BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

FETÖ postuna bürünen Aziz Nesin'in 'aptal' oğlu!

İnsanların kafatasını kadeh yapıp içinde kan içmeye meyilli bir terör örgütünü masumlaştırmaya çalışan biri için "aptal" demek çok hafif kalıyor farkındayım. Ama ahlâkım fazlasına müsade etmiyor üzgünüm.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
ALINTI: CHP'yi terör örgütü ilân edin bari! ...

Ahmet Arslan, şimdi PKK'lılara diyor ki "Gelin, siyaset yapacaksanız siyaset yapın. Elinizi de siyaset kurumunun yakasından çekin ki siyaset kurumu üzerinden insanlar, bu ülkeye hizmet edebilsin."Adamlara siyaset yapma imkânı bile verecektiniz; hendek siyaseti yaptılar! Üstelik, güçlerini Suriye'ye kaydırarak PYD adı altında, ABD'nin "en çok müsaadeye mazhar terör örgütü" haline geldiler. Artık yüzlerce TIR ile gönderilen ve IŞİD'e de verilen etkili silâhlar kullanıyorlar.Bunlar, AKP iktidarının, "komşularla sıfır sorun" politikasını bir kenara bırakarak Suriye'de, Amerikan politikalarına hizmet etmesi yüzünden oldu. Şimdi ise genel başkanları CHP'yi terör örgütleri ve onları koruyan ülkelerle birlikte hareket etmekle suçlarken, bakanı da teröristleri siyaset yapmaya çağırıyor! 15 Temmuz'u yapan FETÖ'ye de "paralel devlet gücü veren", AKP iktidarı değil miydi?

ALINTI: CHP'yi terör örgütü ilân edin bari! ...

Türk Milleti'nin yetiştirdiği asker, polis; hâkim, savcı, kaymakam, mühendis ve öğretmen ve daha nice meslek mensubu PKK tarafından şehit edilirken, AKP iktidarı, bu örgütle koordinatör ülke dayatmasıyla önce Oslo'da, sonra İmralı, Kandil ve Dolmabahçe'de masayla oturmadı mı?"Çözüm süreci"nde, terörist başı Abdullah Öcalan'ın talebi, "ortak vatan" değil miydi? Yani Türkiye, Anayasal düzeyde, Kürtlerin de dahil olduğu Türk Milleti'nin değil Türk ve Kürt olmak üzere iki ayrı milletin ortak vatanı olarak kabul edilsin istiyordu.İşte bu zihniyetle Habur'da, sözde silâh bırakacak olan teröristler için hızlıca yargılayıp serbest bırakmak üzere çadır mahkemesi kurdurdular. Devlete "terörist karşılaması" bile yaptırdılar.Sonunda ne oldu? PKK 2,5 yıllık "çözülme süreci" içinde, Güneydoğu Anadolu'ya yığınak yaptı, hendekler kazdı ve savunma sistemi kurdu. AKP iktidarı da güvenlik güçlerine "operasyon yapmayın" diye emir verdi.

MİLLİLİK NE İDİ!

MUAVİYE SAVUNUCULUĞUNAMI SOYUNDUNUZ SAYIN MİSAFİR 10:14

MİLLİLİK NE İDİ!

Bİ ARAŞTIR, OKURSANIZ CEVRENİZ DIŞINDAKİLERİ DE: HEM SİYASET BİLİMCİYİ VD. HEM DE GERÇEĞİ ÖĞRENİRSİNİZ...ALLAH BASİRETİNİZİ ARTTIRSIN...SAYIN CB İLK RABİA İŞARETİ YAPTIĞINDA NE SÖYLEMİŞTİ VE YAKIN ZAMANDA ABD. NİN RESTİNDEN SONRA NASIL İÇERİĞİNİ SİYASİ BECERİYLE DEĞİŞTİRDİĞİNİDE ANLARSIN! SAYIN CB BU DÖRT ŞEYİ MİLLİ OLAN Bİ ŞEYLE DE ANLATABİLİRDİ AMMA YAPMIŞTI Bİ KERE (Kİ NE İÇİN YAPMIŞTI SORUN ARAŞTIRIN) SAYIN YAZAR DA APTAL VB KELİMELERE İHTİYAÇ DUYMUŞSA BU NE İŞTİR DİYE DÜŞÜNÜN!

misafir

Bu siyaset bilimci kimimiş ?.Adı sanı duyulmadık adamların iftiraları ile milletin kafasını karıştırmayın.Rabia işaretinin anlamını Sayın Cumhurbaşkanımız bin kere anlattı.Demekki hala kafası almayanlar varmış ne deyim.Allah akıl fikir versin

RABİA NEYMİŞ:

FİKRİ OLMAYANIN ŞAHISLARA SALDIRDIĞI GERÇEĞİNİ ONAYLAYAN Bİ YAZI...

RABİA NEYMİŞ:

Siyaset Bilimci Gürbüz Evren'den ALINTI: RABİA işaretini İslam tarihinde ilk kim ve neden yapmış bilen var mı? Muaviye, 657’deki Sıffın Savaşı’nda, Hazreti Ali’yi yenememiş, ancak hakemleri ikna ederek, alavere dalavere ile kendini Halife ilan etmişti.Muaviye’den yana tavır alan Hariciler Hazreti Ali’yi, Muaviye de, bir süre sonra, Hazreti Ali’nin çocukları (Peygamberin de torunları) Hazreti Hasan ile Hüseyin’i öldürmüştü.Özellikle Hazreti Ali’nin öldürülmesinden sonra Halifeliğini sağlama alan Muaviye, her fırsatta Ali’yi ve taraftarlarını yok saymak, dışlamak için taraftarlarına, Dördüncü Halife’nin kendisini olduğunu DÖRT PARMAK işaretini yaparak ilan etmiş, taraftarları da, aynı işareti kullanmıştır.Muaviye bin Ebu Süfyan’ın dedesinin adı da Rabia’dır. Kureyş aşiretinin liderlerinden olan dede Rabia, torununa, “adıma uygun davran, önemini unutma” tavsiyesinde bulunmuştur.

Misafir

Kpss, öys ve askeri okul soruları çalınmamış, kasıtlı olarak Akp tarafından, elden fetöye verilmiştir.

ALİ ABİ

FETÖYÜ ADAM EDENLERE BAK KIVIRMA TEKNİKLERİ VOL/8

ASLAN AMCA

FETOYU TÜRKİYENİN HER YERİNE YERLEŞTİRİP , YARDIM , YATAKLIK VE LOJİSTİK DESTEĞİ VERENLER , BAKIYORUMDA BUGÜN FETO İLE İLGİSİ OLMAYANLARI FETOCU YAFTASI YAPIŞTIRMAYA BAŞLAMIŞLAR.

A.L.

ÇOK SAÇMA SAĞ SOLA SALLAMIŞ BİR YAZI OLARAK ALGILADIM.. DELİLSİZ YAZMA HUYU DEVAM EDİYOR GİBİ...

veli

yalakalar bu memleketteki zulüm ve hukuksuzlukları görmeye devam edin nasıl olsa tuzunuz kuru

mert

Bakalim ulkeye demokrasi ve hukuk geldiginde ne yapacaksiniz. Ama emin olun yargidan kacamayacaksiniz. Cok can yaktiniz, cok zulm yaptiniz.

Misafir

Ahmet NESİN'in beynindeki amacı için konuştuğu belli de...Ancak KILIÇDAROĞLU ile ilişki kurmak pek akılcı değil...Yani kel alaka... -Birincisi fark etti derken biraz geç olmadı mı? -İkincisi aldanma hakkı düz vatandaşın iken devletin tepesinin aldanma hakkı asla yoktur! -üçüncü ve son olarak... Bir devlet nasıl olur da darbeyi 15 dakika önce bir akrabadan öğrenir? Bu devletin istihbaratı neyle meşguldü? O işi başaramayan istihbarat neden anında dağıtılıp da, bu görev "işi çok iyi bilen" birilerine verilmedi? İşte bu son durum anlaşılmaz bir şey!

Misafir

ODTÜ mezuniyet töreninde büyük protesto... Erdoğan'ın atadığı rektöre sırtını döndüler, konuşturmadılar

salih kara

Siyaset ve basında seviye yerlerde: bir söz söylerken sözün sahibi aynaya bakmalı, aynaya...

Misafir

Diyelimki FETÖ postuna bürünen Aziz Nesin'in 'aptal' oğlu Tamamda sana de demeli özışık kardeşler için söyleyecek kelime bulamıyorum

Emre

Türkiyede solun fetö ile imtihanı. Saçmalamada sınırları zorluyorlar.

Emre

Bu ülkede fetöden tutuklananlar için yollara düşen bir muhalefet olduğu sürece fetöcü cuntacıları kurtarmak için çırpınan yandaşlarının olması şaşırtıcı değil. Darbe gecesi atm ve market kuyruğuna giren bu çakma devrimci şahıslar diyor ki darbecileri suçlamak için darbenin tamamlanmasını bekleyin. Darbe tamamlansa konuşmaya cesaret edebilecek kimse çıkar mı acaba? Yuh

Emre

Harbi kafayı yemiş bunlar. Meclisi bombalanmış halka kurşun yağdırmış fetöcü katilleri aklamak için çırpınıp duruyorlar. Acaba darbe girişimi tamamlansaydı bunu sorgulayabilecek kimse olacak mıydı? Bakın Mısırda Sisi adaları Suuda veriyor anket yapılıyor halkın yüzde 42'si görüş dahi bildirmeye cesaret dahi edemiyor.

Misafir

Senin de Acun Aşkını biz anlyamadık. Acun'un reytinglerde sonuncu programları bile sizin sitede haber konusu.

Hakan ERDEM

''Suçu ve suçluyu övme'' suç diye biliyorum. Bu madde neden gözardı ediliyor? Sadece bu vakıa için değil, son zamanlarda, chp ve hdp'nin siyaseti ile, fetö ya da pkk ilgili mevzularda ''suçu ve suçluyu övme'' suç olmaktan çıktı, neredeyse ''anayasal bir hak'' durumuna geldi. Yasaları uygulama konumunda olanlar, hakimler, savcılar neden bu maddeyi işler hale getirmiyor? Bu suçu işleyenler neden tek tek alınıp, mahkemeye çıkarılmıyor? Yoksa bunlara 'merhamet' mi ediliyor? Şunu asla unutmayalım ki; ''zalime merhamet mazluma zulümdür.''

  • 1