cesitli kamplarda cok fazla pkkliya destek verdi. Gezi olaylarinda gizlice destekci oldu. Yavuz zamanindan beri bu iranlilar bizi yok etmeye calisiyor onun icin iyi oluyo birbirlerini yiyip guc kaybetsinler. Abd nin destegi bi oyun oldugunu belli ediyo ama bence oyle komple bi degisim olmaz. Birileri sokaklarda olur sonra unutulur ama iran in guc kaybetmesi turkiye icin cok faydali

Müslüman

İran halkı inşaallah devletinin yanında olur iranında bir ırak bir suriye bir libya gibi olmasını istemem yani gösteri hakkıdır ama silahsız rayından çıkarmama kaideşiyle her gösteri oranında hakkıdı önce devlet yaşamalıki sonra insan yaşasın nacizhane düşüncem

Mustafa t

iran müslüman dır Şii de olsa Abd ve İsrail den iyidir. Kahrolsun iran ı karıştıran cia ve Mossad. .abd ve İsrail

Misafir

Bu bir darbe.halk kullanılarak yapılıyor.fitne abd her yolu deneyerek müslüman ülkeleri zayıflatıyor.yakunda oradaki halklara demokrasi getirmek için girer.

İŞGAL

ARANIZDA YENİ ORTADOĞU PROJESİNİ BİLMEYEN VAR MI?!

Vatanperper35

Tarih boyunca bu fars larla hep kavgaliyiz. Ortadoguyu karistiran,Islam alemine kam revan gozyasi getirende Iran dir. Canlari cehenneme

Misafir

Acaba ABD ülkenin milletin varlığını nerelere harcıyor?

ozan

"İran karışır ise sıra kimde anlayın." Diyen arkadaş soylede bilelim kimmiş sıradaki...Türkiye diyeceksen hemen soylim 17_25 ARALIK olayları,taksim olayları ve finali 15 temmuz ile yapmaya çalıştılar olmadı,zarrab davası ile burda yapamadığını orda yapmaya çalışıyor olmuyor iç savaş çıkmıyor arkadaşım kasmayın artık kanamalı hemeroit olucaksiniz.....

mevhibe inal

Nasıl altyapı hazırlanıp, düğmeye basıldığı ortada. Eminim bizde de altyapı elemanları vardır! İŞGALCİ-SÖMÜRGECİLERİN desteklediği gösteri Milli mi, İşbirlikçi mi sayılır?!

kundemacı

"İranlılar, İran hükümetini protesto etmek ve eleştirmekte özgürdürler." Ruhaniye helal olsun. Bizde Gezi olaya atılanlarda, bu eylemin demokratik bir hak olduğunu söyleyenler de, bu göstericilere sövmeyenler de kafir ilan edilmişti. Orantısız güç kullandırılan polisler ise kahraman olarak nitelendirilmişti. Bu gösterileri İran' ın iç işi olarak yorumlamakta yanlış. B BOP bir parçası, inanmayanlar bu projenin eş başkanına sorsun.

Misafir

İran karışır ise sıra kimde anlayın. Bu gösteriler Türklerin yoğun olduğu bölgelerde yoğunlaşmakta. Sevinip ellerinizi ovuşturmayın.

Misafir

abd projesi işliyor. iranı karıştıracaklar iyice.