BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İhraç edilen memur, polis, asker ve öğretmenlerin tam listesi!

İhraç edilen öğretmenler, polisler, askerlerin listesi 1 Eylüll 2016 tarihli resmi gazetede çıktı. Açığa alınıp ihraç edilen memurlar listesinde TRT, Diyanet, BBDK ve Jandarmadan isimler de bulunuyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Bahadır Doğan

Adalet Bakanlığı,Adliyeler ve Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne ne zaman sıra gelecek bir ton mağdur var ve bu fetöcü teröristler sonuçta cezaevlerine atılıyor ama orda krallar gibi yaşıyorlar bu durumu ispat eden haberler var ceza tevkifevleri yöneticilerinin bir çoğu fetöcü buna odaklanılmıyormu hala,teröristlere orada kral gibi besletmeye gözyumacakmısınız?

İsmail

Bunları devlette işe alan üst bürokratlar bakanlar bunlara göz yumanlar nerede alt tabaka suçlu ama üst tabaka masum yazık.

Misafir

bu listelerde fetö cü olmayanlarda var anlmadım gitti

sancar

ee pkk lı öğretmen ve memurlar ne olacak?

adalet nerde

yazık günah neye göre kime göre kararlar veriliyor acaba.adalet yokmu bu ülkede

Misafir

fetoCU TERÖRÖ ÖRGÜTÜ ÜYELERİNİ CEZALANDIRMAK DEMOKRASİNİN GEREGİDİR ANCAK COCUKLARININ GECİMİNİ SAGLAYACAK SEKİLDE DEVLETİN BİR DÜZENLEME YAPMASI GEREKEBİLİR FETOcuların cocukları devlete karsı kin beslememelidir

Derhal

Aynısı HDP ve PKK sever hainlere de yapmanız lazım.

cenk

3 tane tanıdığım fetocu öğretmen vardı.baktım üçünüde atmışlar.

TERCİH MESELESİ

Hocaları Pensilvanyada Çiftlikte keyifte güvende;Müridleri vatana ihanet etmenin, devlet e şuaraya buraya sızmanın ve güvendeki hocalarının uğruna kendileri harcamanın derdin de idi. Eeee hesap kitap meselesi.

Misafir

FETÖCÜÜÜÜÜ FETÖCÜYEEE FETÖCÜSÜNNNN DEMISSSSS

emekli

Bu insanların 10 yıl oyunu aldın ey hükümet. O kadar methiyeler düzdünüz ki bu cemaate, senin bakanların, vekillerin dahil bu cemaate girmek için sıraya girdiler. Vermediğiniz hizmet kalmadı bu cemaate, ne istedilerse verdiniz, şimdi çoluğu çocuğu sokağa attınız. Allah huzurunda işiniz zor. Çok büyük vebal yüklendiniz.

Kimmeryalı

Bunları anladık da bu FETÖ yü besleyip büyüten, ne istedilerse veren, aynı yollarda beraber yürüyen, aynı yağmurda beraber ıslananlar ne olacak, hiç suçu yok mu???

misafir

Tüm bunların yapılabilmesi için demek ki bir bahane aranıyordu ve bahane bu oldu!Anayasada fikir hürriyeti işlemez durumdadır!Çünkü ohal getirilmiştir!Allah masumların,mazlumların suçsuzların ve doğruların yardımcısı olsun...

edemirci

Eski sendika üyeliğim yüzünden öğretmenlik görevinden alındım bu şerefsiz kalkışmayı yapanında darbeyi destekleyeni de, mazlumlara iftira atanın da bundan keyif alanı da Allaha havale ediyorum çok zor günler geçireceğim orta da, Ahirette benim ülkem için düşüncelerimi vatanımı ne kadar sevdiğim Allah’ın izniyle ortaya çıkacaktır. Rızkı veren Allah. İçinde vicdan olan herkesten dua bekliyorum.

  • 1