BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,78
ALTIN 2.409,24

Eurodan yeni rekor dolar ne durumda 20 mart fiyatlar

Dolar dün rekor seviyelere doğru yükselişinin ardından bugün hafif geriledi. Rekor üstüne rekor tazeleyen euro ise 4,87'yi geçerek yine rekor kırdı. Altın fiyatları ise uzun süredir görmediği seviyede. Son bir kaç aydır 160 lira ise 165 lira arasında işlem gören gram altının fiyatı 167,2 seviyesine yükseldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Biraz pozitif enerjileri ulkemize cekmeye ne derseniz hadi simdi baslayalim,vatandas

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

vur kazmayı

para musluklarını kısmazlarsa dövizde yükselmeyi durduramazlar

vur kazmayı

duydumki merkez bankası yoğun şekilde para basıyormuş tabiki değeri düşer paranın merkez bankasına külçe altın girmiyorki aksine çıkıyor sonuç budur durduramıyacaklar dolar 4.60 olacak haziranda avroda 5.60-5.70TL cari açıkta zirve yapmış çok kötü çoook kötü eğer zengin doğal gaz yatağı veya petrol bulunmazsa çökeriz

ali

bu millet kazıkla yaşamayı öğrendi .artık tepkide yok.döşeyin istediğiniz kadar.

Misafir

Suriyelilerin telefon faturalarını da biz ödeyeceğiz İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Suriyelilere dağıtılmak üzere şifreli telefon kartı ihalesi açtı. Artık Suriyeliler yurtdışı ve yurtiçi telefon görüşmeleri için para ödemeyecek.

Misafir

Dibe vuruşun adı rekor oldu algıyla ülke yönetiliyor. Ülke borcu beş katına çıkmış bir trilyon dolara ulaşmış ne var ne yok satılmış ülke suriyeliler tarafından işgal edilmiş. Gelen 3,5 milyon suriyeliden 1,5 milyonu ameliyat olmuş adamlar resmen üremeyi artırmış hastaneler beleşç Türk vatandaşının bapğkur borcu yüzünden yüzüne bakılmıyor ülke yol geöen hanı olmuş her milletten insan elini kolunu sallarayarak ülkeye giriyor yazıklar olsun ülke ne hale gelmiş hala çıt yok yok.

misafir

sakın spor hisselerine yatırmayın yatıranlar gireni cıkaramıyor kaz gibin yolunursunuz

  • 1