BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17

Eylül Yağlıkara cinayetinde kan donduran detay!

ANKARA'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan 8 gün sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara cinayetinin faili olarak tutuklanan U.K.'nın, elektrik direği dikmek için açtığı çukurun bir kısmını özellikle kapatmadığı tespit edilirken, bu durum cinayetin önceden planlandığı iddiasını gündeme getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
A. Akahan

Tipinin hayrı yok itin

Misafir

böylelerini narkoz kullanmadan yumurtalarını cıkarcan

Eylül

Yazık ya çok yazık bu kızın hayalleri vardı hepsini yıktılar katil hayla hayatta yatar çıkarız ama eylül toprağın altın da seni çok seviyoruz Eylül daima kalbimizde yaşıyacaksın...

Misafir

bende onu yazacaktım yaznışsın sanki kırkyıllık dostlar gibi resimler yanyana vermişler ayıp ayıp .......

Aliye Yüksel Baştürk

Şu masum ve mağdur çocukla bu sapığın,katilin resmini yanyana vermeyin

Erol Baron

Eylül'ün katilinde zaten katil tipi var.

Misafir

Sinema, dizi film ve tv programlarına ahlaki sınırlama gelmezse bu olaylar dahada artabilir.

Misafir

Evet 3-4 çocuk yapın diyen siyasiler bu çocukların büyüyüp askere gideceği, çalışmaya başlayacağı, vergi vereceği 20-25 yıl sonrasında da koltuklarında olacaklarını hesap ederek, sırf kendileri için istiyorlar. Kafaya bak!!! Bu işler yüzünden eğitim sistemini, adli mekanizmayı falan eleştirirsin de bu cümlen direkt ana muhalefet kafasını hatırlatıyor.

Misafir

2)aileler çocuk sahibi olmuşlarsa;onları iyi bakmak,iyi yetiştirmek,güdüp gözlemek zorundadırlar.hele bu devirde, bu zorunluluk daha mühim hale geldi.çocuk yap sal sokağa,umurunda olmasın diye bir tarz asla yoktur.suçlularla birlikte,çocuklarını iyi bakmayan,iyi yetiştirmeyen,güdüp gözlemeyen aileler de sorumludur.bakmayın en az 3-4 çocuk yapın diyen siyasilere.onların derdi,kendilerine asker,işçi,hizmetçi olacak ,vergi verecek nesil elde etmektir.sizin dertleriniz,sıkıntılarınız,yaşadığınız belalar ve zorluklar onalrı enterese etmiyor.ona göre!

Misafir

1)ortalık sapık dolu,suçlu dolu.memleket tarihte hiç rastlanmamış derecede suç ve suçlu patlaması yaşıyor.organ mafyası,dilenci mafyası,taciz ve tecavüzcüler,ailelerin belki kendi içlerindeki,belki komşuları içinden sinsi düşmanları kol geziyor.sabaha çıkınca akşamı,akşama çıkınca sabahı atlatacağınızın garantisi yok.akp iktidarı ,suçluları kol kanat geriyor.üzerlerine titriyor.ödül gibi cezaları gündeme getiriyorlar.akp nin yancısı bahçeli,suçluların af edilmesi için cansiparane mücadele ediyor.kendilerine suçlulardan bir ordu kuracaklar.

ddd

şu cani ve o melek kızın fotoğraflarını yan yana vermeyin

Misafir

SİZE İNSAN DİYENİN TAA...SİZİ İŞKENCE İLE ÖLDÜRMEK GEREK PİSLİKLİKER ALLAH SİZİ ÖLÜMLERİN EN ACISINI VERSİN ÖLEMEYİN SÜRÜNÜN YILLARCA EMİ

BOZKURT

BU CANİYİ DİREKT ÖLDÜRMEYECEKSİN, KAFASINI BİR MENGENEYE, AYAKLARINI BAŞKA BİR MENGENEYE SIKIŞTIRARAK VE MENGENELERİ ÇEVİREREK ÇAMAŞIR SIKAR GİBİ YAVAŞ YAVAŞ, BİR SEFERDE DEĞİL ÖLDÜRÜLMEK İÇİN YALVARTACAKSIN Kİ, BELKİ BUNDAN SONRA BÖYLE OLAYLAR AZALIR.

Misafir

Böylesine sallandirinki ibret olsun serefsiz

Misafir

Allah korkusu yok bunlarda bunların yaşamaya hakkı yok allah ailesine sabır versin

ceyda

Halk galyana gelmesin diye istismar yok diyorlar. Kime yutturuyorsunuz.

Musa Yavuz

Bu masum yavrucaklara nasıl kıydınız. Elleriniz kopsun

hakan

çocukları neden kaçırıp öldürüyor bu piskopatlar?!!! cinsel istismar yok darp yok o yok bu yok o zaman bu işin altında ne var kan davası mı var ne var? Allah belalarını versin

Misafir

Bu psikopatın diktiği tüm elektirik direkleri kontrol edilmeli.Bu pisliğin ilk yaptığı olay olmayabilir.

  • 1