BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ilımlı Müslümanların deist çocukları…

Önümüzdeki günlerde İngiltere ‘başörtülü’ bir kadını birinci seçip dünya güzellik yarışmasında podyuma çıkarırsa hiç şaşmayın!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
kerim k

o proje bu proje...insan biraz kendini sorgular ve biz nerere yanlis yapiyoruz der. baskasina suc atip isin icinden cikmak kolay.

Misafir

japonların dini vardır şintoizm. daha sonra yaşamlarında budiz min ciddi etkileri görülür. -yeryüzünde dinsiz topluluk yoktur-plutarkus.

Misafir

süleyman bey neden bittiğini bir kaç cümleyle açıklarmısınız.

süleyman

islamiyet bitti geçmiş olsun.hemde siz bitirdiniz.

MD. Edep..Edep..

Seni ve senin gibileri tanımadan önce Kuranı tanımasaydım, Rabbim bana kelamını öğretmeseydi ve de kelamını açıklamasaydı asla senin din anlayışında olmak istemezdim. Kardeşim sen kendi din, liyakat ve adalet anlayışını Furkan olan Kurana sor bak neler göreceksin. Şahit olarak Allah yeter birde Kuranın bilgisine sahip olanlar. Selam ve esenlik Müslümanların üzerine olsun.

kadını örten erkeklerdir tanrı ı değil.

hakkı gibi yorum yapanlar ve bu yazar gibi düşüne ler kadın olmadan kadınlar hakkından ve onların özellikleri hakkında hüküm veriyor.Kadınları örtende baş örtüsü geçirende, peçe takanda sizin gibi aklı yetmiyenlerdir, birde bunu allah havale edip kutsallaştırmaya çalışıyorsunuz. o kadar her toplumda ve her dinde sizin gibiler var.Ama bizde çok var..

hakkı

(bu ifadelerim sadece başörtülüler içindir): sokağa çıktığınızda müslüman bir hanımla süslüman bir hanımı hemen ayıtr edebilirsiniz. 1-müslüman bir hanım ALLAHın emrettiği tesettür kurallarına riayet eder 2-süslüman bir hanım başını örtesede düşük belli, çok dar bir patolan yüksek belli bir mont giyer ve kalçalarını erkeklere sergilemekten hoşlanır. 3-müslüman bir hanımda sokakta parfüm kokusu ile makyajlı bir vaziyette rastlamazsınız. 4- süslüman bir hanım çok süper kokulu boya küpüne düşmüş tilki gibi sokakta gezebilir. 5- müslüman bir hanım sokakta sigara içmez. 6- süslüman bir hanım dumanınını tepesinden savutturarak elinde bir sigara ile sokakta gezer.7- müslüman bir hanım yabancı erkeklerle olan ilişkilerinde ALLAHın koyduğu sınırlara uyar. 8- süslüman bir kadın durakta, parkta kafede veya kuytuşu bir köşede erkeklerle öpüşmekte bir sakınca görmez. yani liste uzar gider. haa bu arada müslümanım diyen erkekler ne kadar bu kural ve yasaklara uyuyorlar o da ayrı bir tartışma konusu.

vatandaş

sabri sana hatırlatmak isterim 2015 yılındaki maaşla 16 çeyrek altın alınırken şimdiki maaşla 11,4 çeyrek altın alınıyor.sen bırak bu yandaşlık işlerini de birazda bu konularda yaz yoksa 2019 da sandığa gömülmenize ramak kaldı.

galip

Toplumumda yaygın olan istisnalar var elbet sanki Allahc.c. adaleti emretmemiş kul hakkından sakındırmamış teraziyi düzgün tutun dememiş faiz haram dememiş bunlardan hesap yokmuş gibi yaşıyor deist gibi hayatını düzenliyor sadece fıkhi konulara dikkat ediyor cocuk duruma bakıyor adını koyuyor

Misafir

İşe aileden başlamak başka iş. İmam Hatipten deist çıkıyorsa, neden klasik liselere bakmak lazımn ki. İmam hatipten deist çıkarsa, liselerden ateist çıkması normal. Hocalar, kendilerine sorulan soruları gerçek soru zannediyor, halkbuki işletiyorlar. sorulalra ciddi ciddi cevap verip gülünç duruma sokuyorlalr. atarsın soruyu gider

ufukufuk

Birkaç gün önce bu araştırmanın oda.tv de analizini gördüm fakat burada sizin bu yazıda yer alan “soru” işaretlerini açıklama yapmadan yayınlamanız veya düzenlemeden sunmanız gerekli donanıma tam anlamı ile vakıf olmayan kişilerde de bu soruların/sorunların/kuşkuların ortaya çıkmasına ve hatta derinleşmesine sebep olacaktır ki bu istemeden sebep olunan bir kötülük olacaktır

gerçek

bu yazınızda bile durumu tam olarak tespit edememişsiniz sayın beşer,durum şudur kanaatimce;gelişen ve değişen dünyada bilginin artık saniyede ulaşılabilirliğinde medreselerde tarikat yuvalarında vb.yerlerde saklı kalan islami bilgilerin bütünün de islam hukukunun gün yüzüne çıkmasıdır yani sıkıntının kendisidir islam,bu çoçuklarda kusura bakmayın bu çağda salak değiller bilgiye açlar ve sorgulama kapasiteleri annelerimize nenelerimize dedelerimize göre daha geniş olduğundan gerçeğin peşinde olup neyin ne olduğunu karşılaştırabildikleri için islamın ve dahasaı dinlerin ne kadar çelişkili olduklarını farkediyolar,siz istediğiniz kadar sosyal hayatı sakıncalı görün bu fayda etmez,bugün ve yarın yaşanacak olanlar gerçek bilginin artık ve tüm hızıyla ulaşılabilir olmasındandır,gerçek islamın ve dinlerin ne olduğunu öğreniyoruz!!!

uyan artık

japonların dini yok zorunlu din derside yok ama bizim toplumumuzdan daha ahlaklı ve daha verimli vede daha temiz bir toplum yaratmışlar.Uyan artık!!!! Uyan benim imam hatipli yapılmış kardeşim uyan artık.

musti

çok eskiden dini değerler üzerinden toplumlar dizayn ediliyormuş geçti o günler şimdi ayarı ekonomiden kapitalizm içinden tam damardan zerk ediyorlar kısa sürede sonuç veriyor.hiç kimse uzun vadede sonuç almayı beklemiyor çün ki dünya hızla değişiyor sen de uyan artık

  • 1