BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Gülen'in artık suyundan en çok içen kişi bakın kim çıktı?

İZMİR'de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında itirafçı olan eski emniyet mensubu, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikaneye yaptığı ziyarette yaşadıklarını savcıya anlattı. İtiraçı N.Y., artık suyu en çok Arif Erdem'in içtiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ADAMKİNES

ALLAH Tİ BELANİZİ VERECEK KARATAPINAK ŞOVALYELERİ YEHOVA CEMAATİ SAPIKLAR

Misafir

Bunlari gordunde miden bulanmadimi? Tarikat cemaat yasaklansin! Milleti diyanet egitsin, ama herseyi ogretmek sartiyla

Cakici

Sapik bir zihniyet...

Misafir

Süleyman Özışık bu itirafçı haberlerine bir analiz yapıp Cumhurbaşkanına, MİTe gönder. Zaten deşifre olmuş isimler veya kaçaklar hakkında sürekli hikaye üretiyorlar. Asıl vermeleri gereken bilgileri saklıyorlar. Ben eminim FETÖden bu yönde talimat aldıklarından.

Misafir

Enfilasyon %15 olmus; Allaha sukurler olsun dunyada ilk 10 siralamasina girmisiz, bu gidisle Arjantin ve Venezuallayi sollayip birincilige yukselecegiz,

TACETTİN

ONUN SUYU BATSIN DİZSİZ MAHLUK

Kocaeli Türk

Mevki makam için B... Bile yemişlerdir Bu parayı icat edenin ben taaa. A....

göktürk

bu tür insanların derdi ne dinimizin mamur edilmesi,ne devletimizin bekası nede milletimizin huzur ve refahı degildir.bu tip kişiler dini kullanarak güç ve arka devşirme peşinde koşmuşlardır.iyide bunların sümüklü mendilini yalamak,atık suyunu içmek gibi durumlar nasıl izah edilir,millet kendine gel artık dinini kullananlara itibar etme.

  • 1