BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Günün bomba FETÖ itirafı yaver Ali Yazıcı'yı ifşa etti

Muhafız Alayı darbe girişimi davasında gelen FETÖ itirafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başyaveri Ali Yazıcı'yı tamamen ifşa etti. FETÖ'cü olduğunu itiraf eden eski yarbay Emin Güven, örgütün kendisini "MİT'in cemaatten üst düzey birini kaçırdığını' söyleyerek göreve çağırdığını anlattı. İşte günün bomba FETÖ itirafları;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Onu bunu geçtim de bu hakan fidan denen zat neden hala elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Artniyet ve menfaat için derhal bir izahat gerekiyor.

Veli

Sakhir bende daha fazlasını diyorsun bu adamın müslüman olmadığı gizli kardinal oldugupapa yani hıristiyan aleminde gizli kardinalin yerinin çok büyük olduğu çünkü müslümanları saptığı allah cc uzaklaştırdığı bakin zamanı gelince bunların ne oyun oynayacaginisoyledim korkmadan ama kime inandira bildim herkes menfaatçi menfaat nerde millet orda a indise aynidegilmi yine tehlike devam çünkü müslüman gözüken müslümanların işi gücü menfaat allah c.c devletimizi daim kılsın kafirlere mürtecilere muhafızlara fırsat vermesin

Misafir

Ben 1-2 yıl içinde tamamen çözülmelerini bekliyorum.Umdukları dağlara kar yağdıkça ümitleri azalacak.10 yıl sonra görün Fetönün kendisine ettikleri belaları.Hayatları karardı 100.000 lerce insanın.Allah bu milletin yardımcısı oldu bunların eline düşürmedi.Şu hallerine bakın islamla uzaktan yakına ilgileri yok.Hak yiyin,yalan söyleyin hangi kitapta yazıyor.

salhor

Güven soyadlı zavallı, ihtilali hiç ummazmışsın. Yapma salak! Kimse okumasa da şurada en az on kere yazdım ki 2005'te, 25 senedir görmediğim bir avukat dostumla karşılaştım Ankara'da. Israrla beni bürosuna götürdü, biraz sohbet ettik. Yurt dışından izne gelmiştim. Bana cemaatin faaliyetlerini sordu ve anlattım. O da bana "Bunlar, Türkiye'nin etrafını kazmayla oyuyorlar. Bu F.Gülen denen alçak da iki elini altta tutuyor. Son kazmayı vurduklarında, Türkiye löp diye bu alçakların eline düşecek ve daha o gece senin benim gibi milliyetçileri, yataklarında kafalarına birer kurşun sıkarak öldürecekler." dedi. Hattâ, "Bu köpeklerin nihâî hedefleri, DÜNYA İMPARATORLUĞU. Yoksa Müslümanı olmayan memleketlerde bile neden okullar açsınlar? Bunlar, gâvurdan daha zararlı."demişti.O biliyor, sen ve koskoca istihbaratlarımız bilmiyorlar. Ben şüpheliydim. O avukat dost ne kadar uyanıkmış. Sen ise uyu hele. En çok "Bizi aldattılar" diyen devlet adamlarımıza öfkeleniyorum.

Misafir

tüm terör örgütleri abd tarafindan yetistirip carpistiriyor kürtleride kulaniyor

  • 1