BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İran bunu konuşuyor! Ruhani'ye büyük şok!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin kardeşi ve özel danışmanı Hüseyin Feridun finansal suçlar sebebiyle gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
erdem / almanya

HUMEYNİ ve ondan sonra gelen mollalar aynı fetö gibi cia tarafından oluşturulup iranın basına musallat edildiler.. o gün bugündür , cia 40 senedir iranda mollalar vasıtasıyla terör estiriyor.. çok şükür fetö projesi türkiyede basarısız oldu ama iranın fetösü mollarlar basarılı oldu (malesef).. bugün islam dünyasnın en büyük sorunu dışı islami içi gizli yahudi tarikatladır.ç bu tarikatlar müslümnalrın bütün servetlerini anglo saxsonlara peskes çekiyor..

deniz

Irani cok seviyorum cok guzel bir ulke hem muhafazakar hem yemekleri guzel hemde muzigi guzel benim icin en onemli olani ise camileri ve saraylari ile unlu isfahan kenti irana gidicem ve bir dahada donmeyecegim. seni cok seviyorum iran.

deniz

Canim ulkem irandaki islam devrimi keske turkiyedede olsa insanlar muhafazakar olsa kadinlar kapali olsa ulkeyi sayin ayetullah humeyni gibi bir imam yonetse ne guzel olur yasasin iran islam cumhuriyeti.

deniz

Kalbimde irana karsi cok buyuk bir sevgi var .

deniz

Irani cok seviyorum iran basimin taci

deniz

Keske irandaki islam devrimi bizdede olsa yonetimede sayin atetullah humeyni gibi biri gelse iste o zaman turkiye de solcular istedikleri gibi hareket edemez kimildayamazlar bile Yasasin islam devrimi yasasin iran islam cumhuriyeti.

deniz

Gecenlerde dunya muzikleri ile ilgili bir kaset buldum ve icinde iran devrim marsi bahman vardi cok duygulandim dinlerken cok guzel muhtesem bir mars.

deniz

Seni cok seviyorum ulkelerin kralicesi iran.

deniz

Arian bandi maziari mohsen namjoo yu marziehi severek ve begenerek dinliyoru m. Iranin muzigide cok guzel ben dinlerken duygulaniyorum. Irani cok seviyorum. allah yar ve yardimciniz olsun iran.

deniz

Insallah allah kismet ederse bu sene irana gidicem ve canim ulkemi gorucem iranda devrimin lideri benimde cok sevdigim sayin ayetullah humeyninin mezarini ziyaret edicem tahran universitesinde namaz kilicam ve sayin hasan ruhaniyide ziyaret edecegim benim icin cok guzel bir ziyaret olacak insallah .sana geliyorum iran .

  • 1