BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.401,50

Erdoğan'dan son dakika Zekai Aksakallı açıklaması

ÜRDÜN'e ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özel Kuvvetler Komutanlığı görevinden alınan Zekai Aksakallı'yla ilgili ilk kez konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

hakan isimli gafil.. Türk ordusu 2300 seneden beri var.. Önce TARIH ÖGREN!

hakan

türk ordusu 1000 yıldan beri süregelen bir ordudur. komutanlar yer değiştirir orduya dinamiklik ve hareket gelir. normal. zekai paşamız her görevde vatana en iyi şekilde hizmet edeceğine eminim. ileride daha önemli mevkilere yükleceği kesin

Misafir

YAŞ sonrası gecikmeli olarak açıklanan atama listeleri TSK'da istifa krizine neden oldu. Çok sayıda komutanın daha düşük rütbelinin üst olarak atanmasına tepki gösterdiği ve istifa kararı aldığı belirtiliyor.

Misafir

Rütbeye göre görev esasında Sn.Zekai paşam kolordu komutanı rütbesinde oysa tugay komutanlığı seviyesinde bir görevi icra ediyordu.Dolayısıyla alınması gerekirdi.Zekai paşam üzülüyor ise Fırat kalkanı gibi aktif bir görevden pasif bir göreve getirilmesidir.Bu Zekai paşamın şahsına münhasır bir durum değil bu pozisyonda olan vatan için daha aktif görev yapmak isteyen her askerin burulacağı bir durum ve burulmadan öteye gitmez çünkü Zekai paşam 2.Ordu komutanı olacak bu göreve kaldığı yerden devam edecektir muhtemelen.

Misafir

sn. CB' na büyük saygim var ama danismanlarindan sikayetciyim cünkü CB 'na dogru ve yeterli bilgiler vermiyorlar gibime geliyor.. orgeneral varken korgeneralin kuvvet komutani yapilmasi pek normal degil(hicbir orduda).. böyle bir mecburiyet varsa mutlaka gerekcesi de aciklanmalidir.. aksi halde ordu icinde huzursuzluk yaratilir, hiyerarsik düzen bozulur..duygusal aciklamalarla pasalari ikna etmek pek mümkün degil..

vatandaş

ssklı emekliler zor durumda yaşıyorlar bakan yok

ürdün mısır türkiye

almanlar uçaklarını ürdün e götürecekmiş orada fetö cüleri kovsalar bu olacak iş değil zaten ürdün türkiye mısır bu ülkelerin kurulma nedenleri ortak aynı neden dir.

Sadi Soylu

"Bindik bir alamete... Allah sonumuzu inşallah hayır eder.Övüncümüz bir ordumuz vardı onunda hiyerarşisini bozduk bozguna çevirdik.Yunan diklenmiş nerdeyse hergün bir adaya el koyuyor, Memlekette geçim sıkıntısı diz boyu. Orta da havasından geçilmeyen, hükümet ettiğini sanan bir hükümet var.

Misafir

bir memleket ancak bu kadar mükemmel olabilir...hiç bir yanlış iş yok...eleştirecek tek bir konu yok...

Misafir

askerlikte kırgınlık olmaz,görev ne ise yapılır imiş.deniz kuvvetlerinde oramiral varken,bir koramiral üst göreve niçin getirilir?birilerine köstek olunurken,birilerine ikbal yolları niçin açılır?en sonunda, tsk nın da içine ettiniz.

sarı çizmeli

Karışmadığı laf yetiştirmediği bir konu yok hemen herşeyde mutlaka konuşuyor sayın cumhurbaşkanı balıklama atlıyor. Raconda kesiyor laf da yetiştiriyor iyide kardeşim bu ülkenin borcu 4 katına çıkmış millet boğaz tokluğuna çalışıyor bu kimseye danışmadan getirdiği suriyeliler afgganlılar gineliler ne olacak. İşgal edilen egedeki adacıklar ne olacak barzani haininin devlet kuracam sevdası ne olacak suriye ne olacak güneydoğu ne olacak. Bu akp belediyelerindeki bağış adı altında toplanan rüşvet ne olacak biraz da onlardan konuşsa bu adaletin sıfırlandığı ortam ne olacak kanun tanımazlık ne olacak ileri demokrasimiz ne olacak bu ohal ne olacak merakla bekliyoruz.

  • 1