BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Geceleri Türkiye'ye bunu yapıyorlar! 3 haftadır doları...

Dolar kuru neden yükseliyor sorusunun perde arkasında çok başka şeyler var. Ekonomist Kerem Alkin işin perde arkasında Türkiye uykudayken yürütülen döviz kuru manipülasyonları olduğunu yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

Ülkede satacak kurum kalmayınca, üretim olmayınca sonuç ortada. Mirasyedi bir hükümetin getirdiği sonuç. Hazır parayı tüketip yıkıma götürdüler. Erken seçim bile yıkımı saklamaya yetmeyecek ne yazık ki. Koca ülkeyi ne hale getirdiniz.

MİSAFİR

EKONOMİST DEMEK İSTİYOR Kİ HALK DA BENİM GİBİ DÜŞÜNME YETİSİNDEN MUAF MI

misafir

arsa yatırımı kalmadı döviz yatırımı tehlikeli altın aynen sakat kaldı borsa buradan sesleniyorum borsayı yükseltin ama hisse kağıtlarını öğle best 100 ü deyil para akışını hızlandırın borsa borsa ama hisse deki kağıt fiatlarını mesala 5 den cıkarın 10 a bak millet nasıl hücum ediyor

Güneş

Türkiye'de enflasyon % 10 ,ABD'de enflasyon %2 .

Balaban Beyi

Yahu kardeşim bu YAPISAL REFORMLAR 16 Senedir NİYE YAPILMADI DA 24 HAZİRANDAN SONRA (?) YAPILACAK..?? Lütfen insanları aptal yerine koymayın....AYIPTIR...AYIP

Misafir

herşey operasyon. herşey saldırı. hiç bizde suç yok he mi. geç birader bunları. masal okuma.

Misafir

amerikalılar, japonlar, çinliler türkiye uyuyor diye, gündüz vakti uyumayıp gece mi çalışsınlar?

Misafir

AMERİKA ÇİN JAPONYA gece biz uyurken orada gündüz ve çalışıyorlar ondan olmasın ??? Ya türkiye şu saatte uyuyor ayıp olacak mı desinler? Saat farkı o saat farkı, ilkokul çocuklarına sorarsan bilirler...

Misafir

GECE UYUMA SEN DE DÜŞÜR, MESAİ Mİ VERMİYORLAR ????

tepe

onlar gece yükseltiyorlarsa sende sabah uyaninca düsür o zaman kim tutuyor seni.. burda milletle dalga gecmeyin ya

ahmet

ülkeyi bu hale getiren akp nasıl düzeltecekmiş durumu

Misafir

Vatandaşa dolar almayın ithal ürünler kullanmayın diyorsunuz. Kenan Sofuoğlu milyon dolarlık lüks spor aracı ile kapıya dayanıyor.

Misafir

Benim anlamadığım diğer ülkeler etkilenmezken Arjantin ve Türkiye çakıldı. Demek ki ekonomimiz fasafiso. Niye Almanya Japonya Fransa paraları değer kaybetmiyor. AB İsrail’i kınadı ama İsrail bu ülkelere müdahale edemiyor. Çünkü ekonomileri betona değil üretime ve teknolojiye dayanıyor.

Misafir

senin ekonomin saglam olsa zaten bundan etkilenmez yani ekonomi iyi diyenler palavrayi atiyorlar...

Misafir

Tmamda bizim millette bağırmaktan anlıyor.Yıllarca şu kadar terörist öldürdük diyen TSK'ya hani resimler diye yorumları dolduranlara karşı bizde maalesef dosta düşmana göstere göstere birazda bğırıp çağırarak bazı işleri gördürmeye çalışılıyor.Yoksa sizin gördüğünüz şeyi elbette ki devleti yönetenlerde görüyordur.

Misafir

Hayır bir şey değil de niye uyuyorlar arkadaş biz onlara uyusunlar diye mi oy verdik

eren

Reizi gören var mı?Sesi çıkmıyor hala.

kafa 500

Ülkeyi yöneten babanneme çağrımdır.Lütfen artık bırak.Erdoğan ve ekibine şans ver.Yep yeni taze kan dinamik ekip.Ülkeyi alıp uçuracaklar sorunlar bitecek.Babanne 16 yıldır bitirdin ülkeyi.Artık Erdoğan zamanı.

Misafir

Neyin kafasını yaşıyor bu yorum yazanlar. Utanmasalar ekonomi iyi diyecekler. TÜRKİYE ekonomisinin iyi olması için yıllardır bir planlama yapılmadı. Yatırım yapıp üreteceksin. Betons yatırım yapmak ekonomiyi geliştirme. Allah ım Hala 15 temmuz diyen akıl fukaraları var.

Misafir

La 15 temmuz da olmasa ne halt edecektiniz acaba merak ettim.

Misafir

Sen anladın yani.Oouu.

ozhan

Haadde ordan Kerem misin verem misin neysen nişte?Gece uyurkenmiş.Hükümet,yandaş medya derken şimdi de bunlar dalga geçiyor milletle.

kundemacı

Adamın adının başında Prof. var. Ancak nazar değmesin Mahir ÜNAL bile dövizdeki yükselişi bu kadar güzel açıklayamaz. Nedense Türkiye' yi yönetenlerin beceriksizlikleri hep yabancılara mal edilerek anlatılmaya çalışılıyor. "Türkiye gece uykudayken yürütülen döviz kuru manipülasyonu" diyor. Türkiye' nin karşısında olan hiç uyumuyor mu? Onlar uyuyunca sizde onların tuzaklarını tersine çevirin.

Farabi

Amma,bizim hukumete bagira bagira herseyi apacik soyluyor.Yaw,biraz sessiz olun,gizli gizli isler yapin.Yahudiler milyonlarca dolap ceviriyorlar dunyada,hec bir yahudi poltikacisan duydunuzmuki,soyle yaptik,ansizin geleiriz bilmem ne? Saman altindan su yuruturcesine isler yapin,muhalefetin bile haberi olmasin.Muhalefet bilirse butun Turkiye dusmanlarida aninda biliyor olaylari

Misafir

Cocuk sen bayagi aklillanmaya baslamisa benziursun ha.