BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erikli Su kimin Nestle ve Nesquik ABD markası mı gerçekte hangi ülkenin?

AMERİKA menşeli ürünler Türk halkı tarafından protesto ediliyor. ABD markaları listesine farklı ülkelerin ürünleri de karışmaya başladı. Nestle , Erikli, Nesquik, Maggi ve Nestlé Pure Life bunlardan biri oldu. Nestle firmasından 'Biz Amerikan markası değiliz' açıklaması geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Kardeş o şu uludaysa çıkıyor Tm.ama fabrikada içine katılıyor.niye bu kadar kanser çoğaldı değişik hastalıklar çoğaldı memlekette suyun icine baska seyler katkliyor

Rasyonel52

Bilmeden, yeterli araşrtırma yapmadan, kulaktan dolma mesnetsiz ve maksatlı uydurma haberlere hemen inanıp, yaftalamak, ne yazık ki, toplumun büyük bir kesiminde yaygın hale geldi. Nestle, bir İsviçre markasıdır ve yıllardır tüm dünyada kalite standardını bozmadan üretim yapmaktadır. Erikli sahibi 2006 yılında ortak olmuş. Su, Uludağ'dan çıkmaktadır ve Uludağ da Türkiye Cumhuriyeti topraklarındadır. Dolayısıyla Erikli ve Nestle bizim suyumuzdur. Ayrıca abd ya da israil olsa ne olur? Başta domates olmak üzere, birçok sebze ve meyvenin hibrit olan tohumları yıllardan beri israilden temin edilmektedir. Nerede bizim ata tohumlarımız? Esas bunları sorgulayın.

Necati16spor

Erikli bence ülkenin hatta dünyanın en kaliteli sularından biri,şayet firma gelen cazip teklifi geri çeviremiyorsa burda devlet teşviği devreye girmeli ,ki bizimde markalarımız dünya ile rekabet edebilsin ama yinede Erikli benim için bir Bursa ve Türkiy markasıdır ayrıca israil ve abd malı olmamasına sevindim.

AS

ERİKLİ HEM YAHUDİ HEM DE ABD Lİ Mİ? AMA KALİTELİ.. BİZİM İNSANIMIZ ÇALIŞIP, BİZDEN ÜRETİP ONLARA MI VERİYOR? KENDİMİZE BAKALIM DEĞİL Mİ? İNSANIMIZA ZARAR VERMEYELİM.. ONLAR İŞİNİ GÖTÜRÜR...

Misafir

küresel ne demek.küresel deyince iş bitiyor mu? Erikli yerli değil sonuçta

Misafir

Hmmm iyi o zaman, hadi bakalım. İyiki açıklama yaptınız, yoksa sizide BOYKOT edecektik.

nana

nestle yahudi şirketidir. global bir şirkettir. mecbur kalmadıkça tercih edilmemeli.

Misafir

damla su hayat su erikli su nestle su danone su yahudilerindir

Misafir

Bunlar Yahudi değil miydi?

  • 1