BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.435,93

Hakim-savcı adaylarına operasyon! Çok sayıda gözaltı

FETÖ'nün hakim-savcı adayları için açtığı evlere ilişkin soruşturmada aralarında avukatların da olduğu 38 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
HHh

Biri bana anlatsın ben anlamıyorum şimdi bu adam 35 kişiyi fetöcü diye şikayet edmiş ve bu şikiyet sonucu 26 kişi tutuklanmış diyerleri serbest yargılanıyor mesleklerinden ihraç olmuşlar sonra bu adam kendisine soruşturma açılmasına ramen birileri tarafından korunmuş ve soruşturma da bağlantılı 4 cana kıymış ve bu adam fetöcü imiş kısaca böylemiydi şimdi bunun isimlerini verdiği adamlarmı fetöcü bumu fetöcü çok fena karışık işler kafam almadı

MM

biriside çıkmış yurtdışı eğitimine laf ediyor.. sen kıymetlisin arkadaş. bu kadar küçük beyninle bu satırları yazabilmek gerçekten marifet..

Misafir

Feto İti ve onun İtleri ortalığı karıştırmak ve at izinin it izine karıştırmak için uyguladıkları iftira taktikleri.Bu Şerefsiz Hainler her şeyi yapabiliyorlar İnsanlıktan nasibini almamış adi yaratıklar.Şeytanlar bile bu Hainlerden kaçar çünkü o ALLAH'TAN Korktuğunu itiraf ediyor bu İtlerin ALLAH Korkusu bile yok.

Misafir

İSTENMEYEN İNSANLAR FETÖ DAMGASI İLE SUÇLANABİLMEKTEDİR. OHAL BUNUN İÇİN VARDIR. ARTIK TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL, YENİ BİR TÜRKİYE DE BIRAKMAYACAKLAR GİBİ.

  • 1