BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 34,74
ALTIN 2.449,36

HDP bunu da yaptı! PYD’nin gözcüsü oldu

HDP, Suriye'nin kuzeyinde, PYD'nin ABD desteğiyle işgal ettiği bölgelerdeki sözde ‘yerel meclis seçimleri’ne gözlemci oldu. 11 milletvekili ve yöneticilerden oluşan HDP heyeti, bölgede Barzani’nin yolladığı grupla buluştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Elif

Bakıyorumda pek sevinmissiniz, kıyamam ama boşa hevesleniyorsunuz hayal dünyanınzdan çıkın kime size inanmıyor ve her seferinden hayalleriniz elinizde batlıyor. Bir kerede normal insanlar gibi gerçekçi düşünün pisliğe batmış insanlar bu ünkenin normal insanlarına salya sümük dış güçlerin desteğiyle saldıracak bu toplumda bunu kabul edecek öylemi? Daha çok beklersiniz.

ehza

bunlar sahnenin dekoru asil oyunu abd oynuyor bas aktör israil kürtlere zayif silahlarla isgal etdirip sonra agir silahlarla vadedilen topraklar diye büyük israili genisletmek tabiki bu savasi orda bulunan türkmen kürt ayrimi yapmadan yukaridan ucaklarla bombalayarak yapacak sonra yine kürtler siginacak liman Türkiyeye kacacak israil ve abd ortak emellerine ulasacak bu oyunun sahnenenmesini bozan ise Türkiyede güclü bir iktidar ve Askeri gücün olmasi öyle olmasa ordaki kürtleride hic hesaba katmaz katleder direk isgal ederlerdi

Misafir

Gundem degistirmeyin, Siz saaten haber verin, 17.25 mi??

Misafir

bunlar devleten yagli maas alan teroristler

mehmet

Z timi hazırlanıp yeraltına inme zamanı geldi.bu hainlerle anlayacakları dilden konuşmalı.resmi olarak mahkemelerle başedemezsiniz bunlarla.

mehmet

Bize kpss konularında anlatılan dokunulmazlık yasası ile uygulamada olan bambaşka... Yazık günah! bu millete bu devlete daha fazla eziyet ettirmeyin. İnsanların devlete karşı temiz inançlarını zedeletmeyin yıktırmayın.

gerekli

bunlara bir ders daha verilmeli, ne bekleniyor artık!

Misafir

Sayın Kılıçtaroğlunun haberi olmamış anlaşılan. Normalde kaçırmaz böyle ihanet işlerini. Kendi gidemese bil en azında 2-3 vekili gönderirdi.

  • 1