BIST 10.335
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.452,19

Hükümetten sanayi verilerine ilişkin ilk açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sanayi üretimi mayıs ayında da beklentileri aşmış ve yüksek büyümesini sürdürmüştür. Türkiye’nin sıçrama yapma vakti gelmiştir. Sıçrama ise teknolojiyi üreten ve ürettiği teknolojiyi sanayisiyle buluşturabilen, sanayide dijital dönüşümü yakalayan bir ekonomi eliyle oluşturulabilir'' açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Fatih

"CARİ AÇIĞIN AZALTILMASINI SAĞLAYACAK POLİTİKALAR UYGULAYACAĞIZ". 15 seneden beri niye uygulamadiniz? Halk agiziyla konusup detaylari paylasmiyorlar. Hangi sanayi nasil buyuor. Dinamikleri neler? Halkin gozunu boyuyorsunuz? Ekonomistlerin yorumlarina cevap verebilecek bilgi ve cesaretten yoksunlar.

asabi

dolar 5 i zorluyor nasıl olacak bu

AKP İktidar Oldu, Böyle Oldu

Ekonomiyi sıçratacaktı da şimdiye kadar İsrail'de miydi!? Hükumette değil miydi! Bu başarısızlığa ortak değil miydi!

MIZRAK

ekonomniyi şahlandıracak tarım politikasıdır daha bir tohum ıslah merkezin yokkkk eeeeeeyyyyyy irail eeeeeeyyyyy Hollanda eyyy bilmemm nerede zaarrrtttt zortttttla olmuyor bu işler utanmadan konyadan küçük bu ülkelerden her türlü tarım ürünün ve tohumu tarım makinası alıyor sonrada bizi kıskanıyorlar diyoruz hadi canım ordan çifçilik ve tarım bitmiiiiiiiiş köylü toprağını terk ediyor çooook kretik ve stratejik bir olay toprağın 60 cm.altı devletin o köylü senin toprağını bekliyor o toprağı yurt ediniyor sen ona borç harç içinde bir hayat sunar yada şartları bu zor şartlara zorlarsan adam toprağını terkederrrrrr kalkmış pembe cümleler ve aktrikuşu dantelikuş hikayeleri ver mehteri verrrrrrrr haydiğğğğğ Ya Alllah

Halil Kalemci

Tayyip Erdoğan senelerce bu adamı yanında sakladığı için icraatlarını takip etmek gerekir diyorum. Önemli işlerin namzedi biri.

Misafir

aynısını Muharrem İNCE'de söylemişti, adamı eleştirmiştiniz.

hamzahamza

Ya bizi kandırmayın yine dış güçler bi oyun oynar,bizi valla ümitlendirmeyin:)

ffffffff

doğru çalışmakla olur bu işler....................................

MİSAFİR

ÜLKE BATIŞA GİTMİYOR BU ÜLKE BATMAZ SEN KENDİNE BAK SEN İHANETİN İÇİNE BATMIŞSIN GÖMÜLÜYORSUN

Misafir

bayıldım yorumuna (: gül gül öldüm heheh (:

Misafir

Dolar olmuş 5 tl, benzin 6,5 tl' ye dayanmış, ekonomiyi sıçratmaktan bahsediliyor. Ülke batışa doğru hızla gidiyor ki,bunu yakında bu halk iş işten geçmiş olarak anlayacak.

:)))))))))

BÜYÜYODA HALKAMI BÜYÜYO AKP İLE İŞ ADAMLARINA BÜYÜYO MEYVE SEBZE YAKIT ET FİYATLARI MALUM HERGÜN ZAM ZAM ZAMDA ZAM....

Misafir

işte böyle, bi oraya bi buraya uzayan şekiller vereliim bööylece ekonomi uçuyo algısı olsuun. işte şööyle de biir ovaal, oh dünyanın üzerindeyiz. şuraya da bir ağaç koyalııım, önüne de bir kaya oh. çok güzel oldu ekonomi büyüdü.. sadece alım gücü düştü, liramız dolar karşısında eridi, pazardaki şu hayin hükümet düşmanı pazarcılar fiyatları artırdı. hepsinin canı cehenneme. şuraya da bir şekiiil, kardeş önümden çekil:)

  • 1