BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59

HDP'lilerden tutuklu vekiller için itiraz

HDP Sözcüsü Osman Baydemir'in de aralarında bulunduğu bir grup HDP'li vekil Anayasa Mahkemesi (AYM) önünde tutuklu milletvekilleri için açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
gencoglu

seçilmişler saygıyı hakeder doğrudur ama seçilmişler suç işleme özgürlüğüne sahip değildir

Cevat

Osman BAYDEMİR Hapiste değilmiş.. Nasıl olur, Belediye Başkanı olduğu dönemde Diyarbakırı PKK Terör örgütünün EMİR ve TALİMATLARI İLE YÖNETEN BU ADAM DEĞİLİMDİR.

Ali

Merdan denen keko bu topraklarda Sümerlere varana kadar biz vardık. Hakkari'de dahi sürülsün dediğin bu milletin ayak izleri varken dedelerinden bir ayak izi göster bakalım bu coğrafyada ? Olmayan tarihinize iyi bir örnek Erbil'de Kürt mimarisi dediğiniz Türk eserleri gibi örneklerde verebilirsiniz. Kerkük kalesini de siz yapmışsınız ! Onun için ilk işiniz amerikan işgali ile tapu ve nüfus daireleri oldu !

SİVASLI

MERDAN NİCK Lİ KEKO YA SORMALI SİZMİ YAKIŞIYORSUNUZ SİZ KİMİ ANADOLUDAN KOVUYORSUNUZ SİZ HİÇBİR ZAMAN DEVLET DE OLAMADINIZ MİLLET DE, 1071 DE TÜRKLER ANADOLUYA GİRİNCE ANADOLU BİZNS İDİ. SİZ NEREDEYDİNİZ.ORTA ASYADA DA OLMADIĞINIZA GÖRE? ESAS KOVULACAK KİM ŞİMDİ?

SİVASLI

ONLAR KENDİLERİ KAŞINDI BİZİDE İÇERİ ALIN DEDİ VE ALINDILAR, SİZ DE KAŞINMAYIN KAŞIRLAR, BENDEN SÖYLEMESİ AKILLI OLUN VATAN HAİN ŞEREFSİZLERE DESTEK VERMEYİN.

s.........

alin bu adami da onlarin yanina

MERDAN

Türkler Anadoluya yakışmıyor !.. On binlerce yıldır Hititlerin, Romalıların, Elenlerin, Lidyalıların Urartu Truva ve Kürtlerin Yaşam ve uygarlığına uymuyor!... Derhal Anadolu'dan çıkması gerekir!

  • 1