BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01

FSM’de makas atarken canından oluyordu

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde makas atan trafik magandası iki aracın arasında kalarak takla attı. Sürücü takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıkarken, yaşanan feci kaza cep telefonu kamerasına yansıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Alkollü araç kullanan ve bunun gibi trafiği ciddi şekilde tehlikeye atan sürücülere araç kullanmamanın yanı sıra sürücünün yanındaki koltuğa bile oturmama cezası verilmeli.

hakkı

keşke öteki araçlara çarpacağına köprüden aşağı düşseymiş. hiç olmazsa başka insanlar zarar görmezlerdi bir daha.

reel

vah vah , tüh tüh demeyeceğim. içimden ne dediğimi herkes anlamıştır. ! beter olsunn ....

ali

şimdi bunu trafikten ömür boyu men edeceksin 10 yıl cezaevine koyacaksın.çarptığı araçta vatantaş vefat etseydi ne olacaktı.yeminle benim çocuğuma yapsa ben bunu sağ bırakmazdım.içişleri bakanına sesleniyorum makas olayına parası 10.000 tl ve indirimsiz 2 yıl içerde yatması lazım lütfen yasayı getirin meclise

yusufi64

ne ceza verecekler bakalım bunu ilgiyle takip edeceğim

O.Ö

Geberseydi şerefsiz .

kenan

kimse kızmasın bana, ama geberseydi keşke. milletin hayatını tehlikeye atan kişi için başka bir dilekde bulunulmaz çünkü.

ramçoloji

bu kişilerin ehliyeti süresiz iptal edilmeli.ömrü boyunca bir daha araç kullanamamalı. bu tür davranışlar neticesini sigorta şirketleri karşılamamalı. bu kişilerin altına aracı ailesi vermiş ise ki genelde durum bu, ailelerinede uygun yaptırımlar uygulanmalı. hemde acil olarak.

Umit

Keşke ölseymis bir daha ki sefere insallah can verir

  • 1