BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81

Giresun'da 'beyaz kod' veren doktorla ilgili flaş gelişme

GİRESUN'da, 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın gözaltına alınırken ölümüyle ilgili soruşturmada 'Beyaz kod' veren doktor Ö.Y göreve iade edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Bu kadının ne suçu var ya. İlla bir suç mu bulunmalı kadına. O kadının da ailesi var çoluğu çocuğu var. O insan değil mi. Olay esnasında sen orada mıydın. ne biliyorsun suçlu olduğunu.

Serdar Terzioğlu

Yaşlı adam bastonunu kaldırmış. Doktor hanım korkmuş. Derin bir nefes aldıktan sonra biraz bekleyip öfkesine hakim olup yaşlı adama hele bir otur sakin sakin anlat görevli göndereyim gerekirse kendim giderim diye ikna yolunu seçmeden polis çağır. Ne oldu adam öldü. İyi mi oldu. Adam yaşlı, aynı zamanda eşinin hasta bakıcısı durumunda ve stres içinde. Daha ne yazsam ki okumuş tahsilli bir kişi yaşlı adamı ikna edemiyor polis çağırıyor.

Misafir

Ölen ölmüşmüdür yani, bu kadının hiç mi suçu yoktur.

Misafir

Verilen talimatları uygulamıştı. Doğru karar...

Selman

Kapalı devre sistem hemen yavrucuklarını korumaya almış Sadece tıp camiası için geçerli değil hemen hemen her kurum böyle davranıyor. Kısacası kol kırılır yen içinde kalır.Maalesef olan ölene oldu. Allah rahmet etsin. Doktorumuza da hayırlı işler.

Misafir

ula doktormu öldürdü, doktora baston sallayan amca, suçlu olan doktor, sana baston sallasın biri , o halde suçlu seni, kabul edelim, nasıl olur.

Misafir

gider başka doktor seçersin mesele yok, o doktorunda sana bakma gibi bir zorlunluğu yok o halde. sen iyisimi hastaneyede hiç gitme boşver öyle bekle.

misafir

DR. Özlem Yağdıran huzur içinde çalış vicdanın varsa.

Misafir

haberin üst kısmında doktor adını Ö.Y şeklinde yazarak güya vermediniz. ama haber içerisinde yazdınız. Teşekkürler ileride bu doktor denk gelirse hekim seçme hakkımı kullanıp reddedeceğim.

s.s

vicdanı rahat mı acaba... önemli olan o

  • 1