BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22

FETÖ CHP Zihniyetinin Sonucudur

Çok bilinen bir fizik kuralı vardır. Etki tepkiyi doğurur. Etkinin türü de sonucu belirler.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Rahmetli babanızın size adını verdiği Selman Farisi'nin Fatiha Suresi ile ilgili anekdot hakkında bilginizin olmaması da mümkün değil...Ulus Devlet trendi hızla yayılırken bu konjonktürde bazı şeylere direnmek mümkünmüydü...Bazı yanlışlar yapıldı diyebilirsiniz ama unutmayın ki: dinin özü,manevi tarafına dokunulmamaya gayret edilmiştir.Namaz kılan kim tutuklanmış! ALINTI İLE DEVAM EDELİM "... - Kuran 13. yüzyılda da Türkçe’ye tercüme edildi, Osmanlı döneminde de birkaç girişim oldu fakat bunların hepsi bireysel çabalardı ve yaygınlık kazanmadı, halka ulaşmadı. Kuran matbaa geldikten 100 yıl sonra basıldı, o da Türkçe değil.

ÖZÜR,DÜZELTME VE DEVAM:

...Bu arada din alimi bir babanın oğlu olarak: "Arapça Ezan" dinin olmazsa olmazımıdır! 150 den fazla din adamının arkasında durduğu milli mücadeleye laf atanlara bi sözünüz yok mu?

Misafir

chp, fetöye ve benzerlerine devleti ele geçirip amerikaya ajanlık yaptıkları için karşı çıkıyordu? Sizin bunu anlayabilmeniz için darbe girişiminde bulunmaları ve meclisi bombalamaları gerekti maalesef..!

Misafir

bak bak ne dicem..Kılıçdaroğlu bugün ne dedi..."Meydan okuyorum. cesaretin varsa, korkak değilsen, vandal, ödlek değilsen senin havuz medyanda senin istediğin saatte gel birlikte 15 Temmuz'u tartışalım. Çık karşıma, sana açıkça meydan okuyorum. Cesaretin varsa çıkarsın. Kim doğruları söylüyor, kim söylemiyor herkes öğrensin." bakalım ne cevap gelecek.yoksa sadece sela mı okutulacak.

vatandaş

yazınıza sonuna kadar katılıyorum. etki tepkiyi doğurur. kendini aydın, inançlı insanları cahil köylü olarak gören, üst sınıf kompleksi yaşayan ve islami olan herşeye düşman olan chp zihniyeti yüzünden insanlar cemaatlere girdi. fetö kendini bu yüzden geliştirdi. gerçeği söyleyince bazılarının hoşuna gitmemiş. chp zihniyeti aynen devam ediyor. biraz olsun kendilerini geliştirememişler. chp zihniyeti=faşizm

Yusuf Alptekin

Sosyal bilimleri Fizik kurallarıyla açıklamaya çalışmak :)

Misafir

asıl fetö akp zihniyetinin ürünüdür.laik insandan fetöcü olurmu?sen ne içtinde bu hale geldin.sende akıl diye bir şey kalmamış.fetöcüleri bu makamlara kim getirdi.salakmısınız nesiniz.

gencoglu

bop gop bilmem ama sen ve senin gibilerin darbecileri elleriniz çatlayana kadar alkışladığınızı çok iyi biliyorum gördük bop a gelince onun sadece batılıları kandırmaca olduğu şener eruygur gibi darbecilere destek vermemeleri için batılıların ağzına çalınan bir parmak bal olduğu ve güç ele geçirilince batılılara sırt dönülüp bop lağvedildiğini hepimiz çok iyi gördük buda sana kapak olsun anlaşılan batılı sahiplerinin zoruna gitmiş

Misafir

BOP eş başkanı da Kılıçdaroğludur sana göre.İyice SABAH zihniyetiö sardı tüm medyayı.

RTE KAHEY YOLUNDA

Sadece Cemaat Sadece FETÖ mü?.......Dünyadaki bütün İslam cihadisti vahşi terör örgütlerine destek veren biri!... Hamas, IŞİD, El Kaide, El Nusra ve Müslüman Kardeşler !.... Eninde sonunda LAHEY` Divanında yargılanacak!

selman

kıbrıs harekatında chp iktidardaydı ülkemize ambargo bile uygulandı fetö nün ülkemizde büyümesinin en büyük nedeni 12 eylül darbecileridir abd uçak şirketinden rüşvet aldığı belgelenen komutan cıa nın esri olmuş fetö nün gelişmesi için verilen emirlere harfiyen uymuş ki fetö askeriyede rahat gelişmiş zaten hava kuvvetlerinin durumunu gördük

Misafir

AKP-"FETÖ" Ortaklığı 20 Temmuz OHAL Darbesi!____ Durum Vahim! Medya Gözlem Raporu açıklandı. Raporda, “öldürülen gazeteciler”, “hapisteki gazeteciler”, “soruşturmalar, açılansüren davalar” gibi bölümler yer alıyor.

nası

Goole a ''fetö Ak Parti'' yazınca çıkan resimler öyle demiyor be :))

Misafir

Hadi len.Vallaha mı? Bu kafaya gelmek için ne içmek lazım?

Erol Baron

Çarpık atasözlerini (köprüyü geçesiye kadar ayıya dayı de vb. ), güdük devlet adamı yetiştiren hödük eğitimi, PKK gibi devlete posta koyan cemaatleri, 26 yıl memuru işini bilen ANAP'ı, ve içi hala FETÖ cü dolu AKP'yi bir kenara bırakıp, utanmadan oy bile vermediğim CHP'yi FETÖ ile suçlayan sizin gibi birinden çok uzak durmak lazım.

selman

devletimizin böl ve yönet politikası halkımızın din adamlarına saygı gösterip yardım etmesi dış güçlerin bunu görüp kullanmasını sağlamış ve dış güçlerinde yardımı ile fetö ülkemizde bu duruma gelmiştir sadece chp zihniyeti bu nedenlerden sadece bir tanesidir doğruları tesbit edelim ki problemi çözelim

Etki tepki

O halde DHKP'yi de AKP zihniyeti doğurdu. PKK'yı da MHP zihniyeti doğurdu. Bu nasıl bi mantık Allah aşkına

Misafir

yazdıklarınıza inanıyor musunuz gerçekten? FETÖ ve diğer tehlikeli cemaat oluşumlarının destekleyicisi yıllarca sağ partiler ve bunların taraftarları olmuştur. Sonuçlar da bu insanların davranışlarının desteklerinin biat etmelerinin sonuçlarıdır. İnsanlarla alenen dalga geçiyorsunuz.

  • 1