BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İki karısını ve çocuklarını öldürdü jandarmayla çatıştı! Köylüler linç etmek istedi

ADIYAMAN'da imam nikahlı eşi Emine Orki ve oğlu Enes Avcı'yı (18) öldüren şahıs, Bekir Avcı (76) jandarma ekipleri ile girdiği silahlı çatışmada vurularak yakalandı. Katil Bekir Avcı burada köylüler tarafından linç edilmek istenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Salıverirler yine öldürür bi kaç kişiyi daha. Böyle adaletin ben taaa....

EFE

ADALET BU İŞTE. 3 KİŞİYİ ÖLDÜR İYİ HAL İNFAZ YASASI VE OY AVCISI SİYASİLERİN ARA ARA ÇIKARDIKLARI AFLAR İLE SALIVERİL..NEYMİŞ CUMHURİYET KURULURKEN BATININ HUKUK SİSTEMİNİ NİYE ALMIŞIZ. ALIN SİZLERİN YAPTIĞI HUKUK SİSTEMİ.DÜNKÜ KARAR GARABETİN EN İYİ ÖRNEĞİ.SÖFÖRÜN BAYANI TACİZ ETTİĞİ KANITLANDIĞI HALDE İYİ HAL İNDİRİMİ İLE İÇERDE YATIRMADAN DIŞARI SALAN BİR HUKUK SİSTEMİ.BUNU DA MI ABD VE BATI DİKTE ETTİRDİ SİZLERE.BATININ TACİZ ,TECAVÜZ VE CİNAYETE VERDİĞİ CEZALAR ORTADA.CEZA YASASI YAPARKEN KENDİ CENAHINI DÜŞÜNÜN BİR ÜST AKIL.BU MİLLET BUNA LAYIK MI ? SONUNA KADAR...ÖTESİ YOK...

Misafir

34 yıl önce tabanca ile ilk eşini,bir çocuğunu ve teyzesi oğlunu öldüren ve cezaevine giren,orada ölünceye kadar çürümesi gerekirken dışarı salınan ve yıllar sonra aynı şekilde insanlara kıyan bu caniyi de kader kurbanı diye affettirsene MHP! Sana da ancak böylesi yakışır!

Selman

idam idam idam! MHP af isteyeceğine idamla hükümeti sıkıştırmalı.

ahmet

22 sene önce de eski karısını ve oğlunu öldürmüş. allah bilir rahşan affı ile cezası azaltılmıştır..

Misafir

Jandarma 10 dakika geç gelsen ne olur bir mikrop yok olurdu.

Misafir

Zırt pırt af çıkartıp infaz yasalarını çıkartırlarsa tabiki çıkar mhp de çakıcıya yaranmak için af teklifi veriyor afla hapisten çıkanların çoğu terar suç işliyor.

Misafir

Tamamda onceden uc dort insani katleden azili bir katili niye salarlarki??

s.s

4 can almış zaten. Sıkın kafasına gebersin cani herif.

  • 1