BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İlçeyi ayağa kaldıran gerginlik! Evlerini basıp ateşe verdiler

Konya'da taciz iddiasıyla başlayan kavgada Suriye uyruklu 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı. Kavganın ardından ilçede olaylar durulmadı. Sosyal medyadan haberleşen kalabalık grup Suriyelilerin evlerine saldırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

arapları sevin bakalım daha başınıza ne belalar gelecek. araplar zararsız canım anca akpliler kendilerini kandırır.

NIKO06

bu konyanın manyaklarından iyice sıkıldım

Misafir

İSTEMİYORUZ KARDEŞİM ZORLA MI ADAM ÜLKESİNE SAHİP ÇIKAMAMIŞ GELMİŞ BENİM ÜLKEMDE BENDEN RAHAT DEVLET MAAŞ VERİYOR BELEDİYELER YEMEK VERİYOR HASTANELER ÜCRETSİZ MUAYENE EDİYOR ZATEN BİR İŞ YAPTIKLARI YOK KÜLTÜR MEDENİYET HİÇ YOK DİN MESELESİNE GİRMİYORUM ! ASKERE GİDEN BEN VERGİ VEREN BEN NE OLURSA OLSUN BEDEL ÖDEYEN YİNE BEN ADAM GELECEK KANIMLA CAN VERDİĞİM ALSANCAĞIN GÖLGESİNDE YAŞAYACAK YOK ÖYLE YAĞMA ! ÇOK SEVİYORSANIZ EVİNİZDE BESLEYİN KOMŞUNUZ YAPIN GÖRELİM.

dini bütün deist

AAAA ÇOK Ayıp olmuş yaaa... onlar bizim sünni kardeşlerimiz , onların her ihtiyacını karşılamalıyız , onlar kavmi necip üstün araplar.. vallahi ayıp etmiş konyalılar.

Atakan TÜRK

BU OLAYA KATILANLAR,TÜRK GENÇLİĞİ OLAMAZ...Bu, ne islama ne de insanlığa yakışır?Bu, mertliğe ve modern çağa yakışmaz?Bu, ilkel kabile görüntüleridir?DEVLET-HUKUK-ADALET???

Misafir

akp nin bize yaptığı en büyük iyilik ama yeter artık suriyeliler kendi ülkesine gitsin kendi toprağını savunsunlar artık bi zahmet

Murat

Bundan sonra alınmamız lazım cunku vatandaş lık alıyor hepsi bundan sonra hicbisey yapılamaz

İ.E

KEŞKE GELMESELERDİ BAŞIMIZA BELA OLDULAR ZATEN FAYDALI BİRİ OLSALARDI MEMLEKETİNDE KALIRLARDI

ttk

yalan, pedofoli düşkünü oğlancı bir toplumun her hareketi yalan. sokağımda istemiyorum kavgası bunlar.

ŞÜKRÜ SAVAŞ

Dün İNGİLİZLER o sınırları çizdi bugün İNGİLİZ kafalılar kışkırtıcılık yapıyor, yalan yanlış uydurma bilgilerle halkı galayana getiriyor. Bu oyunlara gelenlere yazıklar olsun.

reziller gidin ülkemden

ilk seçimde oyum bu pislikleri ülkemizden atacak partiye, bu arap pisliklerin-döneklerin geçmişte yaptıklarını çok çabuk unutuyor bu millet.

beyler beyi

memleket nazi irtica kampına döndü

samet

suriyeli arap ve kürtlerin bu ülkede yeri yok,keşke bir an önce ülkemizi terketseler

memocan

Bu suriyeli araplar kadar onursuz bir halk görmedim gidin ülkenizi kurtarın AKP de bu onursuzları vatandaş yapacak yarın bir sorun çıkarsa kaçıp gidirler

  • 1