BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84

Galatasaray dağıldı: Liderliği Akhisar'da bıraktı!

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak liderlik koltuğunu Medipol Başakşehir'e bıraktı. Galatasaray'da Garry Rodrigues 42. dakikada skor 0-0 iken penaltı vuruşundan yararlanamadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

... cim bom güm ...

Misafir

beter ol cin con.........

Misafir

ağzına sağlık kardeşim. bu paragöz Türk futbol literatüründen def edilmelidir. artiz egoist.. ne sanıyor kendini bu..

Misafir

çok üzüldüm.. keh keh keh...

fb

iyi oldu... ders alsınlar..

Misafir

akhisar sporun başlarında teknin drektörleri yok.buna rağmen fetih terim i devirdiler.helal olsun.kendilerini tebrik ediyorum.koskoca gs. başlarında her isteği verilmiş,kendisi kahramanlar gibi muamele gören,imparator namı verilen,bir el yağda bir eli balda,milyon eurolar kasasında, güya koskoca fetih terim;başlarında teknik drektörü olmayan,oyuncuların kendi kendilerine oyun taktiği kurup uyguladığı bir ilçe takımına mağlup oldu.hem de 3-0.bir değil iki değil tam 3 gol yedi fatih terim.savunamsı ne?birçaokalrın analamdığı abuk sabuk sözler.analşılanı ne? yok filan penaltıcımız penaltıyı atmadı.atmadıysa öbürü attı.futbolcu değil mi?bütün futbolcular penaltı atmasını bilmiyorsa onları niye takıma aldınız?eveleme geveleme fatih terim,sana verilen kıymet hiçbir teknik dröktöre veriledi.senin için yapılanlar hiçbirine yapılmadı bugüne kadar.kalıbıbn admı değilmişsin.sen sömürücü,göbeğini düşünen bedavacının tekisin fatih terim!

Misafir

beter olsunlar...................

Misafir

Gel Okan gel............

Fanatik Galatasaraylı

Terim’i getirmeyin terin hesabını veremez dedim.(içimden) Şimdi izah edeyim: Karadenizlinin biri pazar yerinde gezerken bir satılık papağana denk gelir. Papağanın fiyatını yüksek bulunca sebebini sorar İngilizce biliyor, derler. Başka birini sorar daha pahalı İngilizce ve Fransızca bildiğini söylerler. En pahalıyı sorar İngilizce, Fransızca ve Almanca bildiğini söylerler. Bu defa laz sorar Lazca biliyor mu? Hayır derler. Bu burunla yazık der. Bizimki İtalyanca biliyor gitsin İtalya ligine ne yaparsa yapsın.

Sivasli

Bence Cin Conlar Nedenini bulur HAKEEEMM

Misafir

İyi ki varsın "VAR"! Böylece adil olmayan hakem kararları ortaya çıkacak ve böylesi hakemler topluma rezil olup alt liglere düşürülecek,hatta hakemlik hayatları bitirilecek...

Terrible

Yarın tavan açar borsada :)

Misafir

OKAN BURUK OLMAYINCA MAALESEF GALATASARAY AKHİSARI YENEMİYOR.

Misafir

ALBAYRAK ÇALSIN FATİH OYNASIN AMMAN ADANALI CANIM ADANALI BEN SANA YANDIM 4..0 3..0 OHHH OHHH YANDAN

OFLU BABA

NE O FATIH BEY ATIP TUTUYORDUN PALAVRALARI DEPLASMANARDA KAYIPSIN BUNUN BIRDE AVRUPASI VAR ADANA USULU KUFURLERINI SIRALAMAYA BASLA FUTBOLCULARA BELKI KENDILERINE GELIRLER

Misafir

Şampiyonlar ligi şampiyonluğuna çok az kalmıştı, Trabzon ve Akhisar Terimi uyandırmasaydı.

  • 1