BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Gezici Araştırma'dan dikkat çeken referandum sonucu analizi

Referandum sonuçlarını bilen sürpriz anketçi Murat Gezici, 16 Nisan'ın detaylı bir analizini yaptı. Gezici 2019 yerel seçimlerine ilişkin de çarpıcı bir öngörüde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

yeni bir partiye ihtiyaç vardır

Misafir

okumuş vatanseverler olmasa cahiller ülkeyi batırırdı.

Bora Cay

Ben bu adamın anketinin tuttuğunu falan düşünmüyorum. Kendi de biliyor bal gibi. Seçimden önceki bir kaç gün içerisindeki söylemler en az 3-4 puan farkettirdi. Bunlar da ortada bildik diye geziyorlar.

TERÖR BİTECEK Mİ???

KÜRTLERİN KULAĞINA KAR SUYU KAÇTI EYALET FİKRİ ONLARI YANILTTI.

Mehmet

Bu adamın doğu ve güneydoğu seçimlerini daha iyi analiz etmesi için kendisine tavsiyem, şehir merkezleri ile köylerden gelen sandıkları karşılaştırmasıdır. Bu algı operasyonun bir manası yok.Adil seçim koşulları gerçekleşmemiştir, buna rağmen Kürtler hayır demiştir.

CEYHAN'DAN MESAJLAR...

HELAL OLSUN MURAT GEZİCİ;DOĞRULUĞUN VE DÜRÜSTLÜĞÜNÜN KARŞILIĞINI ALIRSIN İNŞALLAH.ANKET İLE BERABER VERMİŞ OLDUĞUN MESAJLAR ÇOK ÖNEMLİ VE DİKKAT ÇEKİCİ AMA İNŞALLAH DUYABİLİRLER.

Farabi

Sosyo yapiya gore degil,Turk ,Turk olmayanlara gore oy verilmistir.

Misafir

yorum yazan arkadaşın birisi muhalefeti bastırma sindirme çalışmalarından neden bahsedilmiyor diyorda. istanbul da eline silahı alıp evet diyecekleri ölümle tehdit etmelerinden de bahsetmemişler onuda bir sorsaydın.

Erol Baron

Eğitim ve ahlaki düzeyi yüksek olanlar her kesim tarafından takip edilirse yiyici AKP yanar.

Algicilar

Kürtler uzerinden algı oyununa devam. Gören de kürtlerin cogu evet dedi sanır. Sadece bir oy düşüşü var ve doğrudur bu kayyumlarla ilgilidir. Kayyum, güvenlik görevlileri ve idari amirler el birliğiyle baski ortami olusturdu, tehdit vardi... Bilmem muhursuz pusulalarin en cok doğudan çıktığını söylememe gerek var mi?

Misafir

Gezici Araştırma sahibi Murat Gezici yi tebrik ediyorum, vatandaşı kandırmadı, 7 haziranda da bilmişti, bazı anketçiler çok atıyor.

bir basit vatandaş

Neden Hükümetin ve RT Erdoğan'ın Devletin Tüm imkanlarını kullanmalarına rağmen, Muhalefeti bastırma, sindirme çalışmalarına rağmen, Muhalefetin sesini Televizyonlardan ve Basından silmelerine rağmen , birazda mühürsüz oy zarflarının kullanılmasına rağmen ancak böyle bir sonuç alabildiklerinden bahsedilmiyor?

VATANIMSIN

ADİL GÜR DE SENİN GİBİYDİ REFERANDUM SONUÇLARI TAM İSABETTİ ŞİMDİ ÖLDÜ DİYORLAR.!!

Misafir

BAHÇELİ ülkeyi bölmüştür. sıfırlanmıştır.İstifa etmelidir. Yerine EKMEK EKMEKOĞLU gelmelidir.

  • 1