BIST 10.187
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,85

Huawei Mate 20 Pro'nun Türkiye satış fiyatı dudak uçuklattı!

Huawei‘nin en son tanıttığı amiral gemisi telefonu Mate 20 Pro‘nun Türkiye satış fiyatı belli oldu. Türkiye’de ilk kez satışa sunulan telefonun fiyatı ise tepkileri üzerine topladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
bilinçli tüketici

en son 5500ü gözden çıkardım o da; bu ikinci telefonum olacaktı ilk telefonumu 2013 yılında almıştım, hadi dedim 5yılda bir normaldir de babacım 8500 nedir ya:) almasın abi kimse azcık akıllı olalım bu nedir yahu, üzerine 2 daha koyup motosiklet alıcam akıl karı değil 8500e telefon almak

Misafir

Akıl kârı değil bu parayı veripte telefon almak mümkünse hiç satılmasın Arkadaşlar 8.5 bin tl şaka gibi... İnsanlar o paraya aylarca çalışıyor kiminin araba hayalini kimininde düğününde çeyizdir vs parası resmen... lütfen ihtiyacınız olmadığı sürece bu kadar para vermeyin ihtiyaç derken yani nasıl ihtiyaç duyulur bu tele anlamış değilim.

k.k.k

Bu fiyata, bu telefonu, ülkemizde ancak telefon konusunda takıntılı olmayanlar alabilir. Özellikler bakımından çok iyi ama bu paralara kesinlikle çok satılmaz. İnanmayacaksınız belki ama Dünyada en çok satan telefon markasıdır kendisi. Bu fiyatların yüksek olması, kendisine olan güveninden geçiyor. Ben diyor bu ürünü bu kadar satıyorum. 8500 tl eder mi eder; ama bu bizim ülkemizde bu parayı çok az kişi verir.

Misafir

ne o akrabalar cennete mi gidecek balıklama atladın

Misafir

zorla mı satıyorlar.alma o zaman. i phone alırken 15 bin verenler var.amerikan malı olunca tepki çekmiyormu acaba?

Misafir

bedava.8-10 tane alayım akrabalara dağıtırım!!!

  • 1