BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57

FETÖ hesabından 20 milyon lira çıktı

Manisa'da Bank Asya'ya 15 Temmuz'dan 3 gün önce açılan bir hesabı inceleyen mali polis, hesapta 20 milyon liranın bulunduğunu tespit etti. Para, FETÖ'ye ait olduğu belirtilirken hesabı açanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
memureskisi

Alın bunlardaki, tüm para mal ev araba ne varsa. fetöcülerin herşeyi vakıftır, kamu malıdır.

bağışzede

Tüm fetöcüler milletin zekat, fitre, sadaka, kurbanlarını hortumlamış, ailece kursaklarında milletin dini duygularla verdiği bağışlar varmış. haram olsun. haram lokla kanlarında zehir olsun.

uzman

Fetöden yargılananların maaş ve mal varlıkları dondurulsun, darbe tazminatlarında el konsun. Maliye, icra dairelerine iş yapıyor. Belediyeler, kurumlar darbeden zarar görenler tazminatlarını bunlardan almalıdır.

HESAB

15 Temmuz'dan 3 gün sonra açılan?? HANGISI 15 Temmuz'dan 3 gün önce açılan?? Fark etmez ayakkabi kutusunun yerini Varlık Fonu’aldi.Üstelik kanunla 200 milyar dolarların konuşulduğu bir fon..Varlık fonunun denetimi uluslararası denetim şirketleri tarafından yapılacak..Gelir aciklanabilecek fakat giderler sorgulanamaz!!

ziro

Bank Asya denen bankaya Lisans hakkı veren bu hukümet, Madem böyle birşey varsa niye Lisansını niye iptal etmediniz, vay efendim şerefsizler para yatırmışlar bu mu yani, Okullarının açılmasını izin veren Milli Eğitim Bakanlığı, Fetöcülerin Sendika açılmasına bu hukümetten 3 tane bakanın imzası var.Hemde 17/25 Aralıktan sonra. Her türlü bu hukümetin disrek teması var. Kendileri Ak bunlar mı Kara!

Misafir

FETÖ diye Bankada hesap mı açtırmış biri?..........

Misafir

THY’nin zararı 3 milyar doları aştı.....................Varlık Fonu aracılığıyla, Ziraat Bankası, Halkbankası, Çaykur gibi kar eden şirketlerin kaynakları buradaki hortuma devredilecek.

  • 1