BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43

Fehmi Koru tek tek yazdı darbe girişimindeki ABD parmağı

Fehmi Koru bugünkü yazısında darbe girişiminde ABD'nin rolüne dair çarpıcı ayrıntılar aktardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
hakan

Günaydın Fehmi koru.

Misafir

60 ve 80 darbelerini kimlein yaptığını araştır

Misafir

Bu adam Fetocu değil mi? hani cemaat fenerbahçeyi ele geçirmez. patlıcanbahçe kurardı.. ne oldu asalak..

Mehmet Ömeroğlu

Ey ABD ve ABD'nin Darbe özlemcileri, ''Ölüme Yar demiş, Ölümün kendisinden korktuğu Recep Tayyip Erdoğan ve ONUN Çağrısına uyan Milyonlar var. Şapkasını alı giden birisi YOK artık.

Muammer

Fehminin kaç paragraf yazmışsın yaw yazık eline sana soru ABD İZİN VERMESE SEN "A" harfini bile yazamazsınız. Bu yüzden masalı bırak

vatandaş

şimdi sionistler bunları söylerken niye hala fox tv kapatılmaz? niye incirlik kapatılmaz? Türkiye'deki bütün fitnelerin kaynağı sion uşağı abd.

ramazan öz

ya fehmi hepiniz beraberdiniz noldu ara açıldı dedem bozöyükde 17 yaşında 7yıl askerlik yapmış akçalar köyünü yunan işgal etmiş bir suvari birliyi köyü kurtarmış mutara sormuşlar nasıl oldu bilmem.

FEHHHMİİİ

BU FEHİMSİZ KORU ÇARK ETMEKTE ÇARKÇI KEMALLE YARIŞIR HALE GELDİ BU NE ARSIZLIK CEMAAT AVANELERİ KUKLALARI SATILMIŞ RUHLARI ETTİKLERİNİ BULAN ALLAHIN BELALARI HAİNLER MEZARLIGINA GÖMÜLESİCELER NEYMİŞ ABD PARMAGI VARMIŞ FETOŞ PARMAGINI AVANELERİN GÖZÜNE GÖZÜNE SOKMUŞ HALAA SUCU ORDA BURDA ARIYOR FEHİMSİZ KORU GİBİ AVENELER

OSMANLI

FEHMİ KORU ÇÖPLÜKTE YERİN AYRILMIŞ SEN HALA NEYİN PEŞİNDESİN

Misafir

FEMI-EMI

mahmut

F.K komplo teorilerini kendine saklasın kumpasçının önde gideni ve kripto parelelcidir.Biz dünyaya kafa tutan değil dünyayala barışık olmak zorundayız.Japonya Almanya 2.dünya savaşında yerle bir oldu adamlar komplo teorileri ile dünyayla kavga ederek bu duruma gelmedi işlerini baktılar bu gün dünyanın sayılı ilk 4 devleti oldular.Hamasi nutuklarla bir yere varamayız.bizim bir an önce yeniden içteki birlikteliği sağlayarak ekonomik ve teknolojik olarak milli gelirimizi 30-40 bin dolara çıkarmalıyız ki ondan sonra ABD-AB ye söyleyecek çok sözümüz olsun.Yoksa içte birbirimizi çok tokat atar zaman kaybederiz.ABD-AB nin istekleride gerçekleşmiş olur yani her halikarda kaybeden biz oluruz.

Misafir

Solcular neden her gösterisinde yakar, yıkar? Sağ görüşlüler neden başkalarına zarar vermezler?

vatandaş

fehmi yine fetöye çakmamaya özen göstermiş neden aceba ?

Misafir

erdoğan ve avanelerine diyorum ki: bu dünya, etme bulma dünyasıdır.

El ele

17-25 Aralık Darbesinde FETÖ CHP HDP Geziciler el ele değil miydi? Hep Birlikte Cumhurbaşkanını al aşağı etmeye çalışmadı mı? MHP de o zamanlar susuyordu. Bunlar olalı 3 yıl olmadı daha.

İdam şart

ABD açıktan PKK PYD ye destek veriyor. FETÖ yü de ABD de koruyup kolluyor. Bunları İDAM dan başkası paklayamaz.

Köklü Çözüm

ABD Göstere Göstere FETÖ ye PKK-PYD ye GEZİCİLERE YARDIM EDİYOR MU ? EDİYOR. BBC CNN ve diğer Medyaları açıktan Tayyip Düşmanı diye bunları destekliyor mu? Hepimiz her yerden bunları görüp okuyor muyuz? E daha ne? O zaman Ne olmalı. İDAM gelmeli. İDAM Geldiği zamandan itibaren bunları temizlese gene yeter?

Adiler

ABD FETÖ İŞID PKK PYD Dayanışması Durmayacak. Yine Saldıracaklar.

Görünen köy

Kavga Vatan Hainleri (FETÖ PKK PYD DHKPC) ve Bunların destekçileri ile TÜRKİYE HALKI ARASINDADIR.

Aaaa

17-25 Aralık Tayyibi İndirme Darbesinde FETÖ CHP HDP BBC CNN El ele değilmiydiniz?

ihsan

ABD işte rolünün açıkça olduğuna dair deliller güneydoğuda yenildin pyd dervleti kuramıyorsun suriyye ırakı bölemiyorsun niye türkiye karşı darbe tek çare dedin piyon fetö yü kullandın yemezler git canın cehenneme

Misafir

Bu ülkede gerçek vatan severlik ABD nin 6.filosunu kovan ülkenin çıkarları kendi çıkarlarının üzerin de gelen dar ağaçlarında yaşasın Türkiye halklarının kardeşliği kahrolsun Amerikan emperyalizmi ve işbirlikçileri diyerek mertçe kendi taburesini kendi çeken solcuların işidir. Bu ülkenin hainleri ise ABD cıa ajanlarının koruması altında solculara saldıranlardır. Türk islam sentezinin sakat anlayışı bu ülkeyi bugüne getirmiştir.Hangi solcu çıkıp devletin tankını topunu uçağını ele geçirip kendi halkının üzerine bombalar yağdırmıştır üstelik devleten maaş alıp ordu evlerinde tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle vur patlasın çal oynasın gününü gün eden hainleri tarihin ibretlik sayfalarına yazılacaktır.Fehmi efendi sen bu fikrin öncülerindensin istersen hiç kıvırma.

kirpi

Afakan değil hafakan... Bir de bu yazılar yayınlandığı zaman haber verseydiniz keşke...

Okur

DARBE MEDYA ÜSSÜ FOX TV derhal ama derhal kapatılmalı.

Misafir

Zamanın ne kadar fetullah aşığı varsa şimdi çıkmış akıl veriyor, kim sardı lan bunları başımıza, herifin alenen devleti ele geçirem dediği videoları interneette dururken kimler hoca efendi diye peşinde dolaştı, ah fehmi ah