BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Hakan Atilla için karar ne? Reza Zarrab davasında flaş karar

Reza Zarrab'ın itirafçı olduğu davada Hakan Atilla için karar verildi. Jüri bugünkü son duruşmada Hakan Atilla'yı suçlu bulduğunu açıkladı. ABD'deki davadan gelen son dakika karara göre Hakan Atilla 5 ithamdan suçlu bulunurken para aklamadan suçsuz bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

abd, fetö bu Ülke Bürokrat ve Bakanlarına tuzak kurdular. Bizimkilerin de buna bir cevabı olmalı. Ne yapıp yapıp Hakan Atilla'yı almamız lazım.

MİSAFİR

KARDEŞLERİM BUNLARIN JÜRİSİ YOK İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ YOK DEMOKRASİSİ HEPSİ OYUN DALAVERE MÜSLÜMANLARA KARŞI KURULMUŞ TUZAK BUNLAR İŞGALCİ KATLİAMCI İNSANLIK DÜŞMANI .AĞIZLARINDAKİ DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI SÖZCÜKLERİ İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN KULLANDIKLARI DALAVERE BUNLAR ÇİRKEFİN DİBİ .İFTİRA İHANET TUZAK HER PİSLİK VAR BU AMERİKALILARDA.BİZDE BUNLARIN KANUNLARINI ALMIŞIZ YÖNETİLİYORUZ BİZİM ZAYIF NOKTAMIZ NERESİ DEMOKRASİ LAİKLİK AYNI DALAVERE ÜLKEMİZE BU YÜZDEN HUZUR GELMİYOR .OSMANLI HUKUK SİSTEMİ GELSİ HAİNLERİ SALLANDIRSINLAR HIRSIZIN ELİNİ KESSİNLER BAKIN ÜLKE NASIL HUZUR A REFAHA ERECEK

Misafir

Zarrab’ın hayali ihracatını araştırıp, haksız yere aldığı yüz milyonlarca liralık vergi iadeleri sebebiyle ayrıca soruşturma açmalıdır

GREEN CARD farkı

Amerikan vatandaşı olması muhtemel.. Amerikan vatandaşı olurken ettiği yemin gereği önceki tüm vatandaşlıkları 2.sınıf statüsüne düşürülmekte olan tüm green card sahipleri bu durumu yaşadıklarında boşuna bağrışmasınlar gayri!.. "emir" geldi deyip NE DEVLET AĞLAR NE DE MİLLET!.. ELEBAŞLARI ABD VATANDAŞI OLAN F TİPİ SAFTRİKLER CEMAATİNE SON İKAZ BU OLSUN GAYRİ!..

Misafir

sende kına yakarsın artık

Misafir

ABD yaptırımlarını delmek diye suç mu olur? ABD yaptırımı diyor zaten. Yani sadece ABD uyguluyor. Biz niye iştirak edelim bu yaptırımlara? Tam müslüman düşmanı bu ABD!

emir

Esas ağlaması gereken hanımı değil,devletin ağlaması gerek.Devlet mahkum edilmiş,bu şantajı her daim kullanacak alçak ve aşşağılık bir devlet var karşımızda.Hanımı ağlamasın,Yeşil pasaportu var,hem amerikada özel görüşme odaları da var.Ağlayacak olan varsa,o da biziz.Yakında en az 10-20 milyar dolar ceza verdiğimizde anlarız dünyanın kaç bucak olduğunu.

KARAKALEM

YORUMLARDAKİ "LİKE" VE "DİSLİKE"LARDAKİ SAYILARA BAKTIĞIMIZ ZAMAN ABD'NİN MÜDAHALE ETTİĞİ GAYET AÇIK.

KARAKALEM

HAKAN ATİLLA BABASININ İŞİNİ YAPMADI, AMİRLERİNİN EMRİYLE DEVLETİN İŞİNİ YAPTIĞI İÇİN YARGILANDI, YANİ YARGILANAN TÜRK DEVLETİYDİ. TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLARAK ABD SUÇ ÖRGÜTÜNDEN OKKALI BİR RÖVANŞ ALMAK FARZ OLDU.

Burdayiz.

ABD'nin pkkya olan desteğinden biz kimi yargılayacağız, turpu mu yargılasak acep.

levent

jürü bile derin abd nin tezgahından etkilendi...bundan sonrası kaos

Cevat

TBMM Toplanıp, ABD yi Türkiye deki darbeye teşebbüsten, FETÖ Elebaşı korumaktan Birinci derecede SUÇLU VE SORUMLU İlan etmelidir. Onların 12 kişilik ne olduğu belli olmayan JÜRİ Kararına karşı EN ETKİLİ VE SES GETİREN KARAR OLACAKTIR.

Misafir

Sen orada( sahsen gozumun onunde oldu) ABD baskanin yuzune kufur et yine de sana birseyyyy olmaz cunku onu dusunce ozgurlugu diyorlar. ozgur o durumda. ayni seyi turkiyede yap senin sulaleni tarihden silsinler. onun icin yorum yapsanda yapmasanda merak etme hic birsey olmaz.

Mert toker

ABD nin canı cehenneme. ABD benum değil fetö cü köpeklerin vatanı. Aldığı kararlar kendilerini bağlar. Bizim artık yeni müttefikimiz Rusya ve Çin dir. ABD şerefsizi ülkemizi parçalamaya çalışıyor. Bunu da hoca kılıklı bi manyak aracılığı ile yapmaya çalıştı. Ama Allah izin vermedi.

Hayrullah Taşdelen

Bu oyunlar büyük terör örgütü ABD, İsrail, İngiltere ve AB nin ortak kurgulamasıdır. Bizim suçumuz, Fetonun bunların maşasi terör örgütü olduğunu anlamakta gecikmemizdir. Bütün dünya ne yazık terörist ABD nin uşakları ve ona direnmeye çalışan bir kaç yürekli insanın savaşına sahnedir. Korkaklık ve hainlik eceli geciktirmez. Allah başı dik alnı açık imanlı ve ihlaslı insanları nurlandırsın inşallah.

Misafir

Şimdi bizdekiler cümbür cemaat Reza ya “casus” diyorlar...........İnandıramıyorlar halkı bu sefer hırçınlaşıyorlar, küfürbaz oluyorlar. -Daha ileri gittiler .............. Dışişleri Bakanı “ABD yargı sistemine ve Senatoya F. Gülen sızmış” dedi.

Misafir

Acaba karar Tayyip ve Bilal'e uzanır mı?.. Kim bilir?

Misafir

çok güzel bir cevap yazmışsın kardeşim beğenmeyenler fetöcü pislikler sanırım...

ABD

DÜNYADA ABD NIN BANKA PARA SISTEMI GECER..BUNLARI KABUL EDIP ULUSLAR ARASI PARA BANKA TRAFIGI ISLER.. Madem reiz dünya lideri TAKMIYORUM SAYGI DUYMUYORUM DESIN

ABD

1.ABD Hazine Bakanlığı’nı dolandırmak için kumpas kurma, 2.Uluslararası Acil Ekonomik Güç Yasası’nı delmek için kumpas kurma, 3.Bankacılık sisteminde sahtekarlık yapma, 4.Bankacılık sisteminde sahtekarlık yapmak için kumpas kurma, 5.Kara para aklamak için kumpas kurmak

Resmen suç işlendi.......... Hukukun gırtlağı sıkılıyor.. Sonuçları da gayrimeşrudur ...

Murtaza Doğan

Tr’de olsaydi, Atilla’nın eşi, anası, babası tutuklanırdı. Maksat uyuzluk olsun diye.

Sanjak

Şimdi bu davayla ilgili yorum yapsam yarın abd mahkemeleri beni yargılar belki kimbilir abd için şöyle yorum yapmıştin diye olurmu olur yani ne günlere kaldı dünya her tarafı kan gölüne döndürenler adaleti öğretmeye çalışyor

uskuplu

dunya Abd dwn ibaret değil ve ayrıca hakan atilla abd vatandaşı değil kendi yazdiklarını kendileri oynuyorlar.

Karakaplan

Uluslararası tiyatro...