BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan'ın büyük serveti!..

Bana kalsa, ben tazminattan gelecek o parayla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne altın klozet yaptırırım. Kılıçdaroğlu'nu da teftişe çağırırım!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
vatansever

mubarek kandşl akşamı, duanıza yürekten "Amin" diyorum Süleyman Bey

Turgut Şentürk

Eline beynine sağlık Sn Özışık. Günlerdir kulaklarımızı tırmalayan desibeli çok yüksek sesler geliyordu, nihayet bugün bu seslerin nerden geldiğini duyduk. Meğer boş bir tenekenin bir kaç kişinin tekmelemesiyle çıkardığı seslermiş bu gürültü kirliliği.

Misafir

Kilicdaroglu az once tayyip erdoganin cevresindekilerin nerelere dolarlar gonderdigini acikladi.Bakalim istifa haberi gelecek mi???

Misafir

Kilicdaroglu az once tayyip erdoganin cevresindekilerin nerelere dolarlar gonderdigini acikladi.Bakalim istifa haberi gelecek mi???

hakkı

oooooooooo bakıyorum ne kadar TAYYİP ERDOĞAN gitsin isterse vatan bölünsün diyen hain varsa salyalarını akıtarak dolmuşlar.

Misafir

Yahu bırakın şu çok bilmiş pozlarını,?Hangi telefon kayıtları bunlar bize de söyle bizde bilelim,! Milletibn parası ile TÜRKİYE İŞ BANKASI kuruldu,! CHP çatır çatır yıllardır babasının malıymış gibi sömmürüyor sizde tık yok,! Ama Söz konusu Ak Parti olunca yalan ve iftira ile Külliyenin maliyeti çok yüksek mişşş... La hadi dehhhh.

Misafir

4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı yüzde 10 artarak 5 bin 106 liraya çıktı'

Canan

aboo biri demiş ki reisi ne yapsınmış aç mı kalsınmış, geçinmek için ticaret yapıyomuş reisi, ahh hahhahaaaahaah ahahhhhhhh hahaaaaa ay sinirim bozuldu

gencoglu

Reis zaten maddi varlığı iyi olan biri ve bu dava için çok büyük bedeller ödemiş biridir siyasetin içinde 40 yıldır bulunuyor ama aynı zamanda geçimini sağlamak için ticaret ile uğraşıyor ne olacak aç mı kalacak ki meclise girdikten sonra şirketlerindeki yönetimlerinden ayrıldı

Misafir

Bu ülkede ağzı olan konuşuyor,bilen konuşsun ve bizde doğru bilgilenelim

Misafir

Bir vatandaş olarak merak ediyorum. ispatlayacağınız belge ya da canlı tanık varsa paylaşın. o zaman istifa edeceğini söylüyor Cumhurbaşkanı.

Misafir

İspatla kardeşim işte önünde fırsat, ispatlarsan adam makamımı terk ederim diyor.

Misafir

Yani gittin gördün dekontları ha kardeşim? Bi foto atsana hep beraber görelim :)

Misafir

Fetöyü kendisi getirmedi mi ? C.başkanını eleştirince fetöyü de eleştirmiş olmuyor muyuz?

Yusuf Alptekin

İsviçredeki bankalarda 3 milyar dolarlık servet doğrudur. telefon kayıtlarında sabittir. ayrcıa c.başkanlığı binası yıllık milyarlarca dolar maliyete sebep olduğu aşikardır. Hala neyin savunması bu?

gencoglu

7 DÜVELİN SALDIRDIĞI REİS İN ÖYLE BİR SERVETİ OLSAYDI ŞİMDİYE MİLYAR KEZ DEFA ORTAYA ÇIKARIRLARDI kemal çok kurnaz BİLİYORKİ SÖYLEDİKLERİ YALAN İFTİRA AMA OLSUN ÇAMUR AT İZİ KALSIN FELSEFESİNE BİNAEN ÇAMUR ATIYOR VE NASIL OLSA YEMİNLİ AZGIN REİS DÜŞMANLARI HER İFTİRASINA ANINDA İNANACAKLAR SAYDIRIYOR

Vatan

Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ ve arkasındakilerle mücadelesinde yanında yer almalıyız. Oyunlara gelmemeliyiz . Düşünmeden konuşmamalı ve yazmamalıyız.

Misafir

erdoğan ın serveti hakkında elinizde bir şablon var.yıl 2002.erdoğan,mitinglerde şunu söyledi:''siyasete bir alyansımla girdim.bir gün, tayyip erdoğan veya çocuklarının serveti olursa; iyi bilin ki, tayyip erdoğan yolsuzluk yapmıştır.haram kazanç elde etmiştir.''işte bu şablunu erdoğan ın çocuklarının gemicik filolarına koyun ortaya çıkar. bu bilineni.bilinmeyenleri de erdoğan dürüstçe açıklasın.demirel in, bir yolsuzluk olayı için:verdimse ben verdim demişti.erdoğan için de,yolsuzluk yaptım ve haram yedimse ben yaptım ben yedim demesini bekliyoruz.demiyorsa,siyasette usta olduğunu söyleyen erdoğan,demirel in çırağı bile olamaz.olsa olsa, sinsi bir harami olur.

Misafir

yandaşlıkta son nokta olmuş resmen rekor kırmışşsın.

Misafir

Sayın özışık KILIÇTAROĞLU nun söylediği ne kadar gerçeğe uygun veya değilse senin o yazını doğrulanamaması durumunda alınan paranın kullanacağı yeri terif etmende oldukça kaba kendine uygun.

gencoglu

süper örtesi yazı olmuş sayın özışık elinize sağlık bu yazıya karşı çıkanlar ancak lafları kıvırıp kıvırıp şeytanlık yapıyorlar yazarın yazdığı yazının hepsi bile demiyorum sadece 1 KELİMESİNİN AKSİNİ İSPAT EDİN sıkıyorsa ama yok sizleer ancak şeytanlık yaparsınız

mniksek

SN ÖZIŞIK, BU SÖZLERİ CHP LİLERE ALLAH SÖYLETİYOR, CHP Lİ EREN ERDEM İRANLA TÜRKİYE SAVAŞMIŞ OLSA BEN İRAN SAFINDA YER ALIRIM DEMİŞTİ, O GÜNDEN SONRA ÇOK CHP Lİ BİZ KİME OY VERMİŞİZ DİYE KENDİLERİNİ SORGULADI, TUNCAY ÖZKANIN BU MÜJDESİNDEN SONRA NE KADAR CHP Lİ, CHP YE OY VERDİĞİNE PİŞMAN OALCAK ACABA, BİR İNSAN ATMIŞ OLDUĞU İFTİRAYI ISPAT EDEMİYORSA MÜFTERİDİR, KILIÇDAROĞLUDA EN BÜYÜK MÜFTERİDİR...

Misafir

Süleyman desene; hadi bütün liderler bi mal beyanında bulunsun, diyebilin mi diyemen, çünkü kendi yazdığına ilk önce kendin inanmıyorsun zaten

Misafir

ah Süleyman ah ne deyim ben sana

kamberoğlu

Kılıçdaroğlu soruyor eniştenin kardeşinin oğlunun şu kadar dolar yurt dışına gönderdiğini biliyormusun. El cevap bir tek kuruşum yok ispat edersen bilmem ne sorunun cevabı o değil ki?