BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Halep'te son durum Türkiye ve Rusya'dan son dakika kararı

HALEP'te son durum içler acısı. Halep'te yaşanan insanlık dramı Türkiye ile Rusya'ya harekete geçirdi. Halep'le ilgili gelen son dakika haberlerine göre Türkiye ve Rusya yarın acil Halep toplantısı yapacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

hem bombala hemde siviller için harekete geç timsah gözyaşları soysuz hain rusya

Misafir

HADI CENGAVERLER HADI AKEPENIN YIGITLERI HADI CEPLI KEFENLERI GIYIP YOLA CIKTIK DIYENLER NERDESINIZ YAHU ÖNCEDEN HER CAMI CIKISINDA BAYRAKLAR YAKIP ONA BUNA SÖVÜYORDUNUZ DA SIMDI CIKIP TA RUSYAYA PUTINE SÖVSENIZE ESADA DESTEK VERIYOR DIYE ORTALIGI INLETSENIZ YA BASINIZDAKI CAPUTU ISLAMIN EMRI DIYE AGIZLARINIZDA SALYALAR AKERAK SAVUNUKEN SIMDI HALEPTE ÖLEN COCUKLAR ICIN KILINIZ NIYE KIPIRDAMIYOR EYYY AKEPELILER

Şah Mat

Yarın çok geç olabilir. Türk Milleti İslamın askeridir. Ölümüne müslüman kardeşlerimize yardım etmeliyiz. Ordumuzla milletimizle cihatı başlatma zamanı geldi.Allah c.c. bu yolda bizim yardımcımızdır. Dünyadaki tüm müslümanların gözü bizdedir.

alevistan

devletin görevi alıp satmak..Şimdide haleptekiler satıldı esat kardeşe..

Mustafa ARSLAN BBP

DÜNYADA KENDİNİ İNSAN OLARAK GÖRENLER BU VAHŞETE KAYITSIZ KALAMAZLAR.DÜNYAYA SÖZDE İNSANLIK DERSİ VEREN BATILILAR NEREDE.BATILILAR ANCAK KENDİ ÇIKARLARI OLUNCA SESLERİ ÇIKMAKTA,BU VAHŞETİ YAPANLARDA BATILILARIN MAŞALARI.

fikret boduroğlu

sivillerin tahliyesi olmalı.silahlı muhaliflere tahliye olmaz.suriyenin normalleşmesi merkeziotoritenin kontrolü sağlaması ile olur.normale dönen suriyeye mülteciler geri döner,terör örgütleri etkisiz kalır.bunlar türkiyenin istemesi gereken durumlardır.

Alaattin

Uzmanlar şunu BENDEN öğrensin: 1- Suriye iç savaşı Arap Baharı Sürecinde 2011'in Mart ayında başladı. 2- Suriye iç savaşının mızrak ucu Türkiye ve Kuzey Irak Merkezli Kürtler idi. 3- Suriye İç Savaşının planlayıcı gücü NATO idi ve AB destek verdi. 4- Suriye İç Savaşında bütün planı bozan Suriye Kökenli Kürtler oldu ve onlar NATO planında yer almayan ama Esad'a hem destek vermeyen hem de Esad'a saldırmayan olarak hızla güçlendiler. 5- Suriye İç Savaşında planı alt üst eden ikinci ve en önemli güç ise Türkiye oldu; Türkiye Suriyeli Kürtler devlet olmasın diye NATO'nun Esad'a karşı desteklediği bütün güç ve enerjiyi Suriyeli Kürtlere yöneltince Esad İran desteğinde toparlandı ve Rusya da artık çekinmeden bu zafere ortak olmak için güç yığdı. Türkiye plandaki sapmaya halen devam etmekte.

temel

yalan üzerine kurulu halep siyaseti cöktü,simdi hedef Kürtler ve bunun icin icerideki muhalif adi altindaki canileri cikarip Kürtlerin üzerine salmak kaliyor iste simdiki plan proje bu.

nevşehir

Yarabbi şu ezanlar hürmetine HALEP teki insanlık dramı son bulsun.

  • 1